Τελικά τι έγινε με την Μόρια;
Τελικά τι έγινε με την Μόρια;
Κάποιοι κατηγορούν τον νέο Μωυσή ότι ψεύδεται.
Τι συμβαίνει;
My Life had stood, a Loaded Gun
Re: Τελικά τι έγινε με την Μόρια;
Είναι στοιβαγμένοι σε περιορισμένο γεωγραφικό χώρο γύρω απ' το καρά τεπέ χωρίς στέγη και φαΐ, νερό πίνουν από κάποιες βρύσες του δρόμου και από την δομή στον καρά τεπέ.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
- Υδράργυρος
Κι εγώ κάτι τέτοιο έχω υπόψη μου, απλά είπα μπας και υπάρχει καμιά λογική εξήγηση για τόσο καραμπινάτο ψέμα.
Δεν ειναι η πρώτη φορά που λένε απροκάλυπτα ψέματα. Είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο και απλά σε πολλά θέματα δεν θίγονται πολλοί ή και δεν τα γνωρίζουν.
πχ η Δόμνα Μιχαηλίδου (αρμόδια υπουργός για την ΕΕΤΑΑ και τα voucher σε γονεις) είπε σε συνέντευξη τέλη Αυγούστου ότι:
1. Οι φετινές αιτήσεις έγιναν χωρίς να χρειάζονται να κατατεθούν χαρτιά από τους γονείς για πρώτη φορά.
2. Σήμερα το απόγευμα θα αρχίσουν οι αιτήσεις των δημοσίων υπαλλήλων.
3. Δώσαμε 150 χιλ voucher.
και η αληθεια ειναι:
1. Φέτος στις αιτήσεις χρειάζονταν όλα τα χαρτιά (πλην εκκαθαριστικών) και μάλιστα να τα επισυνάψουν σε μορφή pdf οι γονεις, κάτι που οι περισσότεροι δεν γνώριζαν.
2. Οι αιτήσεις των δημοσίων υπαλλήλων ξεκίνησαν 13 ημέρες μετά.
3. Είχαν δώσει 85χιλ voucher.
Ναι αλλά η Μαρεβα είναι υπερκομψη τυπε μου
- Υδράργυρος
Δεν υπαρχεικαμια λογικη εξηγηση. Ο μητσοτακης ειναι ψευτης
Ενταξει να πεις μια κουβεντα παραπανω για τους στοχους τις προσδοκιες κλπ..
Αλλα αυτο που βγαινει και λεει παραμυθια για τετελσμενα γεγονοτα πρεπει να ειναι παγκοσμια πατεντα της μιντιακης μας χουντας.
Δεν εχουν ξαναγινει αυτα τα πραγματα
Αλλα αυτο που βγαινει και λεει παραμυθια για τετελσμενα γεγονοτα πρεπει να ειναι παγκοσμια πατεντα της μιντιακης μας χουντας.
Δεν εχουν ξαναγινει αυτα τα πραγματα
Πάλι περιμένουν γραμμή τα μποτάκια; Αφήνουν την τύχη τους μόνο στον Βάϊμπερ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μάλλον δεν θυμάσαι την εποχή ταπερμαν τυπε μου
η γραμμη ειναι μια και μοναδικη εδω και 5.5 χρονια.
πειτε οτι ψεμμα θελετε. πειτε οσα περισσοτερα ψεμματα μπορειτε. θα σας καλυψουμε.
Ρε προσπαθουσα να πεισω συνταξιουχο οτι του εκοψαν τη συνταξη και με κοιτουσε καχυποπτα.
του δωσαν 12 ευρω αυξηση (144) και του κοψαν τη 13η (350).. 200 ευρω κατω αλλα δεν..
Τη μερα που τις κοψανε ειχε βγει ο βρουτσης και ελεγε οτι δωσαν αυξηση και μαζι με τον αυτια πανηγυριζαν...Δεν το χωραει το μυαλο του ανθρωπου οτι τον δουλευουν ολα τα καναλια μαζι.
πειτε οτι ψεμμα θελετε. πειτε οσα περισσοτερα ψεμματα μπορειτε. θα σας καλυψουμε.
Ρε προσπαθουσα να πεισω συνταξιουχο οτι του εκοψαν τη συνταξη και με κοιτουσε καχυποπτα.
του δωσαν 12 ευρω αυξηση (144) και του κοψαν τη 13η (350).. 200 ευρω κατω αλλα δεν..
Τη μερα που τις κοψανε ειχε βγει ο βρουτσης και ελεγε οτι δωσαν αυξηση και μαζι με τον αυτια πανηγυριζαν...Δεν το χωραει το μυαλο του ανθρωπου οτι τον δουλευουν ολα τα καναλια μαζι.
-
το Προβλημα Μορια ειναι δημιουργημα του Συριζα, εξαιρετικος ο κ. Μητσοτακης, συμφωνει μαζι του και ο υπουργος του Συριζα, Νικος Φιλης
https://www.liberal.gr/politics/n-filis ... che/322707Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 για τη Μόρια ο κ. Φίλης είπε πως «ντρέπομαι και έχω τύψεις σαν ευρωπαίος και Έλληνας πολίτης». «Στη Μόρια δεν πετύχαμε, θα κάναμε κινήσεις μετά. Συγκεκριμένα δεν λύσαμε το θέμα αυτό. Θέλει συζήτηση για να φύγει κόσμος από εκεί. Αν η σπίθα άναψε είναι γιατί οι άνθρωποι ένιωθαν φυλακισμένοι εκεί», συμπλήρωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
07 Απρ 2025, 15:59
-
- 13 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
06 Αύγ 2024, 21:15
-
-
Νέα δημοσίευση μυελογραμμα, ποναει τελικα ή οχι;
από Αλητάκι88 » 12 Ιαν 2024, 21:34 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλητάκι88
20 Ιαν 2024, 15:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-