Κουλιστάν:Τα "ασυνόδευτα ανήλικα" κάνουν ο,τι γουστάρουν.
Κουλιστάν:Τα "ασυνόδευτα ανήλικα" κάνουν ο,τι γουστάρουν.
"Όποιος τέλει, όποτε τέλει, έρχομαι".
Ελλάδα του Χυσοσοΐδη, του Κούλη και του Λιγνάδη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κουλιστάν:Τα "ασυνόδευτα ανήλικα" κάνουν ο,τι γουστάρουν.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τί έγινε, σας κάνουν ντιλίβερι εκεί στη ΜΚΟ? Κατεψυγμένες ή φρέσκιες?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 13:39search.php?keywords=https%3A%2F%2Fwww.y ... %26t%3D79s
τί θα γίνει μ' αυτόν τον αυνάνα;

Δε θυμαμαι το χελώνο να βελάζει τοσο δυνατα επι συριζανελιων που οι ηλικιωμενοι σιδερώνονταν σαν υπερδιπλα σεντόνια απο τις εκαστοτε συμμοριες . Ισως επειδη τους ειχε ψηφισει 

Εγώ είχα κατέβει και σε πορεία κατά του Τσίπρα, όταν υπέγραφε τις Πρέσπες. Απ' ό,τι ξέρω κανένας Δεξός Κυρπαντελής δεν το έκανε αυτό, συνεπώς, δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε (άλλωστε ούτε καν ο ίδιος ο Κούλης κατέβηκε, πήγε για σκί, και μετά αποκαλύφθηκε οτι μια χαρά βοηθούσε τον Τσίπρα).
Εσύ έκανες ακριβώς ο,τι κάνεις και τώρα, δηλαδή να παίζεις με το γιογιο σου.
Ο δε Πόντικας, στήριζε ανοιχτά τις Πρέσπες.
και τι εκανε ο κουλης γι αυτα;
1. διπλασιασε τις φρουρες αστυνομικων σε υποτιθεμενους στοχους (μπορει να στο επιβεβαιωσει οποιοσδηποτε αστυνομικος φιλος ή συγγενης σου), στερωντας τους απο τον πολιτη
2. εδωσε θαρρος στο χωριατη (στους αστυνομικους) με αποτελεσμα περιστατικα βιας που εκαναν εχθρο τον αστυνομικο σε ευρη φασμα πολιτων
3. αντι να εστιασει πραγματικα αλλα και να το επικοινωνησει, στην σκληρη εγκληματικοτητα σαν αυτη που αναφερεις, εστιασε στα πανεπιστημια, στη φυλαξη των φουρθιωτηδων, στη δελτα που κυνηγαει αναρχικους και στους μπλε που καθοδηγουν διαδηλωσεις.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σταμάτα να σπαμάρεις την ίδια καθυστεριά σε διαφορετικά νήματα ρε βλακέντιεKauldron έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 13:45Τί έγινε, σας κάνουν ντιλίβερι εκεί στη ΜΚΟ? Κατεψυγμένες ή φρέσκιες?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 13:39search.php?keywords=https%3A%2F%2Fwww.y ... %26t%3D79s
τί θα γίνει μ' αυτόν τον αυνάνα;
Παντελως ασχετα μ αυτα που ειπα .Kauldron έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 13:51Εγώ είχα κατέβει και σε πορεία κατά του Τσίπρα, όταν υπέγραφε τις Πρέσπες. Απ' ό,τι ξέρω κανένας Δεξός Κυρπαντελής δεν το έκανε αυτό, συνεπώς, δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε (άλλωστε ούτε καν ο ίδιος ο Κούλης κατέβηκε, πήγε για σκί, και μετά αποκαλύφθηκε οτι μια χαρά βοηθούσε τον Τσίπρα).
επαναλαμβανω . οταν η τασια ελεγε ηταν θελημα θεου να πεσει ο φραχτης στον εβρο δεν εσκουζες .... οταν ο παρασκευοπουλος που ηρθε με την ΨΗΦΟ ΣΟΥ αδειαζε τις φυλακες και οι γεωργιανοι σιδερωναν και σφαζαν παλι δε βελαζες . τωρα σε επιασε ο πονος και βελαζεις 24/7

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι, αλλά τότε δε μίλαγες.Νon4me έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 14:11Παντελως ασχετα μ αυτα που ειπα .Kauldron έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 13:51Εγώ είχα κατέβει και σε πορεία κατά του Τσίπρα, όταν υπέγραφε τις Πρέσπες. Απ' ό,τι ξέρω κανένας Δεξός Κυρπαντελής δεν το έκανε αυτό, συνεπώς, δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε (άλλωστε ούτε καν ο ίδιος ο Κούλης κατέβηκε, πήγε για σκί, και μετά αποκαλύφθηκε οτι μια χαρά βοηθούσε τον Τσίπρα).
επαναλαμβανω . οταν η τασια ελεγε ηταν θελημα θεου να πεσει ο φραχτης στον εβρο δεν εσκουζες .... οταν ο παρασκευοπουλος που ηρθε με την ΨΗΦΟ ΣΟΥ αδειαζε τις φυλακες και οι γεωργιανοι σιδερωναν και σφαζαν παλι δε βελαζες . τωρα σε επιασε ο πονος και βελαζεις 24/7
Κατ' αρχάς και αυτό που κάνεις, είναι πέταμα της μπάλας στην εξέδρα.
Εσύ, για παράδειγμα ούτε τότε μίλαγες ούτε τώρα μιλάω.
Και φυσικά και τότε άνοιγα νήματα (οχι εδώ, βέβαια, αφού δεν υπήρχε αυτό, αλλά αλλού, ξέρεις πού, και μπορεί κανείς να τα βρεί).
Και βέβαια το να κατεβαίνει κανείς στους δρόμους, νομίζω είναι πιο σημαντικό απ' το να ανοίγει νήματα.
Εσύ που δεν μιλούσες ούτε τότε, ούτε τώρα, αλλά κάθεσαι παθητικά, και παίζεις με το γιογιό σου, τί μπορείς να πείς?
Πακιστανοί ψηφοφόροι, σημιτικά νούμερα τα στελέχη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 14:15Kauldron @ Από πού λέτε κρατάει την κυβέρνηση ο Φουρθιώτης;
Μιλάμε για νούμερο από τα σπάνια

Επί της ουσίας του νήματος έχει κανείς απ' τους δυο σας να πεί κάτι, ή μήπως η όλη αγωνία σας είναι ενώ αλωνίζουν ανοιχτά, και τα βγάζουν και σε βίντεο αυτά που κάνουν οι Πακιστανοί ή ο,τι άλλο είναι, εσείς ν' ασχολείστε μ' εμένα που τα δείχνω?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρτυρούν μόνοι τους οι κομμουνιστες. Κάνουν πολιτική προπαγάνδα στα ανήλικα.
από southern » 14 Φεβ 2025, 07:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
14 Φεβ 2025, 07:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαζέψτε τη φωλιά των ούγκανων που γουστάρουν εκκαθαρίσεις παντός τύπου.
από Πασιφάη » 18 Ιουν 2023, 13:46 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 17 Απαντήσεις
- 1554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
18 Ιουν 2023, 14:42
-
-
- 86 Απαντήσεις
- 3219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
23 Αύγ 2024, 15:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ζάκυνθος: μητέρα κακοποιούσε τα δυο ανήλικα παιδιά της επί τρία χρόνια
από talaipwros » 08 Απρ 2024, 00:17 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
09 Απρ 2024, 13:09
-