ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 12 Ιαν 2025, 01:44

Fata_Morgana έγραψε:
12 Ιαν 2025, 00:46
Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
με τα κουταβια που μπλεκεις καλο μου δεν προκειται να δεις προκοπη :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 12 Ιαν 2025, 07:03

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
12 Ιαν 2025, 01:44
Fata_Morgana έγραψε:
Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
Κοίτα είμαι 40 + και δεν θέλω να κάνω παιδί. Ούτε ένιωσα την ανάγκη ποτέ να κάνω παιδί. Θεωρώ ότι οφείλεται σε δικές μου συνθήκες και όχι στον εκάστοτε σύντροφο που είχα.
Τώρα αν θελήσω σε 10 χρόνια, τι να καμς έτσι είναι η ζωή, ζεις με τις συνέπειες.των επιλογών σου. Οπότε ναι είμαι ανεπρόκοπη 40+ και guess what εμείς οι δυο θα είμαστε στο ίδιο ράφι με τους ανεπρόκοπους :lol:

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 12 Ιαν 2025, 07:34

Fata_Morgana έγραψε:
12 Ιαν 2025, 07:03
Fata_Morgana έγραψε:
Κοίτα είμαι 40 + και δεν θέλω να κάνω παιδί. Ούτε ένιωσα την ανάγκη ποτέ να κάνω παιδί. Θεωρώ ότι οφείλεται σε δικές μου συνθήκες και όχι στον εκάστοτε σύντροφο που είχα.
Τώρα αν θελήσω σε 10 χρόνια, τι να καμς έτσι είναι η ζωή, ζεις με τις συνέπειες.των επιλογών σου. Οπότε ναι είμαι ανεπρόκοπη 40+ και guess what εμείς οι δυο θα είμαστε στο ίδιο ράφι με τους ανεπρόκοπους :lol:

Λιτά, αποτελεσματικά, απλά. Press Play.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 12 Ιαν 2025, 07:49

Unique έγραψε:
12 Ιαν 2025, 07:34
Fata_Morgana έγραψε:

Δε νομίζω όταν έχεις στόχο την οικογένεια να πρέπει να αναζητείς γυναίκα έχοντας στο μυαλό σου την ικανότητα της βάσει του τύπου ταχύτητα * συχνότητα καγκελώματος πέους :lol:

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 12 Ιαν 2025, 07:53

Fata_Morgana έγραψε:
12 Ιαν 2025, 07:49
Unique έγραψε:
12 Ιαν 2025, 07:34
Fata_Morgana έγραψε:

Δε νομίζω όταν έχεις στόχο την οικογένεια να πρέπει να αναζητείς γυναίκα έχοντας στο μυαλό σου την ικανότητα της βάσει του τύπου ταχύτητα * συχνότητα καγκελώματος πέους :lol:
Και έτσι επιβεβαιώνεις την παντελή άγνοιά σου για το τι χρειάζεται ένας άντρας από μία γυναίκα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 12 Ιαν 2025, 07:58

Unique έγραψε:
12 Ιαν 2025, 07:53

Και έτσι επιβεβαιώνεις την παντελή άγνοιά σου για το τι χρειάζεται ένας άντρας από μία γυναίκα.
Και έτσι επιβεβαιώνεις την παντελή άγνοιά σου τι συμβαινει στη γυναίκα όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή της.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 12 Ιαν 2025, 08:10

Στα ελληνικά χωριά και κωμοπόλεις μόνο γύφτοι μπορούν να μείνουν και λάθρο, που είναι σκληραγωγημένοι. Ο Έλληνας νεολαίος πάει στην σχολή και μετά καλόμαθαίνει στην μητρόπολη, δεν γυρνάει στην μιζέρια. Επίσης αν τα πάει και καλά, την κοπαναει και έξω για την ΕΕ. Όταν είσαι μέλος μιας ένωσης που ουσιαστικά δεν έχει σύνορα, είναι βλακωδες να μιλάς για δημογραφικό. 1 εκατομμύριο έφυγε με τα μνημόνια της εξυγίανσης, και η ροή συνεχίζει από την αποτυχημένη μπανανία. Όποιος ήθελε εθνικές πολιτικές, ας πηγαίναμε δραχμή, μαντρωμα και να είχαμε ειδική σχέση με την ΕΕ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 12 Ιαν 2025, 08:19

οι ανδρες παραπονιουνται οτι οι σημερινες γυναικες δεν κανουν για συζυγοι
και οι γυναικες λενε οτι οι περισσοτεροι ανδρες ειναι γκει

το οτι φταινε και οι ιδιοι δεν το σκεφτονται καθολου

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 12 Ιαν 2025, 08:22

περα απο αυτο ειναι η πολιτικη βουληση ....ειναι ανοητος καποιος που θα πει οτι δεν φταιει

ολα επηρεάζονται απο τη πολιτικη ακομη και ενα ασχετο οπως ο γαμος

αν δεν ειχαμε τα παφθηνα κινεζικα προιοντα θα ηταν ξεκαθαρο το ποσο πολυ εχει αποτυχει
το πολιτικο συστημα στην ελλαδα

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 12 Ιαν 2025, 08:43

nyxtovios έγραψε:
12 Ιαν 2025, 01:04

Βαρύτερη φορολογία και θητεία για ατεκνους, γυναίκες και άντρες που αρνούνται τα υποχρεωτικά συνοικεσια.
Μλκ εκανες παιδια και το μετανιωσες και θα την πληρωσουμε εμεις τωρα;
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 12 Ιαν 2025, 08:47

GoBack έγραψε:
12 Ιαν 2025, 08:43
nyxtovios έγραψε:

Βαρύτερη φορολογία και θητεία για ατεκνους, γυναίκες και άντρες που αρνούνται τα υποχρεωτικά συνοικεσια.
εχει θυσιες ο σοσιαλισμος αλλιως τραβα στο γιουκει του τειτ :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 12 Ιαν 2025, 08:53

GoBack έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

Δε κατάλαβες, το αντίθετο. Θέλει να κάνει παιδιά και επειδή μας θεωρεί τις Ελληνίδες "άχρηστες" που δεν του κάθονται για να κάνει παιδιά σου λέει άμα έχουν ποινές θα κάτσουν να μου κάνουν παιδιά. Βέβαια το γιατί να Θέλει να κάνει παιδιά από τη στιγμή που δεν μας θεωρεί καλές γυναίκες τις Ελληνίδες είναι μυστήριο.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 12 Ιαν 2025, 08:56

Fata_Morgana έγραψε:
12 Ιαν 2025, 08:53
GoBack έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

Δε κατάλαβες, το αντίθετο. Θέλει να κάνει παιδιά και επειδή μας θεωρεί τις Ελληνίδες "άχρηστες" που δεν του κάθονται για να κάνει παιδιά σου λέει άμα έχουν ποινές θα κάτσουν να μου κάνουν παιδιά. Βέβαια το γιατί να Θέλει να κάνει παιδιά από τη στιγμή που δεν μας θεωρεί καλές γυναίκες τις Ελληνίδες είναι μυστήριο.
καλο μου εχεις πεσει θυμα της υπεραστικοποιησης :102:

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 12 Ιαν 2025, 08:59

Μέχρι στιγμής κανένας δεν έγραψε το μεγαλύτερο χτύπημα που δέχτηκε ποτέ η Ελλάδα της μεταπολίτευσης σε αυτόν τον τομέα παρά λέτε βλακείες για ελεϊνίδες κλπ.

Το μνημόνιο έδιωξε 500000 νέους οριστικά και αμετάκλητα από την χώρα. Αυτή ήταν η ταφόπλακα και η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό, παρά μόνο πολλά χρόνια πριν ώστε να μην φτάναμε εκεί.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 12 Ιαν 2025, 08:59

Το πηγαινετε πολυ μακρια. Μια απλη δια νομου απαγορευση των προφυλακτικων και αντισυλληπτικων αρκει.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών