#metonTayip μέρος 3ο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.

Είναι προδοτική, πλέον, στάση;

Ναι
36
65%
Όχι, υπερασπίζονται το δίκιο και την ανθρωπιά.
19
35%

Σύνολο ψήφων: 55

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: #metonTayip μέρος 3ο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 08 Ιουν 2022, 11:19

Αλιόσα έγραψε:
08 Ιουν 2022, 11:13
Nαι πλησιάζει επικινδυνα τα όρια της προδοσιας ή και τα ξεπερνάει (ανάλογα τη περίπτωση) οποιος αυτη τη περιοδο μιλάει κατά της χώρας του και γίνεται χρήσιμος ηλίθιος των ισλαμοφασισταριών της τουρκίας που θέλουν να αρπάξουν τα νησια του ανατολικού Αιγαίου.
κατά τα λοιπά μας αδικούν οι πίνακες περί ελευθερίας τύπου. εδώ θέλουν οι δεξιοί να γίνει η χώρα στρατώνας. :lol:
Και τα νησιά δεν έχουν καμία σχέση με την παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Δε μιλάμε για σφαγή κατά μειονοτήτων. Άλλωστε ρεντίκολο έχει γίνει σε όλη την Ευρώπη, όσο κι αν στρουθοκαμηλιζεις. Δεν περίμενε κανείς τον Ιάσονα να μάθουμε τα ξεφτιλικια μας, ούτε περιμένουμε τους Τούρκους αριστερούς να μάθουμε του Ερντογαν. Και μετά μας λέτε για τον αυταρχικό Πούτιν, σουργελα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 08 Ιουν 2022, 11:27

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
08 Ιουν 2022, 11:19
Αλιόσα έγραψε:
Nαι πλησιάζει επικινδυνα τα όρια της προδοσιας ή και τα ξεπερνάει (ανάλογα τη περίπτωση) οποιος αυτη τη περιοδο μιλάει κατά της χώρας του και γίνεται χρήσιμος ηλίθιος των ισλαμοφασισταριών της τουρκίας που θέλουν να αρπάξουν τα νησια του ανατολικού Αιγαίου.
κατά τα λοιπά μας αδικούν οι πίνακες περί ελευθερίας τύπου. εδώ θέλουν οι δεξιοί να γίνει η χώρα στρατώνας. :lol:
Αναρχικος ειμαι δεν ανήκω πουθενά αλλά έχω λιγο νιονιο και καταλαβαινω τι καπνό φουμάρει ο καθένας που το παιζει ανθρωπιστής αλλά δεν αγαπάει το ίδιο του το σπίτι, επισης εχω δειρει και κομμουνιστές και δεξιούς.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 08 Ιουν 2022, 11:28

Αλιόσα έγραψε:
08 Ιουν 2022, 11:27
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
08 Ιουν 2022, 11:19
Αλιόσα έγραψε:
Αναρχικος ειμαι δεν ανήκω πουθενά αλλά έχω λιγο νιονιο και καταλαβαινω τι καπνό φουμάρει ο καθένας που το παιζει ανθρωπιστής αλλά δεν αγαπάει το ίδιο του το σπίτι, επισης εχω δειρει και κομμουνιστές και δεξιούς.
αναρχικός της δεξιάς σαν τον γουδη κι εσύ; θαρρω πως πέρασε αυτό το φρούτο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 08 Ιουν 2022, 12:16

Εικόνα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Ιουν 2022, 12:23

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 08 Ιουν 2022, 12:47

η αριστερα και το κιναλ μαζι ακομα νομιζουν αφελως στο δογμα προς 20ετιας οτι αν εκδυτικοποιηθουν οι τουρκοι θα γινουν ανθρωποι, αυτο δεν προκειται να γινει ποτε, ο τουρκος ή μαλλον η εξωτερικη πολιτικη της τουρκιας ειναι ιδια και απαραλλαχτη εδω και αιωνες, και αυτο θα πρεπει να το αντιληφθει κι ο τελευταιος φιλειρηνιστης ελληνας

ο Ανδρουλακης ακομα και προχθες ως μελος του ευρωβουλιου δηλωσε ως απαντηση στον ερντογαν περι διαβηματων στο ευρωπαικο κοινοβουλιο και ενημερωση των ευρωσοσιαλιστων, μονο που αν κανουν οι τουρκοι ενα θερμο επεισοδιο τυπου Ιμιων μεχρι να συμβουλευτουν οι ευρωσοσιαλιστες θα εχει τελειωσει ο πολεμος

το βλεπουμε και με την Ουκρανια, μονοι τους πολεμουν και η ευρωπη τους στελνει 12αρια στη γιουροβιζιον
η μονη απαντηση ειναι Ραφαλ και φρεγατες γιατι η αποστρατικοποιηση των νησιων ειναι το μονο πατημα των τουρκων
οποτε θα ξεπληρωνουμε γαλλους, γερμανους, αμερικανους μεχρι να σβησει ο ηλιος...

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 08 Ιουν 2022, 12:53

Δυστυχώς όμως μόνο εγώ (και εσύ τώρα διαπιστώνω) διαβάσαμε αυτή μου την ανάρτηση

Βλέπεις για τους νεοδημοκράτες είναι απαράδεκτο ένας δικός τους (όπως είμαι εγώ) να υπαινίσσεται κριτική στον Μητσοτάκη

και για τους ζαίους τους χαλάει το αφήγημα περί νδμποτ, ένας νεοδημοκράτης σαν και μένα :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Ιουν 2022, 13:13

georgebi έγραψε:
08 Ιουν 2022, 12:53
Δυστυχώς όμως μόνο εγώ (και εσύ τώρα διαπιστώνω) διαβάσαμε αυτή μου την ανάρτηση

Βλέπεις για τους νεοδημοκράτες είναι απαράδεκτο ένας δικός τους (όπως είμαι εγώ) να υπαινίσσεται κριτική στον Μητσοτάκη

και για τους ζαίους τους χαλάει το αφήγημα περί νδμποτ, ένας νεοδημοκράτης σαν και μένα :102:
Ο Μητσοτάκης πάντως το είπε στη Λέσβο που είχε πάει και του έκαναν διάφορα αιτήματα και κανένα από αυτά δεν αφορούσε το προσφυγικό.Είπε λοιπόν ότι πριν δύο χρόνια αν πήγαινε το μόνο που θα τον ρωτούσαν θα ήταν για αυτό.Τώρα κανένας,άρα λύθηκε. :lol:

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 08 Ιουν 2022, 13:15

panos291 έγραψε:
07 Ιουν 2022, 23:20
Αν βρεθει ο Ιασωνας στον πάτο του Αιγαίου θα στεναχωρηθω πολυ.
:+1:
Θα είναι μαύρη η μέρα που θα βουλιάξει το καράβι του και δεν θα μπορέσει να το εγκαταλείψει εγκαίρως
Αλλά τα έχουν αυτά οι διασωσεις

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 08 Ιουν 2022, 13:18

πατησιωτης έγραψε:
08 Ιουν 2022, 13:13
georgebi έγραψε:
08 Ιουν 2022, 12:53
Ο Μητσοτάκης πάντως το είπε στη Λέσβο που είχε πάει και του έκαναν διάφορα αιτήματα και κανένα από αυτά δεν αφορούσε το προσφυγικό.Είπε λοιπόν ότι πριν δύο χρόνια αν πήγαινε το μόνο που θα τον ρωτούσαν θα ήταν για αυτό.Τώρα κανένας,άρα λύθηκε. :lol:
Μωρέ το ξέρω πως το είπε....για αυτό και εγώ την κριτική μου την εξέφρασα με.... υπαινικτικό τρόπο :8)
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Ιουν 2022, 15:27

Otto Weininger έγραψε:
07 Ιουν 2022, 23:13
Ζαίοι (Κούλογλου) και Ιάσωνας στο Ευρωκοινοβούλιο, δίνουν φωνή στην τουρκική προπαγάνδα ενάντια στην Ελλάδα.

Αυτή είναι αριστερά.

Μάλιστα, τα τελευταία 3 χρόνια, ένεκα λύσσας, ο ανθελληνισμός τους και η υιοθέτηση τουρκικής προπαγάνδας έχουν χτυπήσει κόκκινο (Έβρος, καλοκαίρι 2020, καλοκαίρι 2022).

Σε κάθε θέμα που έχει να κάνει με τους απέναντι, εντελώς συμπτωματικά οι ζαίοι υιοθετούν και μεταφέρουν την τουρκική προπαγάνδα.

αυτον τον χαρτζηλικωμενο επαγγελματια ανθρωπιστη δεν τον ειχαν προτεινει για βραβευση απο την ΠτΔ ...? ξεψαχνισμα απο το ΣΔΟΕ μεχρι την εποχη που πηγαινε στο Δημοτικο να στρωσει χαρακτηρα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 08 Ιουν 2022, 15:50

Κάτω τα ξερά σας

Εικόνα
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 08 Ιουν 2022, 20:34

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 08 Ιουν 2022, 20:35

1.05 η απόδοση να είναι πρακτορας της ΜΙΤ

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 08 Ιουν 2022, 20:40

Ο Ταγίπ είναι ακροδεξιός. Ο Πούτιν το ίδιο.

Πως γίνεται ένας προοδευτικός άνθρωπος να υποστηρίζει τρόπους διακυβέρνησης που ήταν ήδη απαρχαιωμένες πριν έναν αιώνα.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών