vantono έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 20:23
Gordian Knot έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 04:37
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΕΥΡΥΤΟΣ,
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΙ Ο «ΕΥΡΙΠΟΣ»
Με φακελάκια χαμομηλιού, φασκόμηλου και μέντας.
Γενικά, όποιος σας πετυχαίνει, ο οποιοσδήποτε όμως, ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ!
Στο δρόμο, στο γραφείο, στο πικ-νικ. Παντού. ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!
Θυμάστε τι είχα γράψει νωρίτερα περί
«Καρπετοπουλισμού»; Ξαναδιαβάστε το παρακαλώ.
Οι «Τσουκαλάδες» (ΒΛΑΚπέιντ) είναι ακίνδυνοι, κάνουν κρα από χιλιόμετρα. Πρέπει να ’σαι ψηφοφόρος ΜΠΑΡΟΥΦΑκη για να τους λάβεις σοβαρά υπ’ όψιν.
Οι διάφοροι vantono αντιθέτως, συνιστούν πραγματικό κίνδυνο. Από κάτι τέτοια ΝΟΣΗΡΑ μυαλά προκύπτουν τα ΕΛΙΑΜΕΠ, οι Βερεμήδες κι όλα αυτοί οι ΔΗΘΕΝ αντικειμενικοί.
1η προτεραιότητα θα πρέπει να είναι οι
Τούρκοι εσωτερικού, σε αυτούς πρέπει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας.

Πάπσε κόλακα! Ειναι ο,τι πιο όμορφο εχω ακουσει ποτέ απο το στόμα/πληκτρολόγιο φασίστα!

Δώσε μου κανενα ibanακι σου να σου στελνω εμβασματάκι να γράφεις πιο συχνα τέτοιες ομορφιές για μενα!
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Να ξέρεις, έπεται και
συνέχεια...
Μπήκες στο στόχαστρο των ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ της Δη.Ξα.;ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ!ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΥΖΑΞΕΣ!
(αρχικά είχα γράψει «Θα ξεράσεις το γάλα της
μάνας σου» αλλά μου φάνηκε πολύ extreme γιατί μπορεί να γίνουν άλλοι συνειρμοί όπως «της θειάς σου», «της μάνας σου» και άλλα τέτοια τα οποία με βρίσκουν αντίθετο)
ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ!
(Νομίζω αρκούν αυτά τα
3 -
συμβολικός αριθμός- για αρχή, για να δώσουμε μια κάποια έμφαση)
Έτσι είμαστε εμείς, skinheads, ντουλάπες, άσβερκοι, παραμορφωμένοι από τη λήψη αναβολικών που συχνάζουν σε γυμναστήρια και αναλαμβάνουν βρώμικες δουλειές (μπραβιλίκια, ντράγκια, γκάνια, τα γνωστά)
Αντιπροσωπευτική εικόνα φιλελεύθερου (πραγματικού, όχι
γιαλαντζί) ψηφοφόρου.
ΠΑΡ’ ΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ!
(γενικώς δεν μ’ αρέσει να χρωστάω τίποτα σε κανένα ΠΟΥΣΤΗ κι εσύ δεν αποτελείς εξαίρεση)
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ!
ΣΤΑ ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΑ!
ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ!
ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ του ΡΕΝΤΗ!