Απαντας σε ανθρωπο που σε καθε ποστ πρεπει να γραψει για τους κακους αλλοδαπους.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:58Το γεγονός πως υπάρχουν δύστροποι άνθρωποι σε όλους τους λαούς, είναι δεδομένο. Όπως επίσης και το οτι παντου υπάρχουν καλοί και κακοί. Δεν είναι ιδιαιτερότητα που κατέχουν συγκεκριμένοι. Ζω με Γερμανούς τα τελευταία 33 χρόνια, έχω βρεθεί στη χώρα, έχω φιλοξενηθεί, τους έχω φιλοξενήσει. Επουδενί δεν θα μπω στη διαδικασία να χαρακτηρίσω έναν ολόκληρο λαό για τις μαλακίες και κυρίως για τα εγκλήματα που έχουν λάβει χώρα απ'τους προκατόχους του. Για λίγο να ηρεμήσουμε την πέτσα μας.Juno έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:14Ήταν μία περίεργη στιχομυθία που δεν τη θυμάμαι όλη, αλλά είπαν ότι τους χρωστάμε (προ δεκαετίας) και αντί να αναλύσω το κατοχικό δάνειο και να γίνω γραφική, προτίμησα να πω άχτουν άχτουν ντι Γούσεν κόμεν.
Και να σκεφτείς ότι απλώς διαμαρτύρονταν για ένα λάθος στην παραγγελία και η κοπέλα αμέσως είπε να το διορθώσει, χωρίς αντίρρηση. Αλλά όοοοοχι, ο σωστός ο Φρίτσης πρέπει να την κάνει και ρεζίλι, αφού οι βουρδουλιές πλέον απαγορεύονται.
Απορώ, πώς αντέχουν αυτά τα παιδιά. Εγώ θα είχα φέρει πολλούς δίσκους σε πολλά κεφάλια και όλο θα απολυόμουν.
Επίσης για να'χουμε καλό ρώτημα, πώς λες έτσι ελαφρά την καρδία, οτι θα προτιμούσες την απόλυση εξαιτίας κάποιων ηλιθίων; Μάλλον μιλάς εκ του ασφαλούς κορίτσι μου. Δεν πάει έτσι. Αυτό θα μπορούσε να έχει τύχει με οποιονδήποτε μαλάκα, ακόμη και νεοέλληνα με πέντε καδένες σταυρουδάκια και το γαμωσταυρίδι στην κωλότσεπη. Ξες δα, κάτι γλοιώδεις που νομίζουν πως όλοι πρέπει να τους υπηρετούν και στααποτέτοιατουςολα.
Όπα, όπα, όπα! Κουνίστε τον πωπό σας να σας δουν οι κύριοι!
Re: Όπα, όπα, όπα! Κουνίστε τον πωπό σας να σας δουν οι κύριοι!
-
Υπάρχει και η λύση να φύγεις από την χώραnik_killthemall έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:17προβληματιζομαι με καποιους που μιλανε για ξεπεσμο ... δηλ. αυτοι οι καποιοι νομιζουν πως οι ελληνοπιθηκοι ειναι για κατι παραπανω ? Σοβαρα τωρα, θεωρουν πως οι ελληνοφωνοι αξιζουν παραπανω απο εναν βουλγαρο ή απο εναν αφρικανο ή απο εναν φιλλιπινεζο ?
Δηλ. ας πουμε ως γνωστον η ελλαδα ειναι μια χωρα με βαρια τεχνολογικη βιομηχανια σε προϊοντα αιχμης και ζητησης όπως ... go home madam merkel κουγκι μενανομοκιενααρθρο οχι 62% και λοιπα προϊοντα αναλογης ποιοτητας, οποτε ειναι τεραστιος ξεπεσμος η ζητιανια για τουρισμο ?
Οχι μαγκες, το ταβανι των ελ ειναι αυτες οι φωτο, χωνεψτε το !
Πάνε να δοκιμάσεις την τύχη σου κι αλλού,δεν χρειάζεται να βγάζεις τόσο κομπλεξ
Φίλε, της το έχω ξαναπεί παλαιότερα. Έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου και ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάζω πίπες. Με τον άντρα μου έχουμε οργώσει την Ευρώπη με την μοτοσυκλέτα, όχι σαν τουρίστες. Εννοείται. Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 00:04Απαντας σε ανθρωπο που σε καθε ποστ πρεπει να γραψει για τους κακους αλλοδαπους.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:58Το γεγονός πως υπάρχουν δύστροποι άνθρωποι σε όλους τους λαούς, είναι δεδομένο. Όπως επίσης και το οτι παντου υπάρχουν καλοί και κακοί. Δεν είναι ιδιαιτερότητα που κατέχουν συγκεκριμένοι. Ζω με Γερμανούς τα τελευταία 33 χρόνια, έχω βρεθεί στη χώρα, έχω φιλοξενηθεί, τους έχω φιλοξενήσει. Επουδενί δεν θα μπω στη διαδικασία να χαρακτηρίσω έναν ολόκληρο λαό για τις μαλακίες και κυρίως για τα εγκλήματα που έχουν λάβει χώρα απ'τους προκατόχους του. Για λίγο να ηρεμήσουμε την πέτσα μας.Juno έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:14
Ήταν μία περίεργη στιχομυθία που δεν τη θυμάμαι όλη, αλλά είπαν ότι τους χρωστάμε (προ δεκαετίας) και αντί να αναλύσω το κατοχικό δάνειο και να γίνω γραφική, προτίμησα να πω άχτουν άχτουν ντι Γούσεν κόμεν.
Και να σκεφτείς ότι απλώς διαμαρτύρονταν για ένα λάθος στην παραγγελία και η κοπέλα αμέσως είπε να το διορθώσει, χωρίς αντίρρηση. Αλλά όοοοοχι, ο σωστός ο Φρίτσης πρέπει να την κάνει και ρεζίλι, αφού οι βουρδουλιές πλέον απαγορεύονται.
Απορώ, πώς αντέχουν αυτά τα παιδιά. Εγώ θα είχα φέρει πολλούς δίσκους σε πολλά κεφάλια και όλο θα απολυόμουν.
Επίσης για να'χουμε καλό ρώτημα, πώς λες έτσι ελαφρά την καρδία, οτι θα προτιμούσες την απόλυση εξαιτίας κάποιων ηλιθίων; Μάλλον μιλάς εκ του ασφαλούς κορίτσι μου. Δεν πάει έτσι. Αυτό θα μπορούσε να έχει τύχει με οποιονδήποτε μαλάκα, ακόμη και νεοέλληνα με πέντε καδένες σταυρουδάκια και το γαμωσταυρίδι στην κωλότσεπη. Ξες δα, κάτι γλοιώδεις που νομίζουν πως όλοι πρέπει να τους υπηρετούν και στααποτέτοιατουςολα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Λίνο Βεντούρα
Νομαδική παράκρουση: ο νήμας
- Μαδουραίος
Καλως τα τουριστακια τα ζουμπουρλούδικα.
Το Βορειότερο αφρικανικό κράτος το Ελλαδισταν
Το Βορειότερο αφρικανικό κράτος το Ελλαδισταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαδουραίος την 05 Ιουν 2023, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μεγαλύτερα ζώα από τους Γερμανούς δεν υπάρχουν
Ελληνιάρηδες
Αυτοί είστε
Αυτοί είστε
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άντε μετά να λες ότι είσαι Έλληνας στο εξωτερικό και να γυρνάς και με την ταυτότητα χειροτεχνία νηπιαγωγείου.
Ξεφτιλίκια.
Ξεφτιλίκια.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εντάξει, δεν έβγαλαν και τα βυζιά τους έξω σαν τις μαυρούκες. Μπαρμπάδες με μπάκες στείλαμε και φορούσαν μαύρα για να τους κόβει κιλά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν είπα τι θα προτιμούσα, είπα τι θα συνέβαινε. Μπορεί να το μετάνιωνα μετά, αλλά θα το είχα κάνει. Μέχρι που θα αποφάσιζα πως δεν μου κάνει αυτή η δουλειά.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:58Το γεγονός πως υπάρχουν δύστροποι άνθρωποι σε όλους τους λαούς, είναι δεδομένο. Όπως επίσης και το οτι παντου υπάρχουν καλοί και κακοί. Δεν είναι ιδιαιτερότητα που κατέχουν συγκεκριμένοι. Ζω με Γερμανούς τα τελευταία 33 χρόνια, έχω βρεθεί στη χώρα, έχω φιλοξενηθεί, τους έχω φιλοξενήσει. Επουδενί δεν θα μπω στη διαδικασία να χαρακτηρίσω έναν ολόκληρο λαό για τις μαλακίες και κυρίως για τα εγκλήματα που έχουν λάβει χώρα απ'τους προκατόχους του. Για λίγο να ηρεμήσουμε την πέτσα μας.Juno έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:14Ήταν μία περίεργη στιχομυθία που δεν τη θυμάμαι όλη, αλλά είπαν ότι τους χρωστάμε (προ δεκαετίας) και αντί να αναλύσω το κατοχικό δάνειο και να γίνω γραφική, προτίμησα να πω άχτουν άχτουν ντι Γούσεν κόμεν.
Να το και το κολλητήρι. Σαν το σαλιγκάρι μετά τη βροχή.
- nik_killthemall
ελληνοφωνος βαλκανοπιθηκος ειναι αυτος που νομιζει πως ειναι κατι παραπανω από τον υπολοιπο βαλκανιο και σαν αποτελεσμα θιγεται που βλεπει τετοιες εικονες, και μεταξυ εσενα και μενα, αυτος εισαι εσυ μαν.Juno έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:36Τουλάχιστον το έχεις κατανοήσει εσύ, ελληνόφωνε βαλκανοπίθηκε nik_killthemall. Κάτι είναι και αυτό.nik_killthemall έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:31αυτο ειναι το ταβανι της χωρας . -Juno έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:20
Δεν είναι το δικό μου ταβάνι.
Και ο τουρισμός πάει τόσο ψηλά που πρέπει να τον μειώσουμε κάπως. Σε λίγο οι Έλληνες δεν θα έχουν σπίτι για μόνιμη κατοικία, επειδή θα μένουν αλλοδαποί.
Άρα, όλο αυτό το ρεζιλίκι περίσσευε, όπως και ο δημαρχούλης της καρδιάς μας που τους μοίραζε κουλούρια. Ήρθαν και θα συνεχίσουν να έρχονται, αν δεν κάνουμε κάτι για αυτό. Δεν θα σταματήσουν να έρχονται, αν δεν βλέπουν τους ντόπιους ιθαγενείς να χορεύουν. Το μόνο που συμβαίνει είναι να βλέπουν δουλικούς ιθαγενείς και να αυξάνουν τις απαιτήσεις τους με τα ίδια λεφτά.
ο "εσυ" τωρα ποιος εισαι και τι ταβανι εχεις, δεν ενδιαφερει κανεναν.
Ας ησουν σαν χωρα η κορεα της ναυπηγικης βιομηχανιας, η ιαπωνια της αυτοκινητοβιομηχανιας, η ολλανδια και η ιταλια των σκαφων αναψυχης, ο ζαρας ή ιταλια της βιοτεχνιας κλπ και να σου πω οκ ειναι ξεπεσμος.
Οταν εισαι ενα μηδενικο επειδη καθε προοπτικη βιομηχανιας την εξαφανισες, τοτε το να κανεις τον ζουλου για να φερεις τουριστες ειναι ΠΡΟΟΔΟΣ σε σχεση με το μηδεν που εισαι !
Οσο πιο γρηγορα κατανοηθει αυτο απο ελληνοφωνο βαλκανοπιθηκο τοσο το καλυτερο γιαυτον.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- nik_killthemall
εγω γιατι να φυγω ρε μαν ? Ας φυγουν απτη χωρα οι ξιπασμενοι αεργοι σανοφαγοι της παπατζας και των συνθηματων της επαναστατικης πορδης που θιγονται απο τετοιες εικονες.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 00:09Υπάρχει και η λύση να φύγεις από την χώραnik_killthemall έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:17προβληματιζομαι με καποιους που μιλανε για ξεπεσμο ... δηλ. αυτοι οι καποιοι νομιζουν πως οι ελληνοπιθηκοι ειναι για κατι παραπανω ? Σοβαρα τωρα, θεωρουν πως οι ελληνοφωνοι αξιζουν παραπανω απο εναν βουλγαρο ή απο εναν αφρικανο ή απο εναν φιλλιπινεζο ?
Δηλ. ας πουμε ως γνωστον η ελλαδα ειναι μια χωρα με βαρια τεχνολογικη βιομηχανια σε προϊοντα αιχμης και ζητησης όπως ... go home madam merkel κουγκι μενανομοκιενααρθρο οχι 62% και λοιπα προϊοντα αναλογης ποιοτητας, οποτε ειναι τεραστιος ξεπεσμος η ζητιανια για τουρισμο ?
Οχι μαγκες, το ταβανι των ελ ειναι αυτες οι φωτο, χωνεψτε το !
Πάνε να δοκιμάσεις την τύχη σου κι αλλού,δεν χρειάζεται να βγάζεις τόσο κομπλεξ
Εγω δεν εχω να παω πουθενα, ειμαι αυτο που οι προηγουμενοι μισουνε : ρεαλιστης !
Κι οταν ο ελ αποβαλλει καθε σανοφαγια και λατρεια για το ψεμα και τη πουστια και καταφερει να στησει ισχυρη οικονομια θα ειμαι ο πρωτος που θα το πω.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Μου αρέσει που δέχεστε τις ιστορίες της συγκεκριμένης ως αληθινές, οι οποίες, όλως τυχαίως, πάντα περιέχουν κακούς και μοχθηρούς αλλοδαπούς.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 00:04Απαντας σε ανθρωπο που σε καθε ποστ πρεπει να γραψει για τους κακους αλλοδαπους.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:58Το γεγονός πως υπάρχουν δύστροποι άνθρωποι σε όλους τους λαούς, είναι δεδομένο. Όπως επίσης και το οτι παντου υπάρχουν καλοί και κακοί. Δεν είναι ιδιαιτερότητα που κατέχουν συγκεκριμένοι. Ζω με Γερμανούς τα τελευταία 33 χρόνια, έχω βρεθεί στη χώρα, έχω φιλοξενηθεί, τους έχω φιλοξενήσει. Επουδενί δεν θα μπω στη διαδικασία να χαρακτηρίσω έναν ολόκληρο λαό για τις μαλακίες και κυρίως για τα εγκλήματα που έχουν λάβει χώρα απ'τους προκατόχους του. Για λίγο να ηρεμήσουμε την πέτσα μας.Juno έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:14
Ήταν μία περίεργη στιχομυθία που δεν τη θυμάμαι όλη, αλλά είπαν ότι τους χρωστάμε (προ δεκαετίας) και αντί να αναλύσω το κατοχικό δάνειο και να γίνω γραφική, προτίμησα να πω άχτουν άχτουν ντι Γούσεν κόμεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 60.000 ΓΙΔΙΑ πηγαν να δουν την σκυλοποπ Βισση στο Καλλιμαρμαρο
από Μαδουραίος » 06 Οκτ 2024, 07:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 81 Απαντήσεις
- 1855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me