απότι ακούστηκε στη συζήτηση τα μνημόνια είχαν ξεκινήσει να συζητιούνται από την κυβέρνηση συριζα-ανελ.axilmar έγραψε: ↑14 Μαρ 2024, 11:21Δλδ εγω που εχω εναν γιο στην ηλικια των 5 ετων, υπαρχει πιθανοτητα οταν γινει 18 να σταλει απο το ελληνικο κρατος σε αποστολη για τις ΗΠΑ, και να σκοτωθει εκει;
Δλδ υπαρχει πιθανοτητα να χασω εγω το παιδι μου για οποιοδηποτε αλλο λογο περαν της αμυνας της χωρας μου;;;;
Πανω απο το πτωμα μου, ΜΟΝΟ.
Μνημόνια ΗΠΑ-Ελλάδα: Ιδού ο στρατός σας
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Μνημόνια ΗΠΑ-Ελλάδα: Ιδού ο στρατός σας
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Πεθάνετε εσείς και το γιατί θα το βρούμε.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Ληστοσυμμορίτης
στη λιβύη ήδη έχει θύματα ο λαός μας. Τον σκοτώνετε και χαιρεστε.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Τέτοιοι είμαστε, αλήτες.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 13:01στη λιβύη ήδη έχει θύματα ο λαός μας. Τον σκοτώνετε και χαιρεστε.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Ήρθε ποτέ Αμερικάνος να πολεμήσει υπέρ της Ελλάδας στα πλαίσια του ΝΑΤΟ? Τα οπλικά συστήματα, και μόνος σου το είπες, τ' αγοράζουμε.
Μας επιτέθηκαν ποτέ για να έρθει κάποιος να πολεμήσει για εμάς και δεν το έχω πάρει είδηση;
Επίσης τα όπλα από τις ΗΠΑ - αυτά που δεν παραχωρούνται δωρεάν - τα αγοράζουμε με χαμηλότοκα δάνεια (παλιά ήταν τα λεγόμενα FMS).
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Κάθε μέρα πάνω απ' το Αιγαίο τί γίνεται? Δε γίνονται αερομαχίες?OANNHSEA έγραψε: ↑17 Μαρ 2024, 19:47
Μας επιτέθηκαν ποτέ για να έρθει κάποιος να πολεμήσει για εμάς και δεν το έχω πάρει είδηση;
Επίσης τα όπλα από τις ΗΠΑ - αυτά που δεν παραχωρούνται δωρεάν - τα αγοράζουμε με χαμηλότοκα δάνεια (παλιά ήταν τα λεγόμενα FMS).
.
Όπως είπες, Τ' ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ. Το άν έχουμε προνομιακές τιμές/συνθήκες είναι άνευ ουσίας.
Kauldron έγραψε: ↑17 Μαρ 2024, 21:06Κάθε μέρα πάνω απ' το Αιγαίο τί γίνεται? Δε γίνονται αερομαχίες?
Όπως είπες, Τ' ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ. Το άν έχουμε προνομιακές τιμές/συνθήκες είναι άνευ ουσίας.
Τώρα μας δουλεύεις ρε μάστορα;;;

Επίσης τι θέλεις; Να γίνουν οι πολιτικοί μας ζητιάνοι; Από που θα πάρουν τις μίζες τους ε;;;
Για αυτό κατέστρεψαν την ελληνική πολεμική βιομηχανία - για καλές μίζες!!!
.
Bellum omnium contra omnes
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδού η διαφορά ιδού η υποκρισία
από zteo » 21 Ιαν 2024, 18:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
23 Ιαν 2024, 13:56
-
-
- 79 Απαντήσεις
- 1882 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
17 Δεκ 2024, 21:31
-
-
Νέα δημοσίευση Όποια θέλει να με συναντήσει από κοντά, ιδού η ευκαιρία
από Esperos » 05 Ιαν 2024, 19:20 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 41 Απαντήσεις
- 1835 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
09 Ιαν 2024, 14:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδού το φιάσκο της κυβέρνησης στο Ελληνικό: Αποκαλυπτικά πλάνα από drone
από Αρίστος » 12 Μάιος 2023, 20:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
12 Μάιος 2023, 20:27
-