κορόιδο έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 15:32
Juno έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 15:27
κορόιδο έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 15:10
... Αν θέλεις να τους πνίγουμε πες μου σύμφωνα με ποια ιδεώδη θα το κάνουμε. Με τα αρχαιελληνικά; Της Ορθοδοξίας; Με το φιλότιμο; Γιατί μερικοί μιλάτε με τα αρχέγονα ένστικτα χωρίς να σκέφτεστε.Η αναστολή ασύλου είναι παράνομη.
Δεν θέλω να τους πνίγουμε, θέλω να μην τους αφήνουμε να περάσουν και όταν το κάνουν να είμαστε όσο απωθητικοί γίνεται, φυλάκιση ή σε κλειστό κέντρο μέχρι να φύγουν, χωρίς επιδόματα κλπ.
Πρόσεχε όμως τι λες γιατί τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη δεν είναι εμπόδιο, το αντίθετο, ούτε τα ορθόδοξα υπολογίζοντας το Βυζάντιο και όχι τι είπε Ναζωραίος. Μην το ξαναπείς λοιπόν γιατί μπορεί κάποιος να σε τρομπονιάσει.
Όμως οι απωθήσεις στο Αιγαίο εκεί οδηγούν.
Την βάρκα μπορείς να την αναχαιτίζεις, αλλά αν πέσει κάποιος στην θάλασσα, πρέπει να τον σώσεις. Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει που αναχαίτισες βάρκα με πιθανούς φορείς COVID-19, άρα μπορείς να το κάνεις.
κορόιδο έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 15:32
Τα ιδεώδη τα μάθαμε από το δημοτικό. Αν θέλεις να τα αλλάξεις ας με τρομπονιάσει.

Από το δημοτικό πορεία και αποχή;
Ποιο αρχαιοελληνικό ιδεώδες μας επιβάλλει να τους κρατήσουμε; Η φιλοξενία αφορούσε άλλους Έλληνες, θυμάσαι να φιλοξενήθηκε κάποιος Πέρσης; Και αφορούσε περαστικούς, να έρθουν να βγάλουν το βράδυ ή καναδυο μέρες και να φύγουν, όχι να σου κατσικωθούν και να μοιραστείς μαζί τους την γη σου. Στην αρχαία Αθήνα οι μέτοικοι είχαν μόνον υποχρεώσεις και όχι δικαιώματα, όσες γενιές και αν πήγαινε πίσω η ιστορία τους, οπότε μαντεύεις τι θα πάθαιναν αν έλεγαν ότι το ισλάμ θα κυριαρχήσει κλπ. Ας μην μιλήσω για την αρχαία Σπάρτη και βάλεις τα κλάματα.
Τα ορθόδοξα ιδεώδη τι; Αφού δεν λες χριστιανικά και εξειδικεύεις σε ορθόδοξα, μιλάς για το Βυζάντιο. Για πες πώς καλοδέχονταν στο Βυζάντιο τους αλλόθρησκους;