F35 και όχι μόνο
Re: F35 και όχι μόνο
Από διεθνολόγο αρκετά υψηλού iq, ακουσα πως οι αμερικανοί δεν κατέβασαν(και δεν πρόκειται να κατεβάσουν στην πραγματικότητα ποτέ ) τα F16 στην Ουκρανία για να μην ξεφτιλιστούν και πέσει η τιμή τους στα μάτια των αγοραστών.
Προσωπικά χωρίς να είμαι ειδικος εκτιμώ πως η αεροπορία σε σύγχρονο πολεμο που πέφτουν άπειρες ρουκέτες είναι άχρηστη. Δηλαδή αναλογικά το κοστος αγοράς ενός αεροσκάφους μπορεί να μην συμφέρει. Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει εγώ. Τώρα αν κανω λάθος και μιλάω ως πουτινακι ας δώσουν οι νατοικοι τα υπέρ αεροπλάνα τους στην Ουκρανία και ας μας δείξουν τι ψάρια πιάνουν.
Προσωπικά χωρίς να είμαι ειδικος εκτιμώ πως η αεροπορία σε σύγχρονο πολεμο που πέφτουν άπειρες ρουκέτες είναι άχρηστη. Δηλαδή αναλογικά το κοστος αγοράς ενός αεροσκάφους μπορεί να μην συμφέρει. Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει εγώ. Τώρα αν κανω λάθος και μιλάω ως πουτινακι ας δώσουν οι νατοικοι τα υπέρ αεροπλάνα τους στην Ουκρανία και ας μας δείξουν τι ψάρια πιάνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AOC την 28 Ιαν 2024, 01:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Από διεθνολόγο αρκετά υψηλού iq, ακουσα πως οι ρωσοι δεν έριξαν (και δεν πρόκειται να ρίξουν στην πραγματικότητα ποτέ ) πυρηνικά στην Ουκρανία για να μην ξεφτιλιστούν και πέσει η αξία τους στα μάτια των ανταγωνιστων.AOC έγραψε: ↑28 Ιαν 2024, 01:57Από διεθνολόγο αρκετά υψηλού iq, ακουσα πως οι αμερικανοί δεν κατέβασαν(και δεν πρόκειται να κατεβάσουν στην πραγματικότητα ποτέ ) τα F16 στην Ουκρανία για να μην ξεφτιλιστούν και πέσει η τιμή τους στα μάτια των αγοραστών.
Τώρα αν κανω λάθος και μιλάω ως μπαιντενάκι ας ριξουν οι ρωσοι τα πυρηνικά τους στην Ουκρανία και ας μας δείξουν τι ψάρια πιάνουν.
Δώστε κανένα όπλο και κανένα όχημα της προκοπής στο ΠΖ που ,'εχει μείνει με τα G3 και τα Steyr πρώτα. Α και η λέξη ''συμπαραγωγή'' είναι κάτι άγνωστο στο Ελλαδιστάν ε;
εγω ειμαι αυτος που δεν θελει να πληρωσουμ 4+4δις μιζα για κανεναν απολυτως -οπως λενε πολλοι ειδικοι δεξιοι στρατοκαυλοι- λογο .
μου επιτρεπεις φανταζομαι να ποσταρω ρομπερτ μαλοουν παρολο που δεν εχω σπουδασει ιατρικη.
υχαριστω προκαταβολικα

αυριο πρωι πρωι σηκωθειτε βαλτε τα καλα σας και πατε εκκλησια ... εκει αναψτε ενα κερακι και πειτε Δοξα το Θεο που η Τουρκια ΔΕΝ ΠΗΡΕ τους κουβαδες οπως τους λετε ορισμενοι ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
σωστο αυτο ναι,αν και θα τους παρει αργα ή γρηγορα αφου ανοιξε ο δρομος για τα φ16
και μαλιστα θα παρει οσα ηθελε ουκ ολιγα δηλαδη
και μαλιστα θα παρει οσα ηθελε ουκ ολιγα δηλαδη
Για εξήγησε. Μήπως θα βγει ο Ντόνι και θα τα μπλοκάρει όλα για Ελλάδα;
Οι κουβαδες στην Τουρκια θα ειχαν καποια χρησιμοτητα λογω του στρατιωτικου τους δογματος. Εδω ομως δεν εχεις καν υπο συζητηση το 1ο πληγμα, τι θα σου κανει το στελθ;
Αν δεν αναβάθμιζε κ η Τουρκία τα δικά της 16, θα ήταν το τέλειο.
Μπάιντεν, Δημοκρατικοί, Σημίτης, Μητσοτάκης, Κασσελακης
Μ αυτή τη σειρά η επεξήγηση
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ποιο τελειο ρε σεις...
Θα τα παρουμε μετα το 2030 και αν.
Μας τα χρεωσαν 50% παραπανω απο τη συμφωνημενη τιμη.
Για τα S-400 της Τουρκιας δεν ειναι καθολου αορατα.
Και τελος δεν ειναι σιγουρο οτι θα μας τα δωσουν φουλ οπλισμενα.
.
Θα τα παρουμε μετα το 2030 και αν.
Μας τα χρεωσαν 50% παραπανω απο τη συμφωνημενη τιμη.
Για τα S-400 της Τουρκιας δεν ειναι καθολου αορατα.
Και τελος δεν ειναι σιγουρο οτι θα μας τα δωσουν φουλ οπλισμενα.
.
Συγκρίνεις αεροπλάνα με πηρυνικα εκεί τελειώνει η κουβέντα.talaipwros έγραψε: ↑28 Ιαν 2024, 02:04Από διεθνολόγο αρκετά υψηλού iq, ακουσα πως οι ρωσοι δεν έριξαν (και δεν πρόκειται να ρίξουν στην πραγματικότητα ποτέ ) πυρηνικά στην Ουκρανία για να μην ξεφτιλιστούν και πέσει η αξία τους στα μάτια των ανταγωνιστων.AOC έγραψε: ↑28 Ιαν 2024, 01:57Από διεθνολόγο αρκετά υψηλού iq, ακουσα πως οι αμερικανοί δεν κατέβασαν(και δεν πρόκειται να κατεβάσουν στην πραγματικότητα ποτέ ) τα F16 στην Ουκρανία για να μην ξεφτιλιστούν και πέσει η τιμή τους στα μάτια των αγοραστών.
Τώρα αν κανω λάθος και μιλάω ως μπαιντενάκι ας ριξουν οι ρωσοι τα πυρηνικά τους στην Ουκρανία και ας μας δείξουν τι ψάρια πιάνουν.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Με τι όπλα θα ειναι τα F35;
Ο Ντόνι δεν μπλόκαρε ποτέ τίποτα για την Ελλάδα και ήταν και ο μόνος Πρόεδρος στην Ιστορία των ΗΠΑ που επέβαλλε κυρώσεις στην Τουρκία (2 φορές). Μετά ήρθε ο Μπαϊντένογλου, ανέλαβε εκ νέου τα ινία η γραφειοκρατία του State Department και τορπιλίστηκε ο East MED, άρχισαν οι πιέσεις στο Κογκρέσο για τα τουρκικά F-16 κτλ. Γνωστά αυτά, δεν υπάρχει λόγος να επανερχόμαστε εδώ. Το ανέφερα απλά γιατί οι ενδείξεις που έχω από την κυβέρνηση μετά τις εκλογές είναι ότι τα λεφτά για τους εξοπλισμούς μας τελείωσαν.

Όπως είπα, μακάρι να κάνω λάθος.
Φυσικά. Δεν είμαστε όλοι κομματόσκυλα ξέρεις.talaipwros έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 22:22a ok, τουλαχιστον αν ερθουν θα εισαι ευχαριστημενος με την τεραστια επιτυχια της κυβερνησης που κανει την χωρα αστακο.
Ναι;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
λολ ποιος το λεει αυτο, το pronews?