ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΝΆΝΟΙ.Famagusta: Η Τουρκία συμφώνησε με το Netflix να μην προβληθεί σε καμία άλλη χώρα της πλατφόρμας
- Μαδουραίος
ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΝΆΝΟΙ.Famagusta: Η Τουρκία συμφώνησε με το Netflix να μην προβληθεί σε καμία άλλη χώρα της πλατφόρμας
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ
«Μόνο στη χώρα παραγωγής της» θα προβάλλεται η τηλεοπτική σειρά Famagusta μετά τη συμφωνία που έκανε η Τουρκία με την πλατφόρμα Netflix.
Το Ανώτατο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Τουρκίας (RTÜK) προχώρησε σε συμφωνία με το Netflix προκειμένου να μην συμπεριληφθεί η σειρά «Famagusta» στον κατάλογο των πελατών της πλατφόρμας στην γειτονική χώρα καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός της Ελλάδας, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του συμβουλίου.
https://www.newsit.gr/kosmos/Famagusta- ... s/4173161/
«Μόνο στη χώρα παραγωγής της» θα προβάλλεται η τηλεοπτική σειρά Famagusta μετά τη συμφωνία που έκανε η Τουρκία με την πλατφόρμα Netflix.
Το Ανώτατο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Τουρκίας (RTÜK) προχώρησε σε συμφωνία με το Netflix προκειμένου να μην συμπεριληφθεί η σειρά «Famagusta» στον κατάλογο των πελατών της πλατφόρμας στην γειτονική χώρα καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός της Ελλάδας, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του συμβουλίου.
https://www.newsit.gr/kosmos/Famagusta- ... s/4173161/
-
Re: ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΝΆΝΟΙ.Famagusta: Η Τουρκία συμφώνησε με το Netflix να μην προβληθεί σε καμία άλλη χώρα της πλατφόρμας
Μποϋκοτάζ όλοι οι Έλληνες στο νετφλιξ. 

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Re: ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΝΆΝΟΙ.Famagusta: Η Τουρκία συμφώνησε με το Netflix να μην προβληθεί σε καμία άλλη χώρα της πλατφόρμας
Η Ελλάδα 2.0 που έφτιαξε ο Kουλης είναι τόσο αδύναμη που τρώει καρπαζιες μέχρι κι από το Netflix
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καπου άκουσα οτι εχουν και αντίστοιχο δικό τους φαμαγκούστα, που τα εξιστορεί απο τη δικη τους πλευρα, αλλά το κρατάνε για τον εαυτό τους. Απ'ότι έμαθα, ποτέ δεν προσπάθησαν να το ζμπρώξουν στο νέτφλιξ.
Επισης, πόσο γιατομπούτσο εχει καταντήσει αυτο νετφλιξ πια? Ο,τι σαβούρα του πλασάρουν ακομα και οι ελ, τη δέχεται. Σε λίγο καιρό θα ανεβάσει και κανένα σασμό, να γελάει κι ο κάθε πικραμένος.
Ειναι εκτός νετφλιξ τα Ετερος Εγω (ταινία και σειρές) του μέγα Τσαφούλια (ΕΓΚΛΗΜΑ) και εχει μπει ολη η ελ σαβούρα μέσα.
Άντε να μπουν και Αγριες Μέλισσες και το προξενιό της Ιουλίας, που απο το φαμαγούστα ηταν σκάλες ανώτερα.
Επισης, πόσο γιατομπούτσο εχει καταντήσει αυτο νετφλιξ πια? Ο,τι σαβούρα του πλασάρουν ακομα και οι ελ, τη δέχεται. Σε λίγο καιρό θα ανεβάσει και κανένα σασμό, να γελάει κι ο κάθε πικραμένος.
Ειναι εκτός νετφλιξ τα Ετερος Εγω (ταινία και σειρές) του μέγα Τσαφούλια (ΕΓΚΛΗΜΑ) και εχει μπει ολη η ελ σαβούρα μέσα.
Άντε να μπουν και Αγριες Μέλισσες και το προξενιό της Ιουλίας, που απο το φαμαγούστα ηταν σκάλες ανώτερα.
Αυτο, γυρισαμε πισω στο Μεσαιωνα με λογοκρισια της τεχνης κατα πως γουσταρει σε δικτατορισκους τυπου Ερντογαν.
.
H επισημη ανακοινωση των Τουρκων οτι συμφωνησαν με το Netflix σε παγκοσμια λογοκρισια της ελληνικης σειρας.
Ως οργανισμός που ρυθμίζει και εποπτεύει τις υπηρεσίες ψηφιακής μετάδοσης στην χώρα μας, το Ανώτατο Συμβούλιο διοργάνωσε την απαραίτητες συναντήσεις με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα Netflix και κατέληξε σε συναίνεση ότι η παραγωγή δεν θα μεταδοθεί σε καμία χώρα εκτός Ελλάδας.
https://x.com/ebekirsahin/status/183204 ... magusta%2F
.
Ως οργανισμός που ρυθμίζει και εποπτεύει τις υπηρεσίες ψηφιακής μετάδοσης στην χώρα μας, το Ανώτατο Συμβούλιο διοργάνωσε την απαραίτητες συναντήσεις με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα Netflix και κατέληξε σε συναίνεση ότι η παραγωγή δεν θα μεταδοθεί σε καμία χώρα εκτός Ελλάδας.
https://x.com/ebekirsahin/status/183204 ... magusta%2F
.
Ας πάρει και ένα τσιμπούκι ο κούκος στον ερντο γιανψυχικη οδύνη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Eθνικοκοινωνιστης
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 17:58Η Ελλάδα 2.0 που έφτιαξε ο Kουλης είναι τόσο αδύναμη που τρώει καρπαζιες μέχρι κι από το Netflix

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαδουραίος
Tην σειρά που ο Τερναπετριτης κάνει τεμενάδες στον Ερντογάν θα την δείξουν στο Netflix όμως
- Golden Age
Γιατί μου μυρίζει παρέμβαση της κυβέρνησης του Μπαϊντενόπουλοζ στο Netflix,προκειμένου να κρατηθεί η Τουρκία "σύμμαχος της Δύσης";
Μπαρουφες γράφετε. Σιγά μην βαράει προσοχή το Netflix στην Τουρκική κυβέρνηση απλά κρινάκι ότι δεν θα πουλήσει η σειρά εκτός Ελλάδας γιαυτό δεν την προωθουν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Γιατί την προεβαλαν στο εξωτερικό και την κόψανε?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν έχω παρακολουθήσει σειρά αλλά κάτι τέτοια είναι απλά προπαγάνδα τύπου "καλοί Έλληνες και κακοί Τούρκοι".
Καλύτερα που δεν θα προβληθεί έξω.
Καλύτερα που δεν θα προβληθεί έξω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σκατολαός.Καμιά ελπίδα για αυτή τη χώρα
από Μαδουραίος » 26 Ιουν 2024, 22:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 75 Απαντήσεις
- 2183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
29 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η χωρα οπου απο τυχη ζουμε ολοι.Ελεγχος κανένας πρόληψη καμία.Όλα στην τυχη τους.
από Μαδουραίος » 20 Αύγ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 228 Απαντήσεις
- 4456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
07 Μαρ 2025, 17:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ομορφομπούτα και οι 7 προχω-νάνοι.
από πήζον bot » 27 Αύγ 2024, 16:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 13 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
27 Αύγ 2024, 19:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Painkiller miniseries στο Netflix και οι φαρμακοβιομηχανιες
από Portia » 14 Ιούλ 2023, 23:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 554 Προβολές
-