Η Bild άφησε την Ελλάδα ...
- wooded glade
Re: Η Bild άφησε την Ελλάδα ...
Όταν έχει καλό καιρό, οι Βόρειοι δεν μαζεύονται, θα λιαστούν ο κόσμος να χαλάσει. Θα κολυμπήσουν και σε βόθρο, παρέα με αρουραίους, αρκεί να τους χτυπά ο ήλιος.
Έχω δει στο UK σε κεντρική αρτηρία να είναι οι άλλοι ξαπλωμένοι με το μαγιό στην "αυλή" τους που είχε ίδιες πέτρες με το πεζοδρόμιο και μας χώριζαν μόνον τα κάγκελα. Φανταστείτε ένα πεζοδρόμιο χωρισμένο στα δύο με αραιά κάγκελα, από τη μια ο ένας να βάζει λάδι στον άλλον και από την άλλη να περνούν ταξί, λεωφορεία κλπ.
Μια κοσμοπολίτικη παραλία στην Φινλανδία (ίσως η μοναδική, δεν ξέρω) είναι κάτω από έναν λόφο όπου βρίσκεται ένα μεγάλο νεκροταφείο. Τα νερά έχουν ένα γκριζοπράσινο χρώμα δεν ξέρω από τι, ούτε θέλω να μάθω.
Έχω δει στο UK σε κεντρική αρτηρία να είναι οι άλλοι ξαπλωμένοι με το μαγιό στην "αυλή" τους που είχε ίδιες πέτρες με το πεζοδρόμιο και μας χώριζαν μόνον τα κάγκελα. Φανταστείτε ένα πεζοδρόμιο χωρισμένο στα δύο με αραιά κάγκελα, από τη μια ο ένας να βάζει λάδι στον άλλον και από την άλλη να περνούν ταξί, λεωφορεία κλπ.
Μια κοσμοπολίτικη παραλία στην Φινλανδία (ίσως η μοναδική, δεν ξέρω) είναι κάτω από έναν λόφο όπου βρίσκεται ένα μεγάλο νεκροταφείο. Τα νερά έχουν ένα γκριζοπράσινο χρώμα δεν ξέρω από τι, ούτε θέλω να μάθω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ευρώπη: Πώς το ανατολικό μπλοκ άφησε πίσω σε βιοτικό επίπεδο Ελλάδα και Νότο
από Ίακχος » 03 Μάιος 2024, 10:19 » σε Διεθνής πολιτική - 121 Απαντήσεις
- 3200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
06 Μάιος 2024, 20:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στη λίστα Πέτσα και η Bild
από talaipwros » 26 Δεκ 2023, 15:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-