Εγω θα γελουσα αν εγραφε το ονομα μου σαν βρισια.Δεν σου λεω οτι επρεπε και εσυ να κανεις το ιδιοJuno έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 18:02Ξέρει ακριβώς τι να πει για να μην μπορώ να σταματήσω την κουβέντα, έχει εκπαιδευτεί με τους άλλους δύο στο παλιό.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 18:00Τζουνο μου και εσυ τρως σκαλωματα και το εχουμε ξανα συζητησει.
Απαντησε σε αυτα που νομιζεις οτι σε θιγουν αλλα αναλογως,Πριν που ειδα την συζητηση
εκεινος αρχισε και σου εγραψε τι παπαριες γραφεις (τι παπαριες διαβαζω,καπως ετσι) αλλα εσυ μετα ξεφυγες!
Ντραπηκα με οσα διαβασα.Δεν ξερω την ηλικια του ανθρωπου αλλα ας πουμε ειναι 60-70 χρονων
θα του ελεγες απο κοντα οσα απαραδεκτα του ειπες;Νομιζω οχι!
Μπορουσε να του γραψεις πχ εσυ μας γεμισες παπαριες εδω μεσα.ξερογω;
κατι αναλογο τελως παντων. Η αν νιωθεις οτι πραγματικα καποιος (οχι ο συγκεκριμενος γενικα)
εχει προηγουμενα μαζι σου,η εμμονη κτλ μην αρχιζεις την κουβεντα η σταματα την αν βλεπεις που παει.
Εγω συχγυζομαι μονο που σας διαβαζω ,εσεις οχι που βριζεστε;
Στην αρχή έλεγε κάτι όπως "ναι φεύγεις γιατί δεν έχεις τι να απαντήσεις" δηλαδή σαν πεντάχρονο, αλλά όταν είδε πως δεν έπιανε και έφευγα, άρχισε τις προσβολές.
Από κοντά, δεν θα τον πλησίαζα καθόλου, γιατί αν συμπεριφερόταν το ίδιο και από κοντά, θα πήγαινα αυτόφωρο και αποφεύγω τις κακοτοπιές.
Αυτή η παράθεση που χρησιμοποιεί το όνομά μου σαν βρισιά, πώς σου φαίνεται; Ωραία;
Αλλά έχω ανοίξει σχετικό νήμα, μέχρι να το αναφέρει και να το σβήσουν. Μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί να είναι μαζεμένα.
δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.Ουτε μας ενοχλουν τα ιδια πραγματα,σεβαστο!