τι λε ρε Αρβανιτη ; Δε το περίμενε κανείς

Δηλαδή αν εγώ τρέχω με υπερβολική ταχύτητα, πρέπει να ψάξω ποιος ψήφισε τα πρόστιμα για να πω α ο τάδε υπουργός μου κόστισε 80 ευρώ;
Εντάξει, το να σιχαίνεσαι μια κυβέρνηση ( και εγώ τους σιχαινομαι) και να τους καταγγελεις, μέχρι να φτάσεις στο σημείο να ζητάς να κοπούν τα κονδύλια, υπάρχει μια διαφορα
Το άρθρο δεν ζητάει να κοπούν τα κονδύλια, ζητάει συμμόρφωση. Τα κονδύλια είναι απλά μια από τις πιθανές επιπτώσεις στη μη συμμόρφωση.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 14:32Το άρθρο δεν ζητάει να κοπούν τα κονδύλια, ζητάει συμμόρφωση. Τα κονδύλια είναι απλά μια από τις πιθανές επιπτώσεις στη μη συμμόρφωση.
ωραίος επειδή παραδέχεται ανοιχτά ότι χρησιμοποιεί το ευρωκοινοβούλιο για να κάνει εσωτερική, κομματική πολιτική;
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Συμμόρφωση σε τι όμως;ας δούμε δύο περιπτώσεις έλλειψης κράτους δικαίου που αναφέρει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 14:32Το άρθρο δεν ζητάει να κοπούν τα κονδύλια, ζητάει συμμόρφωση. Τα κονδύλια είναι απλά μια από τις πιθανές επιπτώσεις στη μη συμμόρφωση.
Θεωρώ ότι θα πρέπει να αποδείξεις ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαιρείται από το ψήφισμα, για να ισχυριστείς βάσιμα κάτι τέτοιο. Ότι πρόκειται δηλαδή για εσωτερική, κομματική πολιτική και όχι για εφαρμογή του ευρωπαϊκού δικαίου στην Ελλάδα.