Να το χαίρεστε το ΝΑΤΟ σας οι lovers

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Να το χαίρεστε το ΝΑΤΟ σας οι lovers

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 01 Ιούλ 2020, 21:02

Gherschaagk έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 20:30
Γιατί σβήνονται τα ποστς μου;
Δεν έχω δικαίωμα να απαιτώ από τον νηματοθέτη, εκτός από την χολή, να καταθέσει την αντιπρόταση του;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 01 Ιούλ 2020, 21:03

Σωκράτης έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 20:57
Yochanan έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 20:54
Σωκράτης έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 20:53

Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι αλλά αν όχι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς τελειώνουν όλα αυτά.
:giggle::giggle::giggle:

Θα καταλάβεις! Ω, ναι θα καταλάβεις!

:g030::sal5:
Κάπου ξαναείδα οτι με αυτό το ύφος γράφεις και τίποτα άλλο. Αυτό τους έλειψε των συναγωνιστών;
:102::102::102:

:g030::g030:

:sal5:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 01 Ιούλ 2020, 21:04

Σωκράτης έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:02
Gherschaagk έγραψε:
Σωκράτης έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 20:53
......
Έχω μια απορία. Μήπως έμπαινες παλιότερα με άλλο νικ; Κάτι μου θυμίζεις.
Όχι. Τι σου θυμίζω;
Έναν μισέλληνα.

Κάνω λάθος;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Σωκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σωκράτης » 01 Ιούλ 2020, 21:05

Yochanan έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:03
Σωκράτης έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 20:57
Yochanan έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 20:54

:giggle::giggle::giggle:

Θα καταλάβεις! Ω, ναι θα καταλάβεις!

:g030::sal5:
Κάπου ξαναείδα οτι με αυτό το ύφος γράφεις και τίποτα άλλο. Αυτό τους έλειψε των συναγωνιστών;
:102::102::102:

:g030::g030:

:sal5:
Συγχαρητήρια. Είσαι σπουδαίος συνομιλητής.

Άβαταρ μέλους
Σωκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σωκράτης » 01 Ιούλ 2020, 21:08

Gherschaagk έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:04
Σωκράτης έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Έχω μια απορία. Μήπως έμπαινες παλιότερα με άλλο νικ; Κάτι μου θυμίζεις.
Όχι. Τι σου θυμίζω;
Έναν μισέλληνα.

Κάνω λάθος;
Μόλις τώρα στο νήμα για την Αγιά Σοφιά επιχείρησα να διαπιστώσω πρώτα και να αναδείξω ότι ο δικός σας χώρος μισεί την Ελλάδα και την παράδοσή της. Κάποιος έγραψε λοιπόν ότι είναι νορμάλ να αφαιρεθεί το άγαλμα του Κωνσταστίνου. Κάποιος άλλος πάλι με ρώτησα για ποια χώρα θα πολεμούσα. Εννοείται για την Ελλάδα.
Ναι κάνεις λάθος.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 01 Ιούλ 2020, 21:14

τεσπα αν εισαι νεο αιμα οντως καλως ηρθες και ευχομαι μακροημερευση και σιδεροκεφαλος. σιγα σιγα θα μπεις στο κλιμα και θα γουσταρεις κι εσυ, ειναι αλκολικι το πχωρουμ. ολα γινονται. μονο η εγκαθιδρυση της σοσιαλιστικης κοινωνιας δε γινεται.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 01 Ιούλ 2020, 21:18

Σωκράτης έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:08
Gherschaagk έγραψε:
Σωκράτης έγραψε:

Όχι. Τι σου θυμίζω;
Έναν μισέλληνα.

Κάνω λάθος;
Μόλις τώρα στο νήμα για την Αγιά Σοφιά επιχείρησα να διαπιστώσω πρώτα και να αναδείξω ότι ο δικός σας χώρος μισεί την Ελλάδα και την παράδοσή της. Κάποιος έγραψε λοιπόν ότι είναι νορμάλ να αφαιρεθεί το άγαλμα του Κωνσταστίνου. Κάποιος άλλος πάλι με ρώτησα για ποια χώρα θα πολεμούσα. Εννοείται για την Ελλάδα.
Ναι κάνεις λάθος.
Mea culpa.

Απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα ποστ σου είναι φουλ ον στα flames. Δίνεις την εντύπωση πως θέλεις να εκνευρίσεις τους συνομιλητές σου για να σε βρίσουν και να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου πως οι δεξιοί είναι κακοί και μισούν την Ελλάδα και την παράδοσή της.

Δεν έχω καταλάβει έχουμε βγάλει το πατριδόμετρο και την μετράμε; Την αγάπη εννοώ.

Άβαταρ μέλους
Σωκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σωκράτης » 01 Ιούλ 2020, 21:23

Gherschaagk έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:18
Σωκράτης έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Έναν μισέλληνα.

Κάνω λάθος;
Ναι κάνεις λάθος.
Mea culpa.

Απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα ποστ σου είναι φουλ ον στα flames. Δίνεις την εντύπωση πως θέλεις να εκνευρίσεις τους συνομιλητές σου για να σε βρίσουν και να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου πως οι δεξιοί είναι κακοί και μισούν την Ελλάδα και την παράδοσή της.

Δεν έχω καταλάβει έχουμε βγάλει το πατριδόμετρο και την μετράμε; Την αγάπη εννοώ.
Εγώ δεν έχω καταλάβει ποια είναι αυτά τα flames. Για τις ειρωνείες και τις βρισιές γιατί δεν σχολίασες όμως; Δηλαδή ο όρος για να συζητάτε είναι να έχετε όποιο ύφος θέλετε και όσοι διαφωνούν να σας μιλούν ευγενικά;

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 01 Ιούλ 2020, 21:27

επισης η ειρωνια που ανεγνωσες στο ποστ μου δεν ειχε στοχο εσενα. ειναι ο κλασσικος τροπος που απαντα ο Eθνικοκοινωνιστης και του εκανε λιγο ελαφρο καζο.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 01 Ιούλ 2020, 21:28

Σωκράτης έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:23
Gherschaagk έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:18
Σωκράτης έγραψε:

Ναι κάνεις λάθος.
Mea culpa.

Εγώ δεν έχω καταλάβει ποια είναι αυτά τα flames. Για τις ειρωνείες και τις βρισιές γιατί δεν σχολίασες όμως; Δηλαδή ο όρος για να συζητάτε είναι να έχετε όποιο ύφος θέλετε και όσοι διαφωνούν να σας μιλούν ευγενικά;
Δεν πειράζει.

Καλή συνέχεια. :wave:

Άβαταρ μέλους
Σωκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σωκράτης » 01 Ιούλ 2020, 21:28

Yochanan έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:14
τεσπα αν εισαι νεο αιμα οντως καλως ηρθες και ευχομαι μακροημερευση και σιδεροκεφαλος. σιγα σιγα θα μπεις στο κλιμα και θα γουσταρεις κι εσυ, ειναι αλκολικι το πχωρουμ. ολα γινονται. μονο η εγκαθιδρυση της σοσιαλιστικης κοινωνιας δε γινεται.
Σ' ευχαριστώ. Αλλά δείξτε λίγο σεβασμό όπως ο φίλος σας ο Πατησιώτης. Θα ήταν πιο τίμιο να λέγατε ότι φοβάστε την εκδικητικότητα των Αμερικάνων και γι αυτό θέλετε να είμαστε μέσα. Αλλά η προσπάθεια να το μετανιώσει ο άλλος που θίγει μία κατάσταση εμφανώς άδικη για τη χώρα, είναι σύνδρομο Στοκχόλμης πια.
Γνώμη μου πάντα.

Αλήθεια κομμουνιστές ή αριστεροί γράφουν εδώ μέσα;

Άβαταρ μέλους
Σωκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σωκράτης » 01 Ιούλ 2020, 21:32

Yochanan έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:27
επισης η ειρωνια που ανεγνωσες στο ποστ μου δεν ειχε στοχο εσενα. ειναι ο κλασσικος τροπος που απαντα ο Eθνικοκοινωνιστης και του εκανε λιγο ελαφρο καζο.
Κατάλαβα. Είναι πείραγμα προσωπικό αφού υπάρχει και μια σχέση. Οπότε άστοχο αυτό που είπα. ναι το πείραγμα τέτοιου είδους είναι ωραίο.
Εγώ κατάλαβα ότι ήταν απαξίωση για έναν χώρο και κατά συνέπεια σε αυτόν που καταθέτει μία άποψη αυτού του χώρου, Πάντως δεν είμαι ΚΚΕ.
Αριστερός γενικά είμαι και μέσα σε όλα και αντινατοϊκός βέβαια. :D

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 01 Ιούλ 2020, 21:35

Σωκράτης έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
Σωκράτης έγραψε:

Όχι. Τι σου θυμίζω;
Έναν μισέλληνα.

Κάνω λάθος;
Ναι κάνεις λάθος.
Δεν εννοούσα αυτό. Εσύ είπες ότι περιμένεις από τους συμμάχους μας (οποίοι και αν είναι αυτοί, ας μην κολλήσουμε σε αυτό), να μας υποστηρίξουν σε περίπτωση επίθεσης από τους Τούρκους.
Εσύ είσαι πρόθυμος να πολεμήσεις για να βοηθήσεις κάποιο ξένο συμμαχικο κράτος?
Ξέρεις έχουμε την απαίτηση να πολεμήσουν οι άλλοι για μας, αλλά όταν μας χρειαστούν οι άλλοι παριστάνουμε τους ειρηνιστές. Αντε να στείλουμε καμία φρεγάτα να κόβει βόλτες στο πέλαγος.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 01 Ιούλ 2020, 21:36

Σωκράτης έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:28
Αλήθεια κομμουνιστές ή αριστεροί γράφουν εδώ μέσα;
εχει παρει το ματι μου κανα δυο αριστερους αλλα ναι δε γραφουνε πολυ. δε ξερω γιατι

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 01 Ιούλ 2020, 21:36

Σωκράτης έγραψε:
01 Ιούλ 2020, 21:23
Το κακόμοιρο το αγγελάκι το τόσο αγνό, το παρεξηγήσαμε! :smt005:
Σωκράτης έγραψε:
30 Ιουν 2020, 12:32
Από τα πιο γελοία που άκουσα. Δεξιός να μιλάει για τίμιο διάλογο.Ναι μόλις πριν λίγο είχες γράψει "και λοιπόν;".
Πρώτα εσείς θα μου πείτε γιατί να είμαστε στο ΝΑΤΟ. Γράφτηκε δυο φορές η άποψη ότι θα τα βάλουν όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ μαζί μας. δηλαδή μία επιθετική και προκλητική συμπεριφορά των Τούρκων. μία ενδεχόμενη επίθεση, έχει δυο πιθανότητες μόνο να αντιμετωπιστεί. ή να μη δώσουν σημασία καθόλου - κι αυτό το βρίσκετε νορμάλ - ή να μας επιτεθούν κι αυτοί γιατί έτσι πρέπει αφού είναι στο ΝΑΤΟ. Κι αυτό το βρίσκετε ΟΚ.
Εμείς δηλαδή πρέπει να είμαστε στο ΝΑΤΟ για αυτόν τον εκβιαστικό λόγο.
Είστε τόσο κακομοίρηδες και δεν μπορείτε να αρθρώσετε ένα σοβαρό επιχείρημα.

Επίσης δεν απαντήσατε γιατί έστειλαν Έλληνες στον πόλεμο της Κορέας. Το ερώτημα έγινε σε αντιπαράθεση αυτού που έγραψε "Και γιατί να έρθει να σκοτωθεί ένας Ευρωπαίος για την Ελλάδα;

Το μόνο που σας κινεί είναι ο αντιαριστερισμός σας και συμμαχείτε με οτιδήποτε σκατό γι αυτόν το λόγο. κακομοιριά και καθυστεριά μαζί.
:smt077:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών