Ροδοπη-Ξανθη
Ροδοπη-Ξανθη
Σχολια για το αποτελεσμα των μειονοτικων σε Ροδοπη και Ξανθη.Στην Ροδοπη βγηκαν πρωτη δυναμη με 34% και στην Ξανθη τριτοι με 19%.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Ροδοπη-Ξανθη
Το σχόλιο είναι ότι δεν συγκέντρωσαν όλες τις μειονοτικές ψήφους.Στη Ροδόπη είναι πλειοψηφία ή πολύ κοντά και στην Ξάνθη το 35%.
Α,και το Ουράνιο Τόξο πήρε 3,5% στην Φλώρινα.
Α,και το Ουράνιο Τόξο πήρε 3,5% στην Φλώρινα.
Με αλλα λογια αποτυγχατε να ενσωματοσεται την μειονοτητα.Το αποτελεσμα αυτο ειναι πισογυρισμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτά συμβαίνουν όταν αφήνεις Τουρκαλάδες να αλωνίζουν για δεκαετίες και αντί να δημιουργήσεις ένα ενιαίο μέτωπο τους γλύφεις πατόκορφα
σημαίνει ότι τους έχουμε αφήσει πολύ λάσκα και έχουν ξεσαλώσει.
Στις εθνικές πιστεύω θα κατεβούν με ουράνιο τόξο. Πάντως αστείο είναι .Ο Τσίπρας τους τα έχει δώσει όλα τους έχει κάνει όλα τα χατήρια και ο Ερντο του τράβηξε το χαλί
Στις εθνικές πιστεύω θα κατεβούν με ουράνιο τόξο. Πάντως αστείο είναι .Ο Τσίπρας τους τα έχει δώσει όλα τους έχει κάνει όλα τα χατήρια και ο Ερντο του τράβηξε το χαλί
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Ποιοί είμαστε εμείς που αποτύχαμε;Εσύ γιατί δεν περιλαμβάνεσαι σε αυτούς;Και δεύτερον ποιός σε ποιά χώρα του κόσμου έχει ενσωματώσει μουσουλμανική μειονότητα για να πάρουμε παράδειγμα;
Ακριβως αυτη ειναι η λογικη που τους οδηγει να φτιαχνουν τετοια κομματα.Και εαν ρωτας σε ποια χωρα ειχαν ενσωματωθει οι μουλσουμανοι θα σου απαντουσα ΕΣΣΔ και ισως Αλβανια.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 08:21Ποιοί είμαστε εμείς που αποτύχαμε;Εσύ γιατί δεν περιλαμβάνεσαι σε αυτούς;Και δεύτερον ποιός σε ποιά χώρα του κόσμου έχει ενσωματώσει μουσουλμανική μειονότητα για να πάρουμε παράδειγμα;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στην Ροδόπη το ΚΙΕΦ πήρε 36,55% από 41,64% το 2014, άρα ανήκει στους ηττημένους των εκλογών. Ομοίως και στην Ξάνθη: πήρε 20% έναντι 25% το 2014.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Aλήθεια;είχαν ενσωματωθεί οι Τσετσένοι;zteo έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 08:23Ακριβως αυτη ειναι η λογικη που τους οδηγει να φτιαχνουν τετοια κομματα.Και εαν ρωτας σε ποια χωρα ειχαν ενσωματωθει οι μουλσουμανοι θα σου απαντουσα ΕΣΣΔ και ισως Αλβανια.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 08:21Ποιοί είμαστε εμείς που αποτύχαμε;Εσύ γιατί δεν περιλαμβάνεσαι σε αυτούς;Και δεύτερον ποιός σε ποιά χώρα του κόσμου έχει ενσωματώσει μουσουλμανική μειονότητα για να πάρουμε παράδειγμα;

Μιλας για τους ιδιους Τσετσενους που η δυση χρησιμοποιησε για να πληξει την Ρωσσια.Για 80 χρονια υπηρχε ισονομια και ισοπολιτεια οι πολιτες ειτε χριστιανοι ειτε μουλσουμανοι ζουσαν αρμονικα μαζι.Μολις ανατραπηκε ο σοσσιαλισμος και βρεθηκαν χωρις τα δικαιωματα που ειχαν τοτε ηταν φυσιολογικο να πεσουν στην παγιδα του εκαστοτε εθνικιστη(χριστιανου η μουλσουμανου).πατησιωτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 08:27Aλήθεια;είχαν ενσωματωθεί οι Τσετσένοι;zteo έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 08:23Ακριβως αυτη ειναι η λογικη που τους οδηγει να φτιαχνουν τετοια κομματα.Και εαν ρωτας σε ποια χωρα ειχαν ενσωματωθει οι μουλσουμανοι θα σου απαντουσα ΕΣΣΔ και ισως Αλβανια.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 08:21
Ποιοί είμαστε εμείς που αποτύχαμε;Εσύ γιατί δεν περιλαμβάνεσαι σε αυτούς;Και δεύτερον ποιός σε ποιά χώρα του κόσμου έχει ενσωματώσει μουσουλμανική μειονότητα για να πάρουμε παράδειγμα;ίσως έχουμε διαφορετική έννοια του όρου "ενσωμάτωση".Ενσωμάτωση δεν είναι να τους εξορίζεις όλους στη Σιβηρία προληπτικά επειδή ξέρεις ότι θα συνεργασθούν με τους Γερμανούς και μόλις σταματάει η δικτατορία να αρχίζει εξέγερση και εμφύλιος πόλεμος.Στην Αλβανία βέβαια είναι πλειοψηφία.Η πλειοψηφία δεν ενσωματώνεται,ενσωματώνει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Για 80 χρόνια υπήρχε αστυνομοκρατία.Μόλις άρχισε να χαλαρώνει άρχισαν οι συγκρούσεις.Οι μάχες Αρμενίων και Αζέρων άρχισαν πριν ακόμη τη διάλυση της ΕΣΣΔ όταν απλώς χαλάρωσε ο έλεγχος.Όσο για τους Τσετσένους εξορίσθηκαν όλοι ισόνομα στη Σιβηρία.
Ειναι μυθος οτι μπορεις να κυβερνησεις 80 χρονια με αστυνομοκρατια χωρις την παραμικρη αντιδραση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οταν εχεται με τις πολιτικες σας αφησει τον λαο της Θρακης στην φτωχια και στην ανεχεια,ειναι ποιο βολικος ο διαχωρισμος χριστιανων-μουλσουμανων παρα η ενοτητα μεταξυ τους εναντια σε αυτην την πολιτικη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έλεος με αυτή την καραμέλα. Δεν υπάρχει ποιο ευνοημένος πληθυσμός από το 92 και μετά στην Ελλάδα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Εχω ζησει για λιγο στην Κομοτηνη.Εαν δεν ηταν φοιτητουπολη θα βουλιαζε στην εξαθλιωση.Η φτωχια δεν κανει διακρισεις σε χριστιανους και μουλσουμανους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί μόνο η Ροδόπη ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ
από Animal » 22 Μάιος 2023, 11:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
22 Μάιος 2023, 13:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση MORE: Έλαβε το «πράσινο φως» για νέο αιολικό πάρκο 53,6 MW σε Ροδόπη και Έβρο
από Frappezitis » 25 Αύγ 2023, 06:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 73 Απαντήσεις
- 2261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Σεπ 2023, 19:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Sunlight: Επένδυση στο εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών στην Ξάνθη
από Ίακχος » 17 Ιαν 2025, 10:25 » σε Τεχνολογία - 1 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-