Πανηγυρισμοί στην Τουρκία: «Η Ελλάδα πατάει φρένο στο καλώδιο λόγω Αγκυρας»

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: Πανηγυρισμοί στην Τουρκία: «Η Ελλάδα πατάει φρένο στο καλώδιο λόγω Αγκυρας»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 15 Απρ 2025, 13:47

Otto Weininger έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:44
hades έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:42
Otto Weininger έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:32

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ των Τούρκων είναι η κορυφή που βλέπεις.
Αν όντως η Κύπρος (και κυρίως το Ισραήλ) θέλανε να προχωρήσει, θα τους γράφαμε στα παπάρια μας.

Τουρκικά "πυροτέχνηματα" που τσιμπάτε χωρίς να ξέρετε όλο το backstory.

Φίλε εγώ ξέρω και ξέρω κυρίως για το τι παίζει στην Κύπρο Αλλά σε παρακαλώ μην το ρίχνεις σε αυτούς . Η Ελλάδα δεν βγαίνει από τα 6 μίλια και κάνουμε στην ουσία αυτό που θέλουν οι Τούρκοι .Μετράει και το φαίνεσθαι
Και γεωστρατηγικά πρέπει να περασεί το καλώδιο όπως και το καλώδιο Κρήτη-Αιγυπτος. Αυτόματα μας κατατάσσει ως τον μεγαλύτερο παίκτη ρεύματος στην ανατολική μεσογείο
Μόνος σου δεν μπορείς.
Ενταξει οκ δεν μπορείς Ξεκίνα να γράφεις πρώτα την τουρκία και βλέπουμε τι μπορούμε και τι όχι και τι θέλουν οι υπόλοιποι Δλδ με αυτά που λες πάλι οι μαλακές εκεί στο ΥΠΕΞ πάλι βλακεία κάνανε στην διαχείριση του θέματος αλλιώς δεν θα ανήγγειλαν την επανερναξη των ερευνών και καπάκι το πάγωμα Και επίσης με τα λεφτά που έχουν προπληρωθεί τι θα γίνει ;ME το καλώδιο που έχει φτιαχτεί τι θα γίνει Γενικά πολλά κενά και δεν τρώω τον παππά ότι φτάινε οι κύπριοι και οι εβραίοι Κάποιοι κύπριοι δύο χρόνια σκούζουν αλλά το έργο ξεκίνησε τώρα φταίνε και πάγωσε ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 15 Απρ 2025, 13:49

foscilis έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:46
hades έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:42
Φίλε εγώ ξέρω και ξέρω κυρίως για το τι παίζει στην Κύπρο Αλλά σε παρακαλώ μην το ρίχνεις σε αυτούς . Η Ελλάδα δεν βγαίνει από τα 6 μίλια και κάνουμε στην ουσία αυτό που θέλουν οι Τούρκοι .Μετράει και το φαίνεσθαι
Και γεωστρατηγικά πρέπει να περασεί το καλώδιο όπως και το καλώδιο Κρήτη-Αιγυπτος. Αυτόματα μας κατατάσσει ως τον μεγαλύτερο παίκτη ρεύματος στην ανατολική μεσογείο
Είναι σα να θέλει η Κούβα να ρίξει καλώδιο που τη συνδέει με τον Καναδά και να νομίζει ότι αυτό θα την κάνει τον μεγαλύτερο παίκτη ρεύματος στην Καραϊβική, απάντηση: καραλόλ, ΕΝΑΣ είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στην Καραϊβική.
Λάθος συγκριση Δεν έχω πρόχειρη την αρθρογραφία που στηρίζει αυτό που σου λέω για να σου βάλω πηγές
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 15 Απρ 2025, 18:48

η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos » 15 Απρ 2025, 19:08

Δεν προχωράει το καλώδιο γιατί πολύ απλά εδώ και δεκαετίες με υπουργούς διάφορους σκυφτουληδες Γεραπετριτες και Κοντζιαδες έχουμε γίνει ανεπίσημο προτεκτοράτο της Τουρκίας. Απλώς ο Ελληνικός λαός δεν το έχει πάρει είδηση και ακόμα νομίζει ότι είναι ανεξάρτητος.

Stinger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinger » 15 Απρ 2025, 19:09

Otto Weininger έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:43
Stinger έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:41
Δηλαδή είπαμε σε Κύπρο και Ισραήλ "στα παπαρια μας! Θέλετε δεν θέλετε εμείς καλώδιο θα σας βάλουμε". Κάπως έτσι είναι;
Είπα ότι αν ήθελαν,θα λέγαμε στους Τούρκους "στα παπαρια μας)
Μου θυμίζεις τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκου!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών