Σφράγισαν τον ναό του Διός.
Σφράγισαν τον ναό του Διός.
Ξέρει κανείς την αιτία; Το βίντεο δίνει την εντύπωση ότι απαγορεύεται λατρεία μέσα στους ναούς.
Re: Σφράγισαν τον ναό του Διός.
Είναι επειδή φτιάξανε κάτι όμορφο και όχι κάνα έκτρωμα από τσιμέντο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- NewModelArmy
Οι Χριστιανοταλιμπαν καταστρεφουν καθετι Ελληνικο
Κανονικά πρέπει να τρολάρει και ο ιδιοκτήτης και να μην αλλάξει τη χρήση από αποθηκευτικό χώρο.
Να βάζει μέσα εργαλεία και σακιά.
Τρέλα πουλάει το κράτος; Τρέλα να πουλήσει κι αυτός.
Να βάζει μέσα εργαλεία και σακιά.
Τρέλα πουλάει το κράτος; Τρέλα να πουλήσει κι αυτός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σε αλλοτινούς καιρούς, θα παρακολουθούσατε επικά σκηνικά, σε τούτο δω το νήμα...με τις γνωστές άγνωστες περσόνες της θρησκειολογίας, ονόματά μας δε λέμε, οικογένειές μας δεν θίγουμε! 

SpoilerShow
ΥΓ: ΜΩΡΗ! που είσαι? ακόμα σπονδές στα είδωλα κάνεις? μεσημέριασε!!!!!!!!!!!!!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αυτή τη στιγμή η αποθήκη, ΜΟΙΑΖΕΙ με αρχαίο ναό (δεν έχει αλλάξει ακόμη η χρήση).Saturn έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 10:56Σε αλλοτινούς καιρούς, θα παρακολουθούσατε επικά σκηνικά, σε τούτο δω το νήμα...με τις γνωστές άγνωστες περσόνες της θρησκειολογίας, ονόματά μας δε λέμε, οικογένειές μας δεν θίγουμε!SpoilerShowΥΓ: ΜΩΡΗ! που είσαι? ακόμα σπονδές στα είδωλα κάνεις? μεσημέριασε!!!!!!!!!!!!!
Θα μπορούσε να μοιάζει με το κουκλόσπιτο των Χάνσελ και Γκρέτελ, ή με υποβρύχιο.
Τι θέλει το κράτος; Να χτίζει κάποιος το οικόπεδο που του ανήκει ΜΟΝΟ με τις γνωστές (σοβιετικές) προδιαγραφές;
Ας λύσουμε πρώτα αυτό και μετά να πάμε στη θρησκειολογία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Saturn έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 10:56Σε αλλοτινούς καιρούς, θα παρακολουθούσατε επικά σκηνικά, σε τούτο δω το νήμα...με τις γνωστές άγνωστες περσόνες της θρησκειολογίας, ονόματά μας δε λέμε, οικογένειές μας δεν θίγουμε!SpoilerShowΥΓ: ΜΩΡΗ! που είσαι? ακόμα σπονδές στα είδωλα κάνεις? μεσημέριασε!!!!!!!!!!!!!

Άσε με καλέ. Ακόμη περιμένω τον πλημμύρα.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εγώ σου έχω πει, έλα στον ίσιο δρόμο να πιες νεράκι, κρίμα να πας από ανυδρία πάνω στο άνθος της δεύτερης νιότης σου 

Δεν θέλω παιδί μου. Μπα σε καλό σου.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καλά, κάτσε περίμενε τον Νεφεληγερέτη...
Αρχαίοι ναοί/αποθήκες, δυο τύποι ντυμένοι με πανοπλίες και δόρατα, Δίας, υπουργείο παιδίας και θρησκευμάτων, αστυνομία, το βίντεο είναι 4:20.
ΠΟΣΟ ΕΛΛΑΔΑ 2.0 ΓΜΤΧΣ
ΠΟΣΟ ΕΛΛΑΔΑ 2.0 ΓΜΤΧΣ

Απ' ότι κατάλαβα είχε άδεια για αποθήκη και αντ' αυτού ανεγείρει λατρευτικό ναό.
Για την ανέγερση λατρευτικών χώρων, πέραν των υπολοίπων πολεοδομικών διατάξεων, απαιτείται και σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.
Οπότε, καλώς τον σταμάτησε η αστυνομία και σφράγισε προσωρινά τον χώρο.
Για την ανέγερση λατρευτικών χώρων, πέραν των υπολοίπων πολεοδομικών διατάξεων, απαιτείται και σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.
Οπότε, καλώς τον σταμάτησε η αστυνομία και σφράγισε προσωρινά τον χώρο.
-
Πολύ καλά έκαναν. Η Ελλάς είναι χριστιανικό και μόνον χριστιανικό κράτος.
Mike Bassett έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 11:14Πολύ καλά έκαναν. Η Ελλάς είναι χριστιανικό και μόνον χριστιανικό κράτος.

Μαυζεύτηκαν 50 μπαγλαμάδες στην μέση του πουθενά να πιούνε τσίπουρα στο όνομα του Δια και κινδυνεύει ο Χριστιανισμός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1021 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
28 Νοέμ 2024, 20:46