ΑΟΖ με Λιβύη και προξενείο
ΑΟΖ με Λιβύη και προξενείο
Πως και πέρασε στα ψιλά αυτή η είδηση;
Αν ολοκληρωθεί τα θερμά μου συγχαρητήρια, επιθετική εξωτερική πολιτική κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει.
Έχω καντηλιασει πολλές φορές τον Δένδια αλλά δεν μένει παρά να βγάλω το καπέλο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: ΑΟΖ με Λιβύη και προξενείο
Έχουμε φάει πολύ ξύλο. Μακάρι να έρθουν θετικά τα πράγματα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ο Εισαγγελάτος σχολίασε ότι πάει να υπογράψει ΑΟΖ με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, τον μόνο έγκυρο ηγέτη. Θα δούμε.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ειπαμε πριν κατι μηνες οτι μας συμφερει η συνεργασια με τη Δημοκρατια της Ανατολικης Λιβυης ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Την είχα δει από νωρίς την είδηση στο zougla.
https://www.zougla.gr/politiki/article/ ... -tin-elada
Είναι θετικό ότι ο Δένδιας κινητοποιείται σε πολλές πλευρές της γύρω περιοχής ακόμα κι αν δεν επιτυγχάνονται αμέσως αποτελέσματα (π.χ. Αίγυπτος). Με αυτόν τον Λίβυο προέδρο της Βουλής έχουμε χρόνια καλές σχέσεις. Δεν ξέρω πόσο ισχυρός όμως είναι στο υπάρχον καθεστώς της χώρας του.
Είναι θετικό ότι ο Δένδιας κινητοποιείται σε πολλές πλευρές της γύρω περιοχής ακόμα κι αν δεν επιτυγχάνονται αμέσως αποτελέσματα (π.χ. Αίγυπτος). Με αυτόν τον Λίβυο προέδρο της Βουλής έχουμε χρόνια καλές σχέσεις. Δεν ξέρω πόσο ισχυρός όμως είναι στο υπάρχον καθεστώς της χώρας του.
- Υδράργυρος
Έχω την εντύπωση ότι οι σύμμαχοι του Lna θέλουν να τραβήξουν στην άκρη τον Χαφταρ και αναβαθμίζουν την βουλη.Jimmy81 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 04:58Την είχα δει από νωρίς την είδηση στο zougla.
Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν και οι συνομιλίες με την Βουλή και όχι με τον Χαφταρ όπως συνηθίζονταν
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
τεν τεν έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 08:52Έχω την εντύπωση ότι οι σύμμαχοι του Lna θέλουν να τραβήξουν στην άκρη τον Χαφταρ και αναβαθμίζουν την βουλη.Jimmy81 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 04:58Την είχα δει από νωρίς την είδηση στο zougla.
Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν και οι συνομιλίες με την Βουλή και όχι με τον Χαφταρ όπως συνηθίζονταν

Και εγώ έτσι νομίζω
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Belisarius
Στραπάτσο όντως αλλά η προσέγγιση με τον Χάφταρ ήταν πολύ καλή και λογική κίνηση όταν έγινε.
- Υδράργυρος
Είναι λάθος το δόγμα "ο εχθρος του εχθρού μου είναι φίλος μου"Belisarius έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 10:40Στραπάτσο όντως αλλά η προσέγγιση με τον Χάφταρ ήταν πολύ καλή και λογική κίνηση όταν έγινε.
- Belisarius
Αυτό που λες είναι αυθαίρετο. Μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχος.Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 11:38Είναι λάθος το δόγμα "ο εχθρος του εχθρού μου είναι φίλος μου"
- Υδράργυρος
Μπορεί να είναι, αλλά δεν είνια πάντα. Έχουμε πληρώσει ακριβά τέτοιες ματσαραγκιές. Θυμήσου μόνο τον ΟτσαλάνBelisarius έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 12:11Αυτό που λες είναι αυθαίρετο. Μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχος.Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 11:38Είναι λάθος το δόγμα "ο εχθρος του εχθρού μου είναι φίλος μου"
- Belisarius
Δεν έχει καμία σχέση ο Οτσαλάν με την υποστήριξη στον Χάφταρ που όταν έγινε ήταν κυρίαρχος στη Λιβύη χωρίς να προβλέπεται ότι θα αλλάξουν τα πράγματα.Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 12:13Μπορεί να είναι, αλλά δεν είνια πάντα. Έχουμε πληρώσει ακριβά τέτοιες ματσαραγκιές. Θυμήσου μόνο τον Οτσαλάν
Ούτε τώρα θα αλλάξουν τα πράγματα. Καμία πλευρά δεν μπορεί να επιβληθεί της άλλης χωρίς άμεση εξωτερική επέμβαση.
Το παιχνίδι πάει για διχοτόμηση της Λιβύης και μπαίνουμε δυνατά στο παιχνίδι της επόμενης ημέρας.
Αν δεν το κάναμε θα ήταν διπλωματική αυτοκτονία
Το παιχνίδι πάει για διχοτόμηση της Λιβύης και μπαίνουμε δυνατά στο παιχνίδι της επόμενης ημέρας.
Αν δεν το κάναμε θα ήταν διπλωματική αυτοκτονία
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
ναι πάρα πολύ λογικό να πας με τον φύλαρχο που έχει εναντίον του όλη τη Δύση.Belisarius έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 10:40Στραπάτσο όντως αλλά η προσέγγιση με τον Χάφταρ ήταν πολύ καλή και λογική κίνηση όταν έγινε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ρωσία ανοίγει προξενείο στα κατεχόμενα της Κύπρου
από Ίακχος » 10 Αύγ 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
22 Αύγ 2023, 11:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Κογκρέσο ψηφίζει Ελλάδα - Ο Τσίπρας τουρκικό προξενείο
από Libre arbitre » 23 Ιουν 2023, 08:44 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
23 Ιουν 2023, 08:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτρέπει το στέιτ Ντιπάρτμεντ να κλείσει το τουρκικό προξενείο στη Θράκη;
από Sol » 13 Ιουν 2023, 20:28 » σε Εθνικά Θέματα - 66 Απαντήσεις
- 1864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
17 Ιουν 2023, 12:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φάπα ΚΑΙ από τη Λιβύη. Εφαρμογή του τουρκολιβυκού συμφώνου.
από Kauldron » 24 Ιαν 2024, 17:09 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
20 Φεβ 2024, 14:32
-