Ανδρικά Καλσόν
Re: Ανδρικά Καλσόν
τα πιο ζεστά, είναι αυτά του μπαλέτου. δοκιμασμένη συνταγή για τις μέρες του ψόφου.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Fata_Morgana
Εγώ πάντως πήρα ένα ισοθερμικό κολαν για τον έτσι να το φοράει μέσα από το παντελόνι και τον βόλεψε. Δεν ξερω γιατί να μη φοράνε.
δεν είναι αυτό καθαυτό το κολάν φλώρικο.η φλωριά είναι να φοράς κάτι άβολο σε μια χώρα που δεν χρειάζεται να το φοράς επειδή κρυώνουν τα ποδαράκια σου ξερωγώ.δεν είμαστε στη σιβηρία [όπως ο πεθερός του πολλαπλασιαστή πχ]
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οταν σας λέω εγώ οτι το καλοκαίρι ειναι καλύτερο απο το χειμώνα, δεν με ακουτε. Ορίστε τωρα κι άλλος ενας επιπλέον λόγος ο οποίος ειναι καλυτερο: Για το οτι δεν χρειάζεται να φοράτε τέτοιες μαλακίες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
και εγώ έχω ίσο για βουνά ή για μηχανή (όταν είχα παλιά δλδ)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ δεν σε έβρισα....
- Space_Passenger
Εγω στο δικυκλο βαζω μια φορμα μεσα απο το παντελονι τις κρυες μερες.
Και την πανοπλία πως την φοράς;
δεν φοράω,με εμποδάει όταν μπερζερκεριάζομαι
Κάποιοι έχουμε χαμηλό ποσοστό λίπους, τύπε και δεν είμαστε σε γραφεία όλη μέρα, να γράφουμε mails και να σαχλαμαρίζουμε στην κουζίνα.
Ο αφράτος, προστατευμένος κώλος σου λοιπόν, μπορεί να μην το χρειάζεται. Εμείς που παλεύουμε με τις καιρικές συνθήκες όλες τις εποχές, κάνουμε άλλες επιλογές.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Καλσόν κανονικό αποκλείεται να φοράνε, το λέω άλλη μια φορά. Το καλσόν δεν ζεσταίνει τα πόδια, ένα λεπτό κομμάτι νάυλον είναι, ήμαρτον δηλαδή πια.koenopoulos έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 07:09Καλσόν κάτω από τα ρούχα φοριούνται χωρίς κόμπλεξ από άντρες σε πολλές πρώην σοβιετικές δημοκρατίες (Ρωσία, Καζακστάν κτλ) όταν πιάνουν τα μεγάλα κρύα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
φίλε παλαιστή με 2 παντελόνια και ότι άλλα διπλά φοράς λογικά με το μόνο που παλεύεις είναι τα ρούχα σου όταν προσπαθείς να κινηθείς.βάλε λίγο λίπος και ας ανέβεις κατηγορίαFeindflug έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 15:54Κάποιοι έχουμε χαμηλό ποσοστό λίπους, τύπε και δεν είμαστε σε γραφεία όλη μέρα, να γράφουμε mails και να σαχλαμαρίζουμε στην κουζίνα.
Ο αφράτος, προστατευμένος κώλος σου λοιπόν, μπορεί να μην το χρειάζεται. Εμείς που παλεύουμε με τις καιρικές συνθήκες όλες τις εποχές, κάνουμε άλλες επιλογές.
- koenopoulos
https://www.quora.com/Do-little-boys-th ... -keep-warmhellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 16:50Καλσόν κανονικό αποκλείεται να φοράνε, το λέω άλλη μια φορά. Το καλσόν δεν ζεσταίνει τα πόδια, ένα λεπτό κομμάτι νάυλον είναι, ήμαρτον δηλαδή πια.koenopoulos έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 07:09Καλσόν κάτω από τα ρούχα φοριούνται χωρίς κόμπλεξ από άντρες σε πολλές πρώην σοβιετικές δημοκρατίες (Ρωσία, Καζακστάν κτλ) όταν πιάνουν τα μεγάλα κρύα.
I was raised by my paternal grandmother in a former Soviet country during the late 1990s-2000s. My parents, who were living mainly in the United States where my mother is from, frequently mailed clothes and toys to my sibling and myself. My father understood when my grandmother asked that he mail some tights or kolgotki in Russian with my winter clothing, but my mother didn't understand and always pointed out “But he's a boy!” to which would answer “Yes and boys get cold too!” Tights for a boy were very difficult to find in American stores though which attests to the different beliefs and clothing choices. All of my classmates and friends wore tights and I really was odd one out relying on heavy jeans to keep warm. They were comfortable even wearing shorts whereas I was often either too hot or had cold ankles. Cold legs are cold legs and yes parents still dress their kids even boys in tights.
- hellegennes
Άλλη μια φορά: άλλο καλσόν, άλλο κολάν.koenopoulos έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 11:53https://www.quora.com/Do-little-boys-th ... -keep-warmhellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 16:50Καλσόν κανονικό αποκλείεται να φοράνε, το λέω άλλη μια φορά. Το καλσόν δεν ζεσταίνει τα πόδια, ένα λεπτό κομμάτι νάυλον είναι, ήμαρτον δηλαδή πια.koenopoulos έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 07:09Καλσόν κάτω από τα ρούχα φοριούνται χωρίς κόμπλεξ από άντρες σε πολλές πρώην σοβιετικές δημοκρατίες (Ρωσία, Καζακστάν κτλ) όταν πιάνουν τα μεγάλα κρύα.
I was raised by my paternal grandmother in a former Soviet country during the late 1990s-2000s. My parents, who were living mainly in the United States where my mother is from, frequently mailed clothes and toys to my sibling and myself. My father understood when my grandmother asked that he mail some tights or kolgotki in Russian with my winter clothing, but my mother didn't understand and always pointed out “But he's a boy!” to which would answer “Yes and boys get cold too!” Tights for a boy were very difficult to find in American stores though which attests to the different beliefs and clothing choices. All of my classmates and friends wore tights and I really was odd one out relying on heavy jeans to keep warm. They were comfortable even wearing shorts whereas I was often either too hot or had cold ankles. Cold legs are cold legs and yes parents still dress their kids even boys in tights.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΡΙ
από NewModelArmy » 29 Ιούλ 2024, 00:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
29 Ιούλ 2024, 03:11
-
-
- 61 Απαντήσεις
- 1886 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
18 Δεκ 2024, 06:12
-
-
Νέα δημοσίευση Ανδρικά υποκοριστικά ονόματα σε -άκης
από Allah » 29 Δεκ 2024, 08:39 » σε Γλωσσολογία - 45 Απαντήσεις
- 1649 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
02 Ιαν 2025, 21:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγοράστε τώρα καλσόν, γιατί θα ακριβύνουν μόλις αρχίσει η σύγκρουση..
από Frappezitis » 19 Οκτ 2023, 21:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Οκτ 2023, 21:45
-