Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια
Re: Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μπααα! Εγώ πιστεύω ότι ο Κούλης θα συνεχίσει το έργο του πατέρα του στο θέμα του Μακεδονικού που διακόπηκε από τον Σαμαρά, έτσι για μεταθανάτια δικαίωση και μόνο, εκτός αν αντιδράσει μόνο και μόνο για να προκαλέσει πρόωρες εκλογές, αλλά ούτως ή άλλως λίγος χρόνος έμεινε οπότε μπορεί να δείξει και υπομονή, είδομεν...
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Μην ξαναλεμε τα ιδια.Η θεση ειναι οτι για να αναγνωρισουμε συνθετο ονομα οι αλλοι θα δεχτουν οτι δεν ειναι μακεδονες και δεν μιλουν μακεδονικα.Αυτο τους εκαιγε και γι αυτο στο τελος δεν θα γινοταν καμια συμφωνια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 14:43Να το στηρίξει αλλά η νδ δεν είναι που θέλει σύνθετη ονομασία και γεωγραφικό προσδιορισμό κτλ ή κάνω λάθος;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Διάβασες τι έγραψα ή γραφείς τον πόνο σου random;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Μα τι λες; Αυτό δεν ήταν ποτέ στις συζητήσεις.under έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:12Μην ξαναλεμε τα ιδια.Η θεση ειναι οτι για να αναγνωρισουμε συνθετο ονομα οι αλλοι θα δεχτουν οτι δεν ειναι μακεδονες και δεν μιλουν μακεδονικα.Αυτο τους εκαιγε και γι αυτο στο τελος δεν θα γινοταν καμια συμφωνια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 14:43Να το στηρίξει αλλά η νδ δεν είναι που θέλει σύνθετη ονομασία και γεωγραφικό προσδιορισμό κτλ ή κάνω λάθος;
Οι συζητήσεις γίνονταν μόνο για τι όνομα της χώρας.
Αν ήθελαν να λένε την γλώσσα τους Μακεδονική μπορούσαν άνετα να το κάνουν, ακόμα κι αν συμφωνούσαν για το όνομα
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τωρα μάθανε για την γλώσσα και το βαλανε ως ιστορικη θεση της ΝΔ.Pirate7G έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:20Μα τι λες; Αυτό δεν ήταν ποτέ στις συζητήσεις.under έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:12Μην ξαναλεμε τα ιδια.Η θεση ειναι οτι για να αναγνωρισουμε συνθετο ονομα οι αλλοι θα δεχτουν οτι δεν ειναι μακεδονες και δεν μιλουν μακεδονικα.Αυτο τους εκαιγε και γι αυτο στο τελος δεν θα γινοταν καμια συμφωνια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 14:43
Να το στηρίξει αλλά η νδ δεν είναι που θέλει σύνθετη ονομασία και γεωγραφικό προσδιορισμό κτλ ή κάνω λάθος;
Οι συζητήσεις γίνονταν μόνο για τι όνομα της χώρας.
Αν ήθελαν να λένε την γλώσσα τους Μακεδονική μπορούσαν άνετα να το κάνουν, ακόμα κι αν συμφωνούσαν για το όνομα

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Highlander
Δηλαδή λέτε κάτι παρόμοιο με τον γκαμμενο που κοροιδεύετε.under έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:12Μην ξαναλεμε τα ιδια.Η θεση ειναι οτι για να αναγνωρισουμε συνθετο ονομα οι αλλοι θα δεχτουν οτι δεν ειναι μακεδονες και δεν μιλουν μακεδονικα.Αυτο τους εκαιγε και γι αυτο στο τελος δεν θα γινοταν καμια συμφωνια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 14:43Να το στηρίξει αλλά η νδ δεν είναι που θέλει σύνθετη ονομασία και γεωγραφικό προσδιορισμό κτλ ή κάνω λάθος;

Ο Καμμένος έλεγε ότι στηρίζει την κυβέρνηση παρά τη συμφωνία γιατί δεν πρόκειται να περάσει η συμφωνία αυτή από τα σκοπια και εσείς λέτε ότι στηρίζετε σύνθετη ονομασία παρόλο που δεν τη στηρίζετε γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να τη δεχθούν οι σκοπιανοι και να περάσει από το κοινοβούλιο τους.

Δεξιοί ρε φίλε.

- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Κοντός ψαλμός.under έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:12Μην ξαναλεμε τα ιδια.Η θεση ειναι οτι για να αναγνωρισουμε συνθετο ονομα οι αλλοι θα δεχτουν οτι δεν ειναι μακεδονες και δεν μιλουν μακεδονικα.Αυτο τους εκαιγε και γι αυτο στο τελος δεν θα γινοταν καμια συμφωνια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 14:43Να το στηρίξει αλλά η νδ δεν είναι που θέλει σύνθετη ονομασία και γεωγραφικό προσδιορισμό κτλ ή κάνω λάθος;
- Sid Vicious

θα προσπαθήσω να κατέβω!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:24Τωρα μάθανε για την γλώσσα και το βαλανε ως ιστορικη θεση της ΝΔ.
Ακριβώς
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Το ξερω οτι δεν σε ενδιαφερουν ουσιαστικα ολα αυτα αλλα ξεστραβωσου :
Τα πήραν όλα και με το παραπάνω από τον Κοτζιά - Τι αποκαλύπτει το εμπιστευτικό έγγραφο της αμερικάνικης πρεσβείας στα Σκόπια το 2008 - Η ενεργή εμπλοκή των ΗΠΑ και η άνευ όρων συνθηκολόγηση της Αθήνας
https://www.protothema.gr/politics/arti ... hnikotita/
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Κι εγώ παίζει. Δεν έχω ξεκάθαρη θέση για τη συμφωνία, αλλά πρέπει να πάρει και τη μορφή του αντικυβερνητικού συλλαλητηρίου. #fygete.
-_-
Συμφωνω.Να αναδειχθει οτι τις Πρεσπες τις ψηφιζουν προδοτες αποσταστες και αργυρωνητοι.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 16:17Κι εγώ παίζει. Δεν έχω ξεκάθαρη θέση για τη συμφωνία, αλλά πρέπει να πάρει και τη μορφή του αντικυβερνητικού συλλαλητηρίου. #fygete.
Θα ηθελα λοιπον κατι παραπανω απο την στηριξη βουλευτων ακομα και αν προκειται για πρωην ΠΘ ή για τον αντιπροεδρο του κομματος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΊΑ και ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ Πέμπτη.
από Frappezitis » 20 Σεπ 2023, 00:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 166 Απαντήσεις
- 3654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
22 Σεπ 2023, 19:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συλλαλητήριο εναντίον του γάμου των ομοφυλόφιλων
από southern » 09 Φεβ 2024, 00:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 315 Απαντήσεις
- 6786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
15 Φεβ 2024, 16:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση 18-11-1945: Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Βόρειο Ήπειρο
από Golden Age » 19 Νοέμ 2023, 00:16 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
19 Νοέμ 2023, 00:16
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2053 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 14:56