κορόιδο έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 15:10
Juno έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 15:07
κορόιδο έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 15:04
Όχι. Αίτηση ασύλου μπορούν να κάνουν όπου θέλουν. Στην ΕΕ κάνουν σε μία χώρα και το αποτέλεσμα της ισχύει σε όλες τις χώρες. Με τα Δουβλίνα η χώρα αίτησης ασύλου είναι η χώρα εισόδου δηλαδή η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα από την οποία μπαίνει πάνω από το 90%.
Αμφιβάλλω, αλλά έστω (δεν θα το ψάξω τώρα). Αν λοιπόν ισχύει αυτό που λες, αναστολή εξετάσεως αιτήσεων ασύλου και σφραγισμένα τα σύνορα μέχρι να περάσει ο κίνδυνος από τον κορωνοϊό. Το έκαναν οι άλλες χώρες.
Και τον Μάρτιο μάθαμε πως σφραγίζονται και τα θαλάσσια σύνορα.
Τώρα το πας στον κορονοιό. Άντε στον Έβρο, στο Αιγαίο θα τους πνίγουμε; Αν θέλεις να τους πνίγουμε πες μου σύμφωνα με ποια ιδεώδη θα το κάνουμε. Με τα αρχαιελληνικά; Της Ορθοδοξίας; Με το φιλότιμο; Γιατί μερικοί μιλάτε με τα αρχέγονα ένστικτα χωρίς να σκέφτεστε.Η αναστολή ασύλου είναι παράνομη.
Μα δεν τους πνιγουμε εμεις,μονοι τους βουλιαζουν τις βαρκες.
Φυσικα ετσι εκβιαζουν,αλλα τωρα υπαρχει κορονοιος.
Αρα αν θελουν να αυτοκτονησουν ας το κανουν,παντως εγω σαν κρατος δεν μπορω να διακινδυνευσω την ζωη των πολιτων μου.
Αν μια βαρκα καταφερει να φτασει,δεσιμο με σκοινι και ξανα πισω.
Αν ειναι να εκβιαζουμε,ας λεγαμε στη μερκελ οτι αν δεν μας χαρισει τα δανεια,θα κρατησουμε την αναπνοη μας ολοι μεχρι να σκασουμε
Αν δε απο τιςβαρκες που βουλιαζουν σωθει καποιος,στη χωρα του με την κατηγορια για μαζικη δολοφονια με δολο και ας αποφασισουν εκει τι θα κανουν με το σιχαμερο δολοφονο αθωων παιδιων