ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Συμφωνείτε με την οπτική του κυρίου; Εγώ τον βρίσκω χαριτωμένο.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Golden Age
Re: ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τί το χαριτωμένο μπορεί να έχει κάποιος που και καλά κάνει χιούμορ κάνοντας αριστερή προπαγάνδα;
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να ακούσω τι λέει. Έχω ακούσει άλλες εκπομπές του και ξέρω τί θα πει.
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να ακούσω τι λέει. Έχω ακούσει άλλες εκπομπές του και ξέρω τί θα πει.
-
Μπορείς να μας πεις τι λεει; Δεν εχουμε όλοι όρεξη να το δούμε 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μινώταυρος την 29 Οκτ 2024, 02:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SpAcE_PaNtHeR
Δεν φαντάζεστε πόσο καλό παιδί είμαι.
Δεν μπορείς να κρίνεις αν δεν το δεις.Golden Age έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 18:21Τί το χαριτωμένο μπορεί να έχει κάποιος που και καλά κάνει χιούμορ κάνοντας αριστερή προπαγάνδα;
- Golden Age
Έχω ακούσει στο παρελθόν ομιλίες του. Ο τύπος προπαγάνδιζε αριστερές σάχλες, υποτίθεται κάνοντας "χιούμορ". Κάτι σαν τον Ζαραλίκο.marabou έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 18:24Δεν μπορείς να κρίνεις αν δεν το δεις.Golden Age έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 18:21Τί το χαριτωμένο μπορεί να έχει κάποιος που και καλά κάνει χιούμορ κάνοντας αριστερή προπαγάνδα;
Δεν βρήκα κάτι λάθος.Golden Age έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 18:26Έχω ακούσει στο παρελθόν ομιλίες του. Ο τύπος προπαγάνδιζε αριστερές σάχλες, υποτίθεται κάνοντας "χιούμορ". Κάτι σαν τον Ζαραλίκο.marabou έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 18:24Δεν μπορείς να κρίνεις αν δεν το δεις.Golden Age έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 18:21Τί το χαριτωμένο μπορεί να έχει κάποιος που και καλά κάνει χιούμορ κάνοντας αριστερή προπαγάνδα;
Δεν βλέπω καν αριστερούς παλιάτσους, ό,τι και να είπε ήταν λάθος.
ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ
(φαντάζομαι θα είπε κάτι και για τον Μεταξά η κυρία.)
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Για τι πράγμα μιλάς; Ποια κυρία;
- kongrosian
καλά τα λέει έως εκεί που άρχισε να λέει για τους σοβιετικούς. τι το ήθελε; δεν χρειαζόταν. δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
κατά τα άλλα θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε ιστορίες εδώ στο πχορουμ από όσους είχαν προγόνους δοσίλογους/φιλοναζιστές για την περίοδο μετά το "όχι", της κατοχής.
350.000 κατοικίες άλλαξαν χέρια μέσα στην κατοχή, λέει.
κατά τα άλλα θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε ιστορίες εδώ στο πχορουμ από όσους είχαν προγόνους δοσίλογους/φιλοναζιστές για την περίοδο μετά το "όχι", της κατοχής.
350.000 κατοικίες άλλαξαν χέρια μέσα στην κατοχή, λέει.
Καλά κάνει και λέει για την ΕΣΣΔ. Να βλέπουν κι αυτοί που λένε ότι κάνει αριστερή προπαγάνδα ενώ λέει για όλους.
- kongrosian
Να πείτε γνώμες. Στη γνώμη που είπες απάντησα. Όταν ζητάω γνώμες συνεχίζω μετά τη συζήτηση , δεν σημαίνει ότι τελειώνει στην κάθε γνώμη που ακούγεται. Αν και βλέπω ότι δεν νοιάζει και πολλούς να λένε τη γνώμη τους παρά μόνο να προκαλούν και να βρίζουν.kongrosian έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 22:25αφού έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου, γιατί μας ρωτάς τότε στο πρώτο ποστ; να εκτιθέμεθα κι εμείς δλδ;
- kongrosian
για κάποιους, θα προτιμούσα να βρίζουν σκέτο, παρά να λένε τι γνώμη τους. συνήθως είναι χειρότερη.marabou έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 22:28Να πείτε γνώμες. Στη γνώμη που είπες απάντησα. Όταν ζητάω γνώμες συνεχίζω μετά τη συζήτηση , δεν σημαίνει ότι τελειώνει στην κάθε γνώμη που ακούγεται. Αν και βλέπω ότι δεν νοιάζει και πολλούς να λένε τη γνώμη τους παρά μόνο να προκαλούν και να βρίζουν.kongrosian έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 22:25αφού έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου, γιατί μας ρωτάς τότε στο πρώτο ποστ; να εκτιθέμεθα κι εμείς δλδ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
28 Οκτ 2023, 12:28
-