5η φάλαγγα ποιανού;Beria έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:46Στο στρατό και τη κυβέρνηση το 1974 διοικούσε η 5η φάλαγγαGolden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:45Τότε υπήρχε το πρόβλημα της διχόνοιας, το οποίο το είχαν καλλιεργήσει ξέρεις ποιοι. Αλλά αυτά ήταν θέματα της ηγεσίας.
Στο στρατό δεν υπήρχε πιθανή 5η φάλαγγα.
Οι συνέπειες του νόμου χορηγήσεως ιθαγένειας σε αλλοεθνείς...
- Golden Age
Re: Οι συνέπειες του νόμου χορηγήσεως ιθαγένειας σε αλλοεθνείς...
Των αμερικανών και όσων απεργάστηκαν την προδοσία της Κύπρου. Τι ποιανού;Golden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:475η φάλαγγα ποιανού;Beria έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:46Στο στρατό και τη κυβέρνηση το 1974 διοικούσε η 5η φάλαγγαGolden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:45
Τότε υπήρχε το πρόβλημα της διχόνοιας, το οποίο το είχαν καλλιεργήσει ξέρεις ποιοι. Αλλά αυτά ήταν θέματα της ηγεσίας.
Στο στρατό δεν υπήρχε πιθανή 5η φάλαγγα.
- Golden Age
Γι' αυτό απεβίωσε στις ελληνικές φυλακές στερούμενος ακόμη και το δικαίωμα του προαυλισμού μέσα στις δεκαετίες της φυλακίσεώς του;
Αν ήταν έτσι όπως τα λες δεν θα 'ταν αυτή η πορεία του, θα έκανε διακοπές σε κάποιο εξωτικό νησί των ΗΠΑ.
Έτσι κάνουν με τους προδότες στην Ιστορία. Δεν τους υπερασπίζεται κανείς, ούτε το αφεντικό τουςGolden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:52Γι' αυτό απεβίωσε στις ελληνικές φυλακές στερούμενος ακόμη και το δικαίωμα του προαυλισμού μέσα στις δεκαετίες της φυλακίσεώς του;
Αν ήταν έτσι όπως τα λες δεν θα 'ταν αυτή η πορεία του, θα έκανε διακοπές σε κάποιο εξωτικό νησί των ΗΠΑ.
Τους παρατάει στη χλέυη
- Golden Age
Αστείες θεωρίες βασισμένες σε ιδεοληψίες. Εαν είχε "αφεντικά που τον πρόδωσαν" θα ξέραμε όλη την αλήθεια απο το '74. Θα τον εγκατέλειπαν αυτοί κι αυτός θα τους κάλυπτε; Αμερικανός ήταν και είχε έγνοια για τις ΗΠΑ;Beria έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:53Έτσι κάνουν με τους προδότες στην Ιστορία. Δεν τους υπερασπίζεται κανείς, ούτε το αφεντικό τουςGolden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:52Γι' αυτό απεβίωσε στις ελληνικές φυλακές στερούμενος ακόμη και το δικαίωμα του προαυλισμού μέσα στις δεκαετίες της φυλακίσεώς του;
Τους παρατάει στη χλέυη
Oί νουδούκοι, ποιοί άλλοι? Αυτοί οι τύποι μια ζωή κερκόπορτες άνοιγαν. Σιχαμένη παράταξη της μπίχλας, της αλητείας, και της βρωμιάς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:24ποιοι εθνικοφρωνες ανοιξαν τις πορτες στους αλβανους και τους εδωσαν δουλειες?
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Πέραν αυτής της εξυπνάδας το ερώτημα μου δεν έχει απαντηθεί.Golden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:46Το ότι σου φαίνεται "φυσιολογικό".Belisarius έγραψε: ↑20 Ιαν 2021, 10:38Το μεγάλο πρόβλημα ποιο είναι ακριβώς με το συγκεκριμένο βίντεο;
- Golden Age
Αλβανοί που υπηρετούν ως βαθμοφόροι στον ελληνικό στρατό, δίνουν παραγγέλματα με ξένα ονόματα στη μονάδα, παντελώς άσχετα με τα πρότυπα και τα ήθη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία οι στρατιώτες φωνάζουν (ως είναι υποχρεωμένοι). Ένα το κρατούμενο αυτό. Δεύτερον, βιντεοσκοπούν όλο αυτό το σκηνικό εντός της μονάδος (και μάλιστα πιθανόν σε βραδυνή αναφορά, όπου ενδεχομένως εκτελούν χρέη αξιωματικού υπηρεσίας). Τρίτον ανεβάζουν το βιντεοσκοπημένο σκηνικό στο διαδίκτυο εκθέτοντάς το στη δημοσιότητα και μάλιστα σε ομοεθνείς τους. Υπάρχουν λοιπόν τουλάχιστον τρία προβλήματα. Απο εκεί και πέρα, πρόσθεσε και το γεγονός ότι το βίντεο πήρε έλαβε δημοσιότητα σε αλβανικά ΜΜΕ και σχολιάστηκε με ύφος του τύπου "κοίτα οι δικοί μας στον ελληνικό στρατό δίνουν αλβανικά παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες".Belisarius έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 10:34Πέραν αυτής της εξυπνάδας το ερώτημα μου δεν έχει απαντηθεί.Golden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 00:46Το ότι σου φαίνεται "φυσιολογικό".Belisarius έγραψε: ↑20 Ιαν 2021, 10:38Το μεγάλο πρόβλημα ποιο είναι ακριβώς με το συγκεκριμένο βίντεο;
Και μπορείς να καταλάβεις πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και πόσο δυνητικά πολύ πιο σοβαρό ενδέχεται να είναι σε άλλες περιπτώσεις.
Άτομα που νοιώθουν έστω και πολτισμικά δέσμευση με άλλες εθνικότητες, καλό είναι να μην υπηρετούν στον ελληνικό στρατό. Ειδικά όταν αυτό γίνεται εξαιτίας νόμων που δίνουν ιθαγένεια σε μετανάστες, πρόκειται για εθνική αυτοκτονία.
- Belisarius
Άρα έγινε ακριβώς ότι γίνεται μια ζωή, καθημερινά στα στρατόπεδα, απλά το πρόβλημα ήταν ότι αντί το τάγμα να φωνάζει για τον ΠΑΟΚ ή τα βυζιά της Μαρίας φώναζε για Αλβανούς ράπερ.Golden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 11:18Αλβανοί που υπηρετούν ως βαθμοφόροι στον ελληνικό στρατό, δίνουν παραγγέλματα με ξένα ονόματα στη μονάδα, παντελώς άσχετα με τα πρότυπα και τα ήθη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία οι στρατιώτες φωνάζουν (ως είναι υποχρεωμένοι). Ένα το κρατούμενο αυτό. Δεύτερον, βιντεοσκοπούν όλο αυτό το σκηνικό εντός της μονάδος (και μάλιστα πιθανόν σε βραδυνή αναφορά, όπου ενδεχομένως εκτελούν χρέη αξιωματικού υπηρεσίας). Τρίτον ανεβάζουν το βιντεοσκοπημένο σκηνικό στο διαδίκτυο εκθέτοντάς το στη δημοσιότητα και μάλιστα σε ομοεθνείς τους. Υπάρχουν λοιπόν τουλάχιστον τρία προβλήματα. Απο εκεί και πέρα, πρόσθεσε και το γεγονός ότι το βίντεο πήρε έλαβε δημοσιότητα σε αλβανικά ΜΜΕ και σχολιάστηκε με ύφος του τύπου "κοίτα οι δικοί μας στον ελληνικό στρατό δίνουν αλβανικά παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες".
Και μπορείς να καταλάβεις πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και πόσο δυνητικά πολύ πιο σοβαρό ενδέχεται να είναι σε άλλες περιπτώσεις.
Άτομα που νοιώθουν έστω και πολτισμικά δέσμευση με άλλες εθνικότητες, καλό είναι να μην υπηρετούν στον ελληνικό στρατό. Ειδικά όταν αυτό γίνεται εξαιτίας νόμων που δίνουν ιθαγένεια σε μετανάστες, πρόκειται για εθνική αυτοκτονία.
- EKPLIKTIKOS
Οι Αλβανοί αν γίνει πόλεμος τους συμφέρει να πολεμήσουν με το μέρος μας ή εναντίον μας για να πάρουν την Τσαμουρια; 
Πιστεύω ότι είναι 50/50. Οι Αλ είναι εθνικιστές αλλα ειναι κ βολεψακηδες, από τη μια τους βολεύει μια χαρά το ελ που παίρνουν όλα τα επιδόματα

Πιστεύω ότι είναι 50/50. Οι Αλ είναι εθνικιστές αλλα ειναι κ βολεψακηδες, από τη μια τους βολεύει μια χαρά το ελ που παίρνουν όλα τα επιδόματα

- Golden Age
Προσωπικά δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο.Belisarius έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 11:23
Άρα έγινε ακριβώς ότι γίνεται μια ζωή, καθημερινά στα στρατόπεδα, απλά το πρόβλημα ήταν ότι αντί το τάγμα να φωνάζει για τον ΠΑΟΚ ή τα βυζιά της Μαρίας φώναζε για Αλβανούς ράπερ.
Αλλά και έτσι να είναι, αυτά είναι λογικές του τύπου ναι, αλλά για τα παιδάκια στην Αφρική δεν λες τίποτα...
Επειδή υπάρχει ένα θέμα, δεν πρέπει να εστιάσουμε σε ένα άλλο (και μάλιστα πιο σοβαρό, γιατι οι εθνοπολιτισμικές επιρροές απο άλλες χώρες και δη συγκεκριμένες χώρες, είναι πιο σοβαρό).
Επίσης, ουδέποτε έχω δει βίντεο, όπου να φωνάζουν σε μονάδα άσχετα συνθήματα. Πόσο μάλλον σε αναφορά και με παράγγελμα απο αξιωματικούς υπηρεσίας. Ακομη και να το κάνουν κάποιοι δεν το βγάζουν στη δημοσιότητα.
- Belisarius
Το έχω ζήσει εγώ στις υποτίθεται καλύτερες και πιο πειθαρχημένες μονάδες.Golden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 11:40Προσωπικά δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο.Belisarius έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 11:23
Άρα έγινε ακριβώς ότι γίνεται μια ζωή, καθημερινά στα στρατόπεδα, απλά το πρόβλημα ήταν ότι αντί το τάγμα να φωνάζει για τον ΠΑΟΚ ή τα βυζιά της Μαρίας φώναζε για Αλβανούς ράπερ.
Αλλά και έτσι να είναι, αυτά είναι λογικές του τύπου ναι, αλλά για τα παιδάκια στην Αφρική δεν λες τίποτα...
Επειδή υπάρχει ένα θέμα, δεν πρέπει να εστιάσουμε σε ένα άλλο (και μάλιστα πιο σοβαρό, γιατι οι εθνοπολιτισμικές επιρροές απο άλλες χώρες και δη συγκεκριμένες χώρες, είναι πιο σοβαρό).
Επίσης, ουδέποτε έχω δει βίντεο, όπου να φωνάζουν σε μονάδα άσχετα συνθήματα. Πόσο μάλλον σε αναφορά και με παράγγελμα απο αξιωματικούς υπηρεσίας. Ακομη και να το κάνουν κάποιοι δεν το βγάζουν στη δημοσιότητα.
Τα βίντεο και γενικά τη πειθαρχία τα θεωρώ πολύ σοβαρό θέμα που δεν αντιμετωπίζονται όπως πρέπει. Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Αλβανοί δεν έκαναν κάτι που δε θα έκανε ένας Έλληνας. Επίσης σημαντικό είναι ότι οι αναφορές ήταν σε ράπερ και όχι εναντίον της Ελλάδας (δεν καταλαβαίνω τι λένε, αλλά αυτό διαβάζω).
Δηλαδή θεωρώ πολύ πιο σοβαρή τη φώτο με τους Αλβανούς που σχημάτιζαν με τα χέρια τους τον αετό, εφόσον έχει αλβανικές εθνικιστικές προεκτάσεις.
Απλά να τοποθετείται το θέμα όπως είναι.
- Golden Age
Δεν έχω δει όμως μέχρι σήμερα Έλληνες να ανεβάζουν το.."χαβαλέ" τους στην αναφορά σε βίντεο στο διαδίκτυο. Αλβανοί το έχουν κάνει και πήρε δημοσιότητα στην Αλβανία. Και μάλιστα για κάτι που δηλώνει πολιτιστικούς δεσμούς με αυτή τη χώρα.Belisarius έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 11:53Το έχω ζήσει εγώ στις υποτίθεται καλύτερες και πιο πειθαρχημένες μονάδες.Golden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 11:40Προσωπικά δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο.Belisarius έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 11:23
Τα βίντεο και γενικά τη πειθαρχία τα θεωρώ πολύ σοβαρό θέμα που δεν αντιμετωπίζονται όπως πρέπει. Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Αλβανοί δεν έκαναν κάτι που δε θα έκανε ένας Έλληνας. Επίσης σημαντικό είναι ότι οι αναφορές ήταν σε ράπερ και όχι εναντίον της Ελλάδας (δεν καταλαβαίνω τι λένε, αλλά αυτό διαβάζω).
Δηλαδή θεωρώ πολύ πιο σοβαρή τη φώτο με τους Αλβανούς που σχημάτιζαν με τα χέρια τους τον αετό, εφόσον έχει αλβανικές εθνικιστικές προεκτάσεις.
Απλά να τοποθετείται το θέμα όπως είναι.
- Παλαιοελλαδίτης
Το 2011 και2012 τουλάχιστον στο Σύνταγμα είχαμε αρκετούς μεταξύ 22-25 και κατά κύριο λόγο απόφοιτους ή φοιτητές τριτοβάθμιας. Για τα Τάγματα δεν ξέρω.CRWH έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 10:51Λαθος, πανε Αλβανοι γιατι σχεδον ολοι οι Ελληνες βαζουν βυσμα.
Το 90% ειναι αλβανοι, γεωργιανοι και Ελληνες που δεν εχουν τελειωσει το λυκειο η ζακια.
Λιγοι στρατοκαυλοι μονο σαν και του λογου μου πανε Κυπρο απο την αρχικη προεπιλογη.
Στο 2ο ταγμα το 14 ειχαμε μαζεψει ολα τα σκουπιδια στο Συνταγμα και το 1ο ταγμα ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα.
- Belisarius
Τι έλεγαν ως στρατιώτες οι σπουδαγμένοι;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 12:02Το 2011 και2012 τουλάχιστον στο Σύνταγμα είχαμε αρκετούς μεταξύ 22-25 και κατά κύριο λόγο απόφοιτους ή φοιτητές τριτοβάθμιας. Για τα Τάγματα δεν ξέρω.CRWH έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 10:51Λαθος, πανε Αλβανοι γιατι σχεδον ολοι οι Ελληνες βαζουν βυσμα.
Το 90% ειναι αλβανοι, γεωργιανοι και Ελληνες που δεν εχουν τελειωσει το λυκειο η ζακια.
Λιγοι στρατοκαυλοι μονο σαν και του λογου μου πανε Κυπρο απο την αρχικη προεπιλογη.
Στο 2ο ταγμα το 14 ειχαμε μαζεψει ολα τα σκουπιδια στο Συνταγμα και το 1ο ταγμα ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
12 Μαρ 2024, 16:44
-
-
Νέα δημοσίευση συνέπειες του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Μόσχα
από dna replication » 23 Μαρ 2024, 01:38 » σε Διεθνής πολιτική - 137 Απαντήσεις
- 5728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
04 Απρ 2024, 10:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση 2008 η κίνηση, ο εμφύλιος και οι συνέπειες για την υφήλιο.
από Urzaring13 » 03 Απρ 2025, 09:55 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
06 Μάιος 2025, 08:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι συνεπείες θα έχει η νίκη Ιμάμογλου στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ;
από έργο_μακέτο » 01 Απρ 2024, 22:44 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
02 Απρ 2024, 02:02
-