Μή (μου) ταράτσι τους λαθρομετανάστες
Μή (μου) ταράτσι τους λαθρομετανάστες
Σε απόγνωστη ξανά οι κατοικοι στη Λέσβο, μετά τις νέες καταστροφές σε μαντριά από τους λάθρους:
Φαίνεται τους λάθρους δεν τους πιάνει η απαγόρευση κυοφορίας. Ή κυκλοφορίας.
Φαίνεται τους λάθρους δεν τους πιάνει η απαγόρευση κυοφορίας. Ή κυκλοφορίας.
Re: Μή (μου) ταράτσι τους λαθρομετανάστες
Εγώ θα έλεγα να απευθυνθεί στη αριστερά, έχω ακούσει ότι έχει τις λύσεις για τους φτωχούς και τους αδικημένους.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σωστά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:13η στην τελικη ας γευτει την δεξια
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/districts/48/
Οτιδήποτε άλλο εκτός από Χρυσή Αυγή.
Συμφωνείς;
Επί της ευκαιρίας, το πρόβλημα δεν ξεκίνησε εκεί το 2019 http://ekloges-prev.singularlogic.eu/v2 ... 2:%2248%22}}
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Eθνικοκοινωνιστης
ποια χρυση αυγη,την βαλβιδα εκτονωσης του συστηματος?Prepon έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:14Σωστά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:13η στην τελικη ας γευτει την δεξια
Συμφωνείς;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μην απαντάς με ερωτηση.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:17ποια χρυση αυγη,την βαλβιδα εκτονωσης του συστηματος?Prepon έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:14Σωστά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:13η στην τελικη ας γευτει την δεξια
Συμφωνείς;
Υπάρχει άλλο κόμμα που ήταν εναντίον των ξένων για να το ψηφίσουμε; Εγώ μόνο τη ΧΑ ήξερα.
Αν υπάρχει άλλο να μας το υποδείξεις και βάλε και ένα εμοτικον να σου φύγει και η κάψα αν γουστάρεις .
Μόνο μην απαντάς με ερώτηση, γιατί αυτό δεν είναι απάντηση, είναι βάζω την ουρά στα σκελια
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μόνο ΧατζηστεφάνουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:17ποια χρυση αυγη,την βαλβιδα εκτονωσης του συστηματος?Prepon έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:14Σωστά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:13η στην τελικη ας γευτει την δεξια
Συμφωνείς;

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Phorum.gr user: independent_44
Εκεί έχει και το ΚΚΕ το μεγαλύτερο ποσοστό σ' όλη την Ελλάδα 11%
Ναι, αλλά η αριστερά
Ναι, αλλά η Χρυσή Αυγή
Ναι, αλλά ο ανάδρομος Ερμής
Ρε χαζοί είσαστε ρε τσιφτετέλληνες?
Ναι, αλλά η Χρυσή Αυγή
Ναι, αλλά ο ανάδρομος Ερμής
Ρε χαζοί είσαστε ρε τσιφτετέλληνες?
Γαμησε τα αν μετρησεις και συριζα - μερα25 -φωφη πανω απο ενας στους 2 κατοικους ψηφοφορους λέει ρεφιουτζις γουελκομ .independent44 έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:29Εκεί έχει και το ΚΚΕ το μεγαλύτερο ποσοστό σ' όλη την Ελλάδα 11%
Και απ τη μια εχεις το χελωνο να σκουζει , και απ την αλλη τους ντόπιους να καυχούνται πως το νησι ειναι αριστερο και διώξαν και τα ματ του κουλη να ουμε .

Τα ΜΑΤ του Κούλη θέλανε να τους βάλουν κι άλλους λάθρους εκεί.Νon4me έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 15:13Γαμησε τα αν μετρησεις και συριζα - μερα25 -φωφη πανω απο ενας στους 2 κατοικους ψηφοφορους λέει ρεφιουτζις γουελκομ .independent44 έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:29Εκεί έχει και το ΚΚΕ το μεγαλύτερο ποσοστό σ' όλη την Ελλάδα 11%
Και απ τη μια εχεις το χελωνο να σκουζει , και απ την αλλη τους ντόπιους να καυχούνται πως το νησι ειναι αριστερο και διώξαν και τα ματ του κουλη να ουμε .
ε αυτο λεω . πανω απο 1 στους 2 θελουν κιαλλους λαθροKauldron έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 15:14Τα ΜΑΤ του Κούλη θέλανε να τους βάλουν κι άλλους λάθρους εκεί.Νon4me έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 15:13Γαμησε τα αν μετρησεις και συριζα - μερα25 -φωφη πανω απο ενας στους 2 κατοικους ψηφοφορους λέει ρεφιουτζις γουελκομ .independent44 έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 14:29Εκεί έχει και το ΚΚΕ το μεγαλύτερο ποσοστό σ' όλη την Ελλάδα 11%
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ερώτημα είναι τι μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να βρει το δίκιο του
κράτος δεν υπάρχει, δικαιοσύνη δεν υπάρχει
όλοι τον έχουν εγκαταλείψει, πραγματικά στενάχωρο

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ας κανει τα κουμάντα του ο καημένος ο άνθρωπος, και να προστατέψει την περιουσία του.
Καραμπίνα και φτυαρι.
Καραμπίνα και φτυαρι.
Ισως ξερει κανενας ντόπιος . μισο να κανω summon ΒλήμαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 15:20το ερώτημα είναι τι μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να βρει το δίκιο του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το Ακροαριστερο μορφωμα της ΝΔ νομιμοποιει χιλιαδες λαθρομεταναστες
από adon99 » 15 Δεκ 2023, 14:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1044 Απαντήσεις
- 18634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
25 Δεκ 2023, 20:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν οι Έλληνες λαθρομετανάστες εισέβαλαν στην Αμερική
από Μαδουραίος » 17 Ιουν 2023, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 18 Απαντήσεις
- 840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
18 Ιουν 2023, 10:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαουδάραβες συνοριακοί φρουροί σκότωσαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες
από Ίακχος » 21 Αύγ 2023, 09:51 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1032 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νουδουλιστάν: οι λαθρομετανάστες έχουν ίσα δικαιώματα με τους Έλληνες
από Juno » 20 Ιαν 2024, 17:20 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
20 Ιαν 2024, 17:21
-