Σάμος:Κοντέινερ Τουρκίας, και συνωστισμός "μεταναστών" χύμα στην πόλη

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Σάμος:Κοντέινερ Τουρκίας, και συνωστισμός "μεταναστών" χύμα στην πόλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Απρ 2020, 19:50

Green Dragon έγραψε:
30 Απρ 2020, 19:43
Highlander έγραψε:
30 Απρ 2020, 17:49
Green Dragon έγραψε:
30 Απρ 2020, 15:49
Ωραία, να φέρουμε όλο το Πακιστάν εδώ και να τους χαρίσουμε τα σπίτια μας για να τους βοηθήσουμε. Δεν θα φτάσουν βέβαια, γιατί οι Πακιστανοί είναι 200000000. Κρίμα...
Μπορούμε να υποδεχθούμε αυτούς που έρχονται και να τους εγκαταστήσουμε για να λυθεί και το δημογραφικό.
Ούτε το Πακιστάν ούτε το Αφγανιστάν έχουν δημογραφικό πρόβλημα (ή μάλλον έχουν, αντίστροφο) και φυσικά δική μας δουλειά είναι μόνο το δημογραφικό του ελληνικού πληθυσμού. Τα δικά τους προβλήματα ας τα αντιμετωπίσουν μόνοι τους. Εδώ τα κράτη τους τα ίδια αρνούνται να τους πάρουν πίσω, αυτό τι σου λέει;
Το Αφγανιστάν και το Πακιστάν έχουν υπερπληθυσμό εμείς έχουμε μικρό πληθυσμό και μάλιστα τόσο γερασμένο που θα πρέπει να βγούμε στη σύνταξη στα 72.
Οπότε και θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους που κινδυνεύουν από τους ταλιμπάν και υποφέρουν από την πείνα και θα λυθεί το δημογραφικό μας.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 30 Απρ 2020, 19:52

Highlander έγραψε:
30 Απρ 2020, 17:54
Μια χαρά είναι η πολιτική ορθότητα, δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις εμετό μαζί της. Πριν την πολιτική ορθότητα ο κόσμος ήταν πολύ πιο άθλιος και μεσαιωνικός.
Τα περί Τούρκων είναι δικές σου συνωμοσιολογικές ηλιθιότητες.
Εάν δεν τους αντιμετωπίζατε ρατσιστικά και δεν τους γκετοποιουσατε η ένταξή τους θα ήταν πολύ πιο εύκολη.
Επίσης, εάν το κράτος έπαυε να έχει επίσημες θρησκείες και λοιπές αηδίες και προωθούνταν η κοσμικότητά του, θα υπήρχε και η ηθική δυνατότητα να βάλεις περιορισμούς στο παραανακάτεμα του ισλάμ.
Η πολιτική ορθότητα είναι μη μου άπτου υποκρισία και τίποτα παραπάνω. Δεν μπορείς να κάνεις ένα αστείο μην τυχόν και παρεξηγηθεί καμιά κοινωνική ομάδα. Έχει γεμίσει το σύμπαν περιοριστικούς κανονισμούς για ηλίθια θέματα, υπερβολές και υστερίες υπερευαισθησίας έχουν καταλάβει τις δυτικές δημοκρατίες. Όχι ρε φίλε, δεν γουστάρω να μου κοτσάρουν λεσβίες σε κάθε καινούργια σειρά που βαίνει στον αέρα, καταναγκαστικά και βεβιασμένα. Μερικές φορές μάλιστα στην ανάγκη τους να μην το παραλείψουν φαίνεται τόσο παράταιρο που σε πιάνουν τα γέλια. Τεράστια ποσά καταναλώνονται στο όνομα της συγκεκριμένης προπαγάνδας (γενικά, όχι μόνο για τις λεσβίες).

Οι μπινιές των Τούρκων συνομωσιολογία; Παραδέχομαι ότι με αιφνιδίασες εδώ, δεν περίμενα ν' ακούσω ποτέ κάτι τέτοιο :102:

Την γκετοποίηση την επιδιώκουν οι ίδιοι αν δεν το έχεις καταλάβει γιατί τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα, πιο οικεία. Το ίδιο θα κάναμε και εμείς σε περίπτωση μαζικής μετανάστευσης (και το κάναμε στο παρελθόν). Θέλουν να είναι με τους δικούς τους, πως να το κάνουμε, φυσικό και αναμενόμενο γιατί, ναι, υπάρχουν έθνη, λαοί και ομάδες στην ανθρώπινη κοινωνία, δεν είμαστε όλοι ένα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 30 Απρ 2020, 19:54

Highlander έγραψε:
30 Απρ 2020, 19:50
Το Αφγανιστάν και το Πακιστάν έχουν υπερπληθυσμό εμείς έχουμε μικρό πληθυσμό και μάλιστα τόσο γερασμένο που θα πρέπει να βγούμε στη σύνταξη στα 72.
Οπότε και θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους που κινδυνεύουν από τους ταλιμπάν και υποφέρουν από την πείνα και θα λυθεί το δημογραφικό μας.
Αυτό είπα, αντίστροφο δημογραφικό πρόβλημα, γιατί ο υπερπληθυσμός αυτό είναι. Δηλαδή να τους φορτωθούμε εμείς; Ας κανονίσει το κράτος τους, το δικό μας να κοιτάξει τους δικούς μας.

Άσε που αν τους φέρεις δεν λύνεις το δικό ΣΟΥ δημογραφικό πρόβλημα γιατί αντικαθιστάς τον πληθυσμό ΣΟΥ με ξένο. Επιταχύνεις τον αφανισμό του δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Απρ 2020, 19:58

Green Dragon έγραψε:
30 Απρ 2020, 19:54
Highlander έγραψε:
Αυτό είπα, αντίστροφο δημογραφικό πρόβλημα, γιατί ο υπερπληθυσμός αυτό είναι. Δηλαδή να τους φορτωθούμε εμείς; Ας κανονίσει το κράτος τους, το δικό μας να κοιτάξει τους δικούς μας.

Άσε που αν τους φέρεις δεν λύνεις το δικό ΣΟΥ δημογραφικό πρόβλημα γιατί αντικαθιστάς τον πληθυσμό ΣΟΥ με ξένο. Επιταχύνεις τον αφανισμό του δηλαδή.
Α μάλιστα και πώς θα σου φαινόταν να έλεγαν οι πλούσιοι εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου να πάει να χεστεί ο greendragon και να μην παρενέβαινε κανείς να τον βάλει στη θέση του αν δεν έχει στοιχειώδη ευαισθησία, και να πείναγε ο greendragon;

Άμα τους υποδεχθούμε, θα λύσουμε και το δικό τους (πολύ πιο σοβαρό) πρόβλημα που κινδυνεύουν από τους ταλιμπαν και πεινάνε και το δικό μας πρόβλημα που δε θα δούμε σύνταξη ούτε στα 72 έτσι όπως πάμε.

Δεν υπάρχουν "αντικαταστάσεις πληθυσμού", αυτές είναι γραφικές γελοιότητες. "Επιταχύνω τον αφανισμό μου"; Μα έτσι κι αλλιώς θα αφανιστώ εγώ, όλοι έχουμε ημερομηνία λήξης, στα 50; στα 60; στα 70; στα 80; στα 90; στα 100; Θα πεθάνουμε. αρκεί να έχουμε καλή ποιότητα ζωής μέχρι τότε.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 30 Απρ 2020, 20:14

Highlander έγραψε:
30 Απρ 2020, 19:58
Α μάλιστα και πώς θα σου φαινόταν να έλεγαν οι πλούσιοι εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου να πάει να χεστεί ο greendragon και να μην παρενέβαινε κανείς να τον βάλει στη θέση του αν δεν έχει στοιχειώδη ευαισθησία, και να πείναγε ο greendragon;

Άμα τους υποδεχθούμε, θα λύσουμε και το δικό τους (πολύ πιο σοβαρό) πρόβλημα που κινδυνεύουν από τους ταλιμπαν και πεινάνε και το δικό μας πρόβλημα που δε θα δούμε σύνταξη ούτε στα 72 έτσι όπως πάμε.

Δεν υπάρχουν "αντικαταστάσεις πληθυσμού", αυτές είναι γραφικές γελοιότητες. "Επιταχύνω τον αφανισμό μου"; Μα έτσι κι αλλιώς θα αφανιστώ εγώ, όλοι έχουμε ημερομηνία λήξης, στα 50; στα 60; στα 70; στα 80; στα 90; στα 100; Θα πεθάνουμε. αρκεί να έχουμε καλή ποιότητα ζωής μέχρι τότε.
Κατάλαβες τι είπα, το ελληνικό κράτος δεν θα πει 'δεν με νοιάζει' γιατί η δουλειά του είναι να το νοιάζει για τα της χώρας και του πληθυσμού της. Θα πρέπει να πει 'δεν με νοιάζει' για τα των Πακιστανών κλπ γιατί αυτή είναι δουλειά του πακιστανικού κράτους, όχι του δικού μας.

Δεν θα σώσει η Ελλάδα όλους τους αναξιοπαθούντες της υφηλίου. Και όχι, δεν θα σκοτώσω το μέλλον για να ζήσω εγώ καλύτερα, δεν είμαι αυτής της λογικής.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Απρ 2020, 20:20

Green Dragon έγραψε:
30 Απρ 2020, 20:14
Highlander έγραψε:
30 Απρ 2020, 19:58

Κατάλαβες τι είπα, το ελληνικό κράτος δεν θα πει 'δεν με νοιάζει' γιατί η δουλειά του είναι να το νοιάζει για τα της χώρας και του πληθυσμού της. Θα πρέπει να πει 'δεν με νοιάζει' για τα των Πακιστανών κλπ γιατί αυτή είναι δουλειά του πακιστανικού κράτους, όχι του δικού μας.

Δεν θα σώσει η Ελλάδα όλους τους αναξιοπαθούντες της υφηλίου. Και όχι, δεν θα σκοτώσω το μέλλον για να ζήσω εγώ καλύτερα, δεν είμαι αυτής της λογικής.
Έχουμε υποχρέωση ως άνθρωποι να βοηθάμε όλους τους άλλους ανθρώπους!
Άμα έρθουν οι πρόσφυγες και μετανάστες και εγκατασταθούν δε θα σκοτώσεις το μέλλον αλλά θα το δημιουργήσεις, αφού θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα. Και θα πάρουμε κι εμείς σύνταξη και οι επόμενες γενιές.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 30 Απρ 2020, 20:46

Highlander έγραψε:
30 Απρ 2020, 20:20
Έχουμε υποχρέωση ως άνθρωποι να βοηθάμε όλους τους άλλους ανθρώπους!
Άμα έρθουν οι πρόσφυγες και μετανάστες και εγκατασταθούν δε θα σκοτώσεις το μέλλον αλλά θα το δημιουργήσεις, αφού θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα. Και θα πάρουμε κι εμείς σύνταξη και οι επόμενες γενιές.
Η πρώτη υποχρέωση που έχεις είναι να κάνεις λογικές πράξεις. Αν οι πράξεις σου είναι παράλογες οδηγούν πάντα σε αδιέξοδο. Το 'περάστε κόσμε' σε τεράστιους πληθυσμούς άλλων εθνών θα κάνει την χώρα σου ίδια με την δική τους, φτωχή και προβληματική.

Τώρα για το άλλο που λες δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε ποτέ γιατί έχουμε διαφορετικές αφετηρίες. Εσύ δεν αναγνωρίζεις την έννοια του έθνους-κράτους, εγώ την αναγνωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 01 Μάιος 2020, 17:07

μ'αρεσει που καθεσαι και μιλας σοβαρα μαζι του!
Το επιχειρημα να ενταξουμε ανθρωπους που εκ των πραγματων δεν θελουν να ενταχθουν,ειναι γελοιο.
Να ενταξεις ποιον,αυτον που θελει να σου επιβαλει τα ηθη και τα εθιμα του κι οταν θα εχει φτασει σε ικανο αριθμο,θα σε καβαλησει;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 01 Μάιος 2020, 23:05

Απ' ότι έχω καταλάβει δεν τον ενδιαφέρει γιατί δεν ξεχωρίζει τους λαθρομετανάστες από τους δικούς του. Το κάνουν όμως εκείνοι, άσχετα αν δεν θέλει να το παραδεχτεί αλλά μπορεί και να μην τον νοιάζει. Μπορεί να θεωρεί την αντικατάσταση πληθυσμού φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Βέβαια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων είναι και η δική μας αντίδραση για να μην μας καβαλήσουν αυτοί που εκείνος θέλει να φροντίσει. Αυτό δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεται.

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Μάιος 2020, 15:27

οι ιδεοληψιες ειναι αγκιλωσεις απροσπελαστες.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 02 Μάιος 2020, 15:37

Highlander έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
Highlander έγραψε:

Μπορούμε να υποδεχθούμε αυτούς που έρχονται και να τους εγκαταστήσουμε για να λυθεί και το δημογραφικό.
Ούτε το Πακιστάν ούτε το Αφγανιστάν έχουν δημογραφικό πρόβλημα (ή μάλλον έχουν, αντίστροφο) και φυσικά δική μας δουλειά είναι μόνο το δημογραφικό του ελληνικού πληθυσμού. Τα δικά τους προβλήματα ας τα αντιμετωπίσουν μόνοι τους. Εδώ τα κράτη τους τα ίδια αρνούνται να τους πάρουν πίσω, αυτό τι σου λέει;
η Ελλάδα λέγεται Ελλάδα επειδή στην Ελλάδα κατοικούν Έλληνες
αν φέρουμε εδώ όλους αυτούς που λες για να λυθεί το δημογραφικό, η Ελλάδα δεν θα είναι Ελλάδα πλέον
αλλά αυτό θέλεις κι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου. να έχετε το σθένος να το παραδεχθείτε, τουλάχιστον.΄
απεχθάνεστε την έννοια του έθνους και της πατρίδας
βάζετε μπροστά το δημογραφικό και έναν ανούσιο και αδιέξοδο επιφανειακό ανθρωπισμό για να αλλοιώσετε και τελικά να εξαφανίσετε αυτές δύο έννοιες
αυτό επιτάσσει η ιδεολογία σας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Μάιος 2020, 16:00

αν ο μη γενοιτο πραγματωθει,θα ειναι χειροτερης μορφης αυτο που θ'ακολουθησει,απ΄αυτο που αντιπαλευουν οι δηθεν ανθρωπιστες.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 02 Μάιος 2020, 22:02

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
02 Μάιος 2020, 15:37
Highlander έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

η Ελλάδα λέγεται Ελλάδα επειδή στην Ελλάδα κατοικούν Έλληνες
αν φέρουμε εδώ όλους αυτούς που λες για να λυθεί το δημογραφικό, η Ελλάδα δεν θα είναι Ελλάδα πλέον
αλλά αυτό θέλεις κι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου. να έχετε το σθένος να το παραδεχθείτε, τουλάχιστον.΄
απεχθάνεστε την έννοια του έθνους και της πατρίδας
βάζετε μπροστά το δημογραφικό και έναν ανούσιο και αδιέξοδο επιφανειακό ανθρωπισμό για να αλλοιώσετε και τελικά να εξαφανίσετε αυτές δύο έννοιες
αυτό επιτάσσει η ιδεολογία σας
Τα περί Ελλάδας και Ελλήνων είναι αφηρημένες έννοιες και προϊόν εθνικοθρησκευτικής κατήχησης που στον 21ο αιώνα όμως είναι τελείως οπισθοδρομικά και προκαλούν μόνο προβλήματα.
Δε με ενδιαφέρει το χρώμα των κατοίκων της περιοχής, ούτε το αν θα πιστεύουν στην ύπαρξη του ιησού και άλλες τέτοιες ανουσιότητες.
Με ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει ευημερία των κατοίκων αυτών και να αποδέχονται τις σύγχρονες αξίες.
Εγώ φυσικά και θέλω κατάργηση των εθνών, γιατί όπως είπα και προηγουμένως μόνο προβλήματα δημιουργούν στη σημερινή εποχή. Σε πρώτη φάση καλά θα ήταν να ενοποιούνταν όλη η ΕΕ και να δεχόμασταν και αρκετούς εκτός εε μετανάστες

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 02 Μάιος 2020, 22:05

Highlander έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
Highlander έγραψε:

Είσαι έτοιμος να ασπαστεις το ισλάμ ; :smt017
Και την εφαρμογή της Σαρία στην Ελλάδα;

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 02 Μάιος 2020, 22:06

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
02 Μάιος 2020, 22:05
Highlander έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

Είσαι έτοιμος να ασπαστεις το ισλάμ ; :smt017
Και την εφαρμογή της Σαρία στην Ελλάδα;
Όχι, προσωπικά τείνω προς την ιδέα να εκκοσμικευτεί πλήρως το κράτος και να αποστασιοποιούνται υποχρεωτικά όλα τα παιδιά από όλες τις θρησκείες.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών