Η γελοιότητα σου είναι παροιμιώδης. Έγραψες ότι καλά έκαναν οι Ταγματασφαλίτες γιατί τους έσφαζαν οι κομμουνιστές.Chainis έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 18:34Η γελοιότητα σου έχει κτυπήσει κόκκινο τελικά.
Κάποτε σου ζήτησα να μου βρεις ένα ποστ που να υποστηρίζω τους ταγματασφαλίτες και είπες ότι νόμιζες ότι γράφω στο νήμα του Ταϋγέτη και βέβαια δεν βρήκες κανένα γιατί δεν υπάρχει κανένα.
Πουθενά δεν έγραψα "καλά έκαναν", έχω γράψει επανειλημμένα όμως ότι ο εμφύλιος που ξεκίνησε το ΚΚΕ το 43 ήταν ένας βασικός λόγος που αναπτύχθηκαν τα ΤΑ κι αυτό σε τσούζει γιατί δεν μπορείς να το αντικρούσεις.
Με τους ΧΑίτες τσακώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι εδώ μέσα, πάλι δεν έχω πει τίποτα υπέρ της ΧΑ αλλά εσύ με κατάλαβες σαΐνι ότι είμαι ΧΑίτης τρομάρα σου.
Δεν έχεις αντίλογο σε ότι γράφω για το κόμμα σου και ακολουθείς την παλιά συνταγή του ΚΚΕ, ότι σας μαθαίνουν στις κοβες, κι ότι έμαθαν αυτοί από τον Γκέμπελς, ρίξε λάσπη και στο τέλος κάτι θα μείνει.
Συμβολή:
Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, κάνε ότι δεν βλέπεις τα ποστ μου γιατί ρεζιλεύεσαι.
Ακόμα και τώρα τους δικαιολογείς με τον εμφύλιο που άρχισε το ΚΚΕ και μπλα μπλα.
Λες ότι δεν είσαι Χρυσαυγίτης αλλά χρησιμοποιείς την τακτική τους (το κόμμα σου, κόβες κλπ.) λες και πρέπει να ανήκει σε συγκεκριμένο κόμμα όποιος είναι αντίθετος στην προδοσία κατά του Έθνους που έκαναν οι Ταγματασφαλίστες.
Τι σημαίνει αυτό; Σε δημόσιο φόρουμ δημοσιεύεις και σου απαντώ. Εξ άλλου έχεις κάνει ουκ ολίγα ποστ με παραθέσεις για να μου απαντήσεις. Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι συμβΟλες και οι μαγκιές.