Προτιμας να σφαχτουμε με τους Τουρκους για λιγα ψιχουλα που θα μας πεταξουν οι εταιρειες αντι να συμφιλιωθείς μαζι του και να αρπαξουμε ολοκληρο το ψωμι απο τις εταιρειες?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 16:28Τα μερίδια μας ή τις θέσεις εργασίας μας στις εταιρείες που θα εκμεταλλεύονται το πετρέλαιο του Αιγαιου
Συν τα σπίτια ή τα οικόπεδα των εδαφών που θα κατακτηθουν από τον πόλεμο και θα μοιραστούν σε εποίκους όπως γίνεται στην Κύπρο
Συν του αμα πάρουμε την Πόλη ή χώρα μου θα μου δώσει μερίδιο από τα λάφυρα επειδή θα πολεμήσω γι αυτή
Οι υπερασπιστές της ειρήνης και της φιλίας
Re: Οι υπερασπιστές της ειρήνης και της φιλίας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Συ είσαι ικανός να πολεμήσεις για την Τουρκία ακόμα αν σου υποσχεθεί ο Ερντογαν 5 ευρώ παραπάνω στη σύνταξη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Επειδή το δεύτερο είναι λίγο απίθανο να γίνει προτιμώ να πάρω τα μερίδια μου στα λάφυρα σαν στρατιώτης όταν νικήσει ή δικη μου χώραzteo έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 16:49Προτιμας να σφαχτουμε με τους Τουρκους για λιγα ψιχουλα που θα μας πεταξουν οι εταιρειες αντι να συμφιλιωθείς μαζι του και να αρπαξουμε ολοκληρο το ψωμι απο τις εταιρειες?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 16:28Τα μερίδια μας ή τις θέσεις εργασίας μας στις εταιρείες που θα εκμεταλλεύονται το πετρέλαιο του Αιγαιου
Συν τα σπίτια ή τα οικόπεδα των εδαφών που θα κατακτηθουν από τον πόλεμο και θα μοιραστούν σε εποίκους όπως γίνεται στην Κύπρο
Συν του αμα πάρουμε την Πόλη ή χώρα μου θα μου δώσει μερίδιο από τα λάφυρα επειδή θα πολεμήσω γι αυτή
οταν ξεκινησει ο πολεμος κοιτα να διαλεξεις τη χωρα που υπολογιζεις οτι θα κερδισει, το σε ποια γεννηθηκες σου ειναι μαλλον αδιαφορο.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ποιος σας είπε πως αν η Ελλάδα πάρει όλη την πίτα οι Έλληνες θα παίρνουν πιο φθηνά ενέργεια. Ή ποιος σας είπε πως αν πάρει η Τουρκία όλη την πίτα θα έχουν οι Τούρκοι πιο φτηνή;
ελληνες και τουρκοι πεινανε και εξαθλιώνονται για να αναπτύξουν τα συμφεροντα τους οι αστικες ταξεις ελλαδας-τουρκίας
κάλεσμα στον λαό για να οικοδομήσουν μια νέα τουρκία, την σοσιαλιστική τουρκία.
Εσύ καλά τα λες ,μπορεί ο λαός της Τουρκίας να μην φταίει σε τίποτα ,αλλά γιατί δεν αντιδράει στην ηγεσία του; Γιατί ψηφίζει τέτοιους ηγέτες ο λαός της Τουρκίας; Υπάρχει κάποιος Τούρκος ηγέτης που να μην δημιούργησε προβλήματα στην Ελλάδα; Ίσως ο Οζάλ. Με τον Οζάλ ήταν η μόνη περίοδος που οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν κάπως σε καλό επίπεδο.
τωρα ρωτάς γιατί κυριαρχεί η ιδεολογία της αστικής τάξης στην τουρκίκη κοινωνια (ή και αλλού); Η αστική τάξη (και κάθε κυριαρχη ταξη στην ιστορία) φτιάχνει ένα κόσμο κατεικόνα και καθομοιοσην.
δεν γινεται επανασταση με ροδοπεταλα αλλά μήπως ο φόβος των εκτελέσεων φόβισε τους επαναστατες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι οι δικηγόροι των κατηγορουμένων υπερασπιστές της Δικαιοσύνης?
από Nandros » 16 Μάιος 2024, 16:44 » σε Εγκληματικότητα - 14 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
16 Μάιος 2024, 19:31
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
16 Ιουν 2024, 00:22
-
-
Νέα δημοσίευση Νόμπελ ειρήνης σε φυλακισμένη Ιρανή υπέρμαχο των δικαιωμάτων των γυναικών
από Ίακχος » 06 Οκτ 2023, 13:16 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
06 Οκτ 2023, 14:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Νομπελ ειρηνης πηγε σε Ιαπωνικη οργανωση κατα των πυρηνικων
από Στρακαστρουκας » 13 Οκτ 2024, 18:18 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 106 Προβολές
-