Ευχές Τσαβούσογλου σε Δένδια για την επέτειο της 25ης Μαρτίου!
https://www.protothema.gr/politics/arti ... s-martiou/
Πάλι καλά που έχουμε ΝΔ και αγοράσαμε τριάμισι ραφαλ

Λεγεών έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 12:23Δυνατό άρθρο.
https://hellasjournal.com/2023/03/o-ano ... in-ellada/
Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο υπερτιμημένος Δένδιας ξέφυγε από το γνωστό μοτίβο. Πάλι έχουν αρχίσει να πουλάνε τα φεϊκιουζάδικα ''εγώ Χριστό εσύ Αλλάχ'' στο πόπολο, λες και είναι ξανά 1999 ή 2005.Αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς της Τουρκίας είναι τόσο ίδιο και, θα έλεγε κάποιος, τόσο προβλέψιμο, αλλά, ταυτόχρονα, η διάθεση στην Αθήνα τόσο καλοπροαίρετη, πρόθυμη να πιστέψει ότι «αυτή τη φορά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά».
Και σε μένα κάνει εντύπωση η στάση Δένδια το τελευταίο διάστημα. Θα μπορούσαν οι δηλώσεις να είναι πιο μετρημένες και λιγότερο ενθουσιώδεις.
για την πατριδα, καλα κανει.Scouser έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 12:37Λεγεών έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 12:23Δυνατό άρθρο.
https://hellasjournal.com/2023/03/o-ano ... in-ellada/Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο υπερτιμημένος Δένδιας ξέφυγε από το γνωστό μοτίβο. Πάλι έχουν αρχίσει να πουλάνε τα φεϊκιουζάδικα ''εγώ Χριστό εσύ Αλλάχ'' στο πόπολο, λες και είναι ξανά 1999 ή 2005.Αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς της Τουρκίας είναι τόσο ίδιο και, θα έλεγε κάποιος, τόσο προβλέψιμο, αλλά, ταυτόχρονα, η διάθεση στην Αθήνα τόσο καλοπροαίρετη, πρόθυμη να πιστέψει ότι «αυτή τη φορά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά».
ρε φιδεμπορα!. παλι παραμυθια με δρακους πουλας;talaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:17για την πατριδα, καλα κανει.Scouser έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 12:37Λεγεών έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 12:23Δυνατό άρθρο.
https://hellasjournal.com/2023/03/o-ano ... in-ellada/Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο υπερτιμημένος Δένδιας ξέφυγε από το γνωστό μοτίβο. Πάλι έχουν αρχίσει να πουλάνε τα φεϊκιουζάδικα ''εγώ Χριστό εσύ Αλλάχ'' στο πόπολο, λες και είναι ξανά 1999 ή 2005.Αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς της Τουρκίας είναι τόσο ίδιο και, θα έλεγε κάποιος, τόσο προβλέψιμο, αλλά, ταυτόχρονα, η διάθεση στην Αθήνα τόσο καλοπροαίρετη, πρόθυμη να πιστέψει ότι «αυτή τη φορά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά».
Δε ξερεις αν θα εχουμε κυβερνηση συριζα σε λιγους μηνες, δεν ειναι με συριζα να εχεις επιθετικη τουρκια, δε ξερεις ποσα νησια θα χασεις ετσι
Όσα έχασες και το 2015-2019. Ή κατά την πραγματική πρώτη φορά Αριστερά, το 1981-1989.talaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:17για την πατριδα, καλα κανει.Scouser έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 12:37Λεγεών έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 12:23Δυνατό άρθρο.
Δε ξερεις αν θα εχουμε κυβερνηση συριζα σε λιγους μηνες, δεν ειναι με συριζα να εχεις επιθετικη τουρκια, δε ξερεις ποσα νησια θα χασεις ετσι
Simply Greeks acting like Greeks.ST48410 έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:08Και σε μένα κάνει εντύπωση η στάση Δένδια το τελευταίο διάστημα. Θα μπορούσαν οι δηλώσεις να είναι πιο μετρημένες και λιγότερο ενθουσιώδεις.
Το μόνο που θα μπορούσε να το δικαιολογήσει είναι να θέλουν επανεκλογή του Ερντογάν και με αυτό το τρόπο του προσφέρουν μια κάποια βοήθεια.
Αυτός είναι ο Δένδιας. Η Εξωτερική πολιτική τελικά που χαμε ήταν του Πομπέο .Από τότε που έφυγε το γυρίσαμε στις γνωστές πίπες. Αυτό που κάνουν πάλι , όταν έχουμε τόσα παραδείγματα ότι οι Τούρκοι όσο είναι στα κάτω τους κάνουν τα γλυκά μάτια ώστε η Ελλάδα (όχι αυτοί )να μην προχωρά για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της και όταν ξανασταθούν στα πόδια τους τα ίδια θα κάνουν .ST48410 έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:08Και σε μένα κάνει εντύπωση η στάση Δένδια το τελευταίο διάστημα. Θα μπορούσαν οι δηλώσεις να είναι πιο μετρημένες και λιγότερο ενθουσιώδεις.
Το μόνο που θα μπορούσε να το δικαιολογήσει είναι να θέλουν επανεκλογή του Ερντογάν και με αυτό το τρόπο του προσφέρουν μια κάποια βοήθεια.
και στις δυο πιο πανω περιπτωσεις, ησουν στην ΕΕScouser έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 17:22Όσα έχασες και το 2015-2019. Ή κατά την πραγματική πρώτη φορά Αριστερά, το 1981-1989.talaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:17για την πατριδα, καλα κανει.
Γνωστός αριστερός ο Ιωαννίδης.talaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 17:34και στις δυο πιο πανω περιπτωσεις, ησουν στην ΕΕScouser έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 17:22Όσα έχασες και το 2015-2019. Ή κατά την πραγματική πρώτη φορά Αριστερά, το 1981-1989.talaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:17
για την πατριδα, καλα κανει.
Θυμησε μου λιγο το 1974 τι εγινε
του παρανοικου τοξου. Τωρα μαλλον βελοπουλο θα το εριχνε - αν δεν κατεβαινε ο Κασιδιαρης - και θα ηταν στην πανω πλατεια.Evritis έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 17:37Γνωστός αριστερός ο Ιωαννίδης.talaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 17:34και στις δυο πιο πανω περιπτωσεις, ησουν στην ΕΕ
Ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να εγκαταλείψει την Κύπρο αβοήθητη στους Τούρκους εισβολείς. Άφησε μάλιστα τους μαχητές της ΕΛΔΥΚ να σκοτωθούν χωρίς την παραμικρή υποστήριξη από την Ελλάδα. Όπως και να 'χει, δεν κατάλαβα την αναφορά στην ΕΕ, εγώ είμαι υπέρμαχός της. Μήπως με μπέρδεψες για κανέναν αριστερό, σαν αυτούς τους οποίους χαϊδεύει συστηματικά η ΝΔ;talaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 17:34και στις δυο πιο πανω περιπτωσεις, ησουν στην ΕΕScouser έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 17:22Όσα έχασες και το 2015-2019. Ή κατά την πραγματική πρώτη φορά Αριστερά, το 1981-1989.talaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:17
για την πατριδα, καλα κανει.