Ποιοι απο αυτούς που λένε οτι θα πολεμούσαν , έχουν ξσναπολεμησει και γνωρίζουν το τι είναι πόλεμος ;
εσυ ποτε πολεμησες ...? στην Κορεα η στην Κυπρο ...?
Με εχεις δει να το παίζω πολεμοχαρής ;
Υπόψην σαν μόνιμος του ναυτικυ και με τα Ιμια και με το Σεισμικ ήμουν σε πολεμικό πλοίο στην πρώτη γραμμή , έτοιμος να κάνω αυτό που χρειάζονταν ..
Το οτι δεν πολέμησα ....δεν με στεναχωρει
Ποιοι απο αυτούς που λένε οτι θα πολεμούσαν , έχουν ξσναπολεμησει και γνωρίζουν το τι είναι πόλεμος ;
Υπόψην σαν μόνιμος του ναυτικυ και με τα Ιμια και με το Σεισμικ ήμουν σε πολεμικό πλοίο στην πρώτη γραμμή , έτοιμος να κάνω αυτό που χρειάζονταν ..
οχι δεν σε εχω για πολεμοχαρη αλλα γραφεις σαν να εχεις εσυ εμπειρια απο πολεμο ... οπως σωστα καταλαβα δεν εχεις
οχι δεν σε εχω για πολεμοχαρη αλλα γραφεις σαν να εχεις εσυ εμπειρια απο πολεμο ... οπως σωστα καταλαβα δεν εχεις
..εσύ που πολεμησες ;
Ποσους τούρκους σκοτώσες πολεμώντας ;
..εσύ που πολεμησες ;
Ποσους τούρκους σκοτώσες πολεμώντας ;
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.