Η μανιάτισσα γιαγιά μου...

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Ανδρέας

Η μανιάτισσα γιαγιά μου...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 03 Μαρ 2020, 16:54

...η κυρά-Κατερίνα...πέθανε 106 χρονών (1886-1992) και μας έλεγε...
-Παιδιά μου, ο τούρκος και γιοφύρι να γενεί, μην μπιστευτείς να το διαβείς!

Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Re: Η μανιάτισσα γιαγιά μου...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC » 03 Μαρ 2020, 17:26

Σωστά τα 'λεγε η βάβω.

Κάθε γυναίκα πρέπει, τουλάχιστον, να προσπαθεί να γίνει δούλη του ανδρός της, ο οποίος με τη σειρά του να προσπαθεί να γίνει χίλιες φορές δούλος του Ιησού Χριστού ακολουθώντας και εφαρμόζοντας την αγία διδασκαλία Του και Οδό. Ώστε και οι δύο μαζί ως μια γροθιά να διώξουν τούρκους, γερμανούς κλπ. από τον άγιο τόπο μας. Αυτό είναι ελληνικός πολιτισμός, όχι «άντρας και γυναίκα είναι ίσοι» και κουραφέξαλα που μας παραμυθιάζει η αντιχριστιανική Εουρόπα και η ψευδοδεξιά νουδούλα. Δεν είναι ελληνορθόδοξος πολιτισμός αυτά, αυτά είναι σαν να τα ψώνισαν απ' το Λιντλ και το Ικέα. Ψεύτικα. Ο πολιτισμός μας λέει ότι ο άνδρας οφείλει να αγωνίζεται να είναι ταπεινός και έντιμος δούλος του Θεού και το θηλυκό του ανδρός της.

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 03 Μαρ 2020, 17:28

A0ANACIVC έγραψε:
03 Μαρ 2020, 17:26
Σωστά τα 'λεγε η βάβω.

Κάθε γυναίκα πρέπει, τουλάχιστον, να προσπαθεί να γίνει δούλη του ανδρός της, ο οποίος με τη σειρά του να προσπαθεί να γίνει χίλιες φορές δούλος του Ιησού Χριστού ακολουθώντας και εφαρμόζοντας την αγία διδασκαλία Του και Οδό. Ώστε και οι δύο μαζί ως μια γροθιά να διώξουν τούρκους, γερμανούς κλπ. από τον άγιο τόπο μας. Αυτό είναι ελληνικός πολιτισμός, όχι «άντρας και γυναίκα είναι ίσοι» και κουραφέξαλα που μας παραμυθιάζει η αντιχριστιανική Εουρόπα και η ψευδοδεξιά νουδούλα. Δεν είναι ελληνορθόδοξος πολιτισμός αυτά, αυτά είναι σαν να τα ψώνισαν απ' το Λιντλ και το Ικέα. Ψεύτικα. Ο πολιτισμός μας λέει ότι ο άνδρας οφείλει να αγωνίζεται να είναι ταπεινός και έντιμος δούλος του Θεού και το θηλυκό του ανδρός της.
Εγκεφαλικό ή τσίπουρα;

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 03 Μαρ 2020, 17:33

Ανδρέας έγραψε:
03 Μαρ 2020, 16:54
...η κυρά-Κατερίνα...πέθανε 106 χρονών (1886-1992) και μας έλεγε...
-Παιδιά μου, ο τούρκος και γιοφύρι να γενεί, μην μπιστευτείς να το διαβείς!
και ειδικά με την όπισθεν
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 03 Μαρ 2020, 17:53

Ανδρέας έγραψε:
03 Μαρ 2020, 17:28
A0ANACIVC έγραψε:
03 Μαρ 2020, 17:26
Σωστά τα 'λεγε η βάβω.

Εγκεφαλικό ή τσίπουρα;
Μάλλον το πρώτο. Πάντα τέτοια χαζά γράφει! :g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών