Μόνο ο γρίπης λείπει για να είναι κομπλέ το ιβέντ.

Oh, wait...
Οι ιστορίες συνοδεύονται από link που παραπέμπει σε ειδησεογραφικό site, εκτός από αυτήν εδώ και άλλη μία στο παλιό, τότε που όλη η γειτονιά έστειλε την εφορία σε έναν κληρονόμο μονοκατοικίας που το γέμισε λαθρομετανάστες (για την ιστορία, αναγκάστηκε να το πουλήσει μετά από λίγα χρόνια).runner έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 00:40Μου αρέσει που δέχεστε τις ιστορίες της συγκεκριμένης ως αληθινές, οι οποίες, όλως τυχαίως, πάντα περιέχουν κακούς και μοχθηρούς αλλοδαπούς.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 00:04Απαντας σε ανθρωπο που σε καθε ποστ πρεπει να γραψει για τους κακους αλλοδαπους.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 23:58
Το γεγονός πως υπάρχουν δύστροποι άνθρωποι σε όλους τους λαούς, είναι δεδομένο. Όπως επίσης και το οτι παντου υπάρχουν καλοί και κακοί. Δεν είναι ιδιαιτερότητα που κατέχουν συγκεκριμένοι. Ζω με Γερμανούς τα τελευταία 33 χρόνια, έχω βρεθεί στη χώρα, έχω φιλοξενηθεί, τους έχω φιλοξενήσει. Επουδενί δεν θα μπω στη διαδικασία να χαρακτηρίσω έναν ολόκληρο λαό για τις μαλακίες και κυρίως για τα εγκλήματα που έχουν λάβει χώρα απ'τους προκατόχους του. Για λίγο να ηρεμήσουμε την πέτσα μας.
Επίσης για να'χουμε καλό ρώτημα, πώς λες έτσι ελαφρά την καρδία, οτι θα προτιμούσες την απόλυση εξαιτίας κάποιων ηλιθίων; Μάλλον μιλάς εκ του ασφαλούς κορίτσι μου. Δεν πάει έτσι. Αυτό θα μπορούσε να έχει τύχει με οποιονδήποτε μαλάκα, ακόμη και νεοέλληνα με πέντε καδένες σταυρουδάκια και το γαμωσταυρίδι στην κωλότσεπη. Ξες δα, κάτι γλοιώδεις που νομίζουν πως όλοι πρέπει να τους υπηρετούν και στααποτέτοιατουςολα.
Στην χώρα μας. εμείς αποφασίζουμε ποιους ξένους θέλουμε και ποιους όχι. Όμως ο χειρισμός του τουρισμού και της λαθρομετανάστευσης είναι εναντίον των γηγενών, πέραν όσων βγάζουν λεφτά από αυτήν την ιστορία.
Έχεις πάει πολλές φορές κρουαζιέρα;Μαδουραίος έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:17Στο μεταξύ οι τουρίστες στα κρουαζιερόπλοια ούτε νερό αγοράζουν από τα περίπτερα όταν κατεβαίνουν από τα πλοία
Ναι.Πήζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:19Έχεις πάει πολλές φορές κρουαζιέρα;Μαδουραίος έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:17Στο μεταξύ οι τουρίστες στα κρουαζιερόπλοια ούτε νερό αγοράζουν από τα περίπτερα όταν κατεβαίνουν από τα πλοία
Εγώ γιατί; Εσύ δεν αγόραζες ούτε νερό βρε τσίπη.Μαδουραίος έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:20Ναι.Πήζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:19Έχεις πάει πολλές φορές κρουαζιέρα;Μαδουραίος έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:17Στο μεταξύ οι τουρίστες στα κρουαζιερόπλοια ούτε νερό αγοράζουν από τα περίπτερα όταν κατεβαίνουν από τα πλοία
ε, γιαυτό τους κουνιόμαστε μπας και τους προσελκήσουμε για κάτι.Μαδουραίος έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:17Στο μεταξύ οι τουρίστες στα κρουαζιερόπλοια ούτε νερό αγοράζουν από τα περίπτερα όταν κατεβαίνουν από τα πλοία
Ε, ας πάει κάποια ομάδα από την κνε ή κάποιο συγκρότημα από τις φεμ τσιρλίντερς να φωνάζουν "κι εσείς κι εσείς είστε εκπορνευτές" για να φοβηθούν και να φύγουν.Sol έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:22ε, γιαυτό τους κουνιόμαστε μπας και τους προσελκήσουμε για κάτι.Μαδουραίος έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:17Στο μεταξύ οι τουρίστες στα κρουαζιερόπλοια ούτε νερό αγοράζουν από τα περίπτερα όταν κατεβαίνουν από τα πλοία
Σαν να ξύπνησαν μια μέρα οι φτωχοί Ταϊλανδοί γονείς και είπαν : "Πέντε έχω. Δεν δίνω τα δύο στον μαφιόζο να μάθουν πώς βγαίνουν τα λεφτά, να γίνουν άνθρωποι;"Μαδουραίος έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 08:46Και οι κάτοικοι της Ταϊλάνδης που εκπορνευουν τα ανήλικα παιδιά τους σε ορδές δυτικών παιδεραστών δεν το βρίσκουν περίεργο ή δυσάρεστο.
Κοιτα ο αρουραιος ειναι σεο σε μεγαλη εταιρεια που αναλαμβανει διορισμους αεργων στο δημοσιο, οποτε ειναι πολυ φυσιολογικο τετοιες εικονες να ξενιζουν την επιχειρηματικη του μεγαλειοτητα ενος οικονομικου γιγαντα που βγαζει ακομα και 0,60 ανα 10 ποστ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:19Έχεις πάει πολλές φορές κρουαζιέρα;Μαδουραίος έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 10:17Στο μεταξύ οι τουρίστες στα κρουαζιερόπλοια ούτε νερό αγοράζουν από τα περίπτερα όταν κατεβαίνουν από τα πλοία