Προσωπικά πιστεύω ότι φταίει το ρεπορτάζ για ηλιοθεραπεία κωλοτρυπίδας που είχε κάνει πρόσφατα, αναρωτιέμαι τι μας κρύβουνε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Μάιος 2023, 16:33Για τις μηνύσεις; Είσαι σίγουρος; Μήπως έφυγε γιατί ήταν κι ο τελευταίος σε μεγάλο μέσο που έκανε κριτική στον ζελένσκυ;
Τάκερ τομπούλο
Re: Τάκερ τομπούλο
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ε, τί να κάνουμε δε τη βάζω όπου να 'ναι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 11 Μάιος 2023, 18:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Ε, μα "να μου τη βάλεις να μου τη βάλεις". Βρεεεε, μανία.
Η Ελληνίδα Τάκερ
Για να έχουν δουλειά προφανώς δεν κάνουν σωστά κάτι!!!
Για να έχουν δουλειά προφανώς δεν κάνουν σωστά κάτι!!!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σε καταλαβαίνω. Για να μην αναρωτιέσαι λοιπόν θα σου εξηγήσω τι μας κρύβουν. Επί ένα χρόνο msnbc και όλα τα "liberal" media κατηγορούσαν τον τραμπ ως μαριονέτα του πούτιν. Βίντεο που τον κατουρούν και σχέσεις με τη ρωσία. Επί ένα χρόνο, χωρίς την παραμικρή απόδειξη, έλεγαν οι μάχιμοι δημοσιογράφοι για την σχέση του τραμπ με τον πούτιν. Ποτέ κανείς βέβαια δεν έφερε αποδείξεις ούτε περί σχέσεων τραμπ με ρωσία ούτε για την σίγουρη εμπλοκή της ρωσίας στις αμερικάνικες εκλογές. Τώρα φίλε στόκερ, έχει πλέον αποδειχθεί ότι αυτοί που είχαν σχέδια και σχέσεις με την Ουκρανία είναι οι Μπάιντεν. Το άκουσες ποτέ αυτό στο msnbc? όχι. Αυτά και άλλα πολλά σου κρύβουν φίλε στόκερ κι επειδή φαίνεσαι έξυπνο παιδί θα έπρεπε μόνος σου να το καταλάβεις.Stalker έγραψε: ↑11 Μάιος 2023, 16:51Προσωπικά πιστεύω ότι φταίει το ρεπορτάζ για ηλιοθεραπεία κωλοτρυπίδας που είχε κάνει πρόσφατα, αναρωτιέμαι τι μας κρύβουνε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Μάιος 2023, 16:33Για τις μηνύσεις; Είσαι σίγουρος; Μήπως έφυγε γιατί ήταν κι ο τελευταίος σε μεγάλο μέσο που έκανε κριτική στον ζελένσκυ;
Παίζεις κάποιον χαρακτήρα εδώ ή κάνεις πάλι αυτό που έλεγες ότι έκανες «σε άλλο» φόρουμ, ότι έκανες copy/paste έτοιμο σχολιασμό και επιχειρήματα σε «φιλοσοφικές συζητήσεις» για να σου λένε τι διαβασμένος είσαι και να χαίρεσαι που τους δούλεψες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 09:21Σε καταλαβαίνω. Για να μην αναρωτιέσαι λοιπόν θα σου εξηγήσω τι μας κρύβουν. Επί ένα χρόνο msnbc και όλα τα "liberal" media κατηγορούσαν τον τραμπ ως μαριονέτα του πούτιν. Βίντεο που τον κατουρούν και σχέσεις με τη ρωσία. Επί ένα χρόνο, χωρίς την παραμικρή απόδειξη, έλεγαν οι μάχιμοι δημοσιογράφοι για την σχέση του τραμπ με τον πούτιν. Ποτέ κανείς βέβαια δεν έφερε αποδείξεις ούτε περί σχέσεων τραμπ με ρωσία ούτε για την σίγουρη εμπλοκή της ρωσίας στις αμερικάνικες εκλογές. Τώρα φίλε στόκερ, έχει πλέον αποδειχθεί ότι αυτοί που είχαν σχέδια και σχέσεις με την Ουκρανία είναι οι Μπάιντεν. Το άκουσες ποτέ αυτό στο msnbc? όχι. Αυτά και άλλα πολλά σου κρύβουν φίλε στόκερ κι επειδή φαίνεσαι έξυπνο παιδί θα έπρεπε μόνος σου να το καταλάβεις.Stalker έγραψε: ↑11 Μάιος 2023, 16:51Προσωπικά πιστεύω ότι φταίει το ρεπορτάζ για ηλιοθεραπεία κωλοτρυπίδας που είχε κάνει πρόσφατα, αναρωτιέμαι τι μας κρύβουνε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Μάιος 2023, 16:33Για τις μηνύσεις; Είσαι σίγουρος; Μήπως έφυγε γιατί ήταν κι ο τελευταίος σε μεγάλο μέσο που έκανε κριτική στον ζελένσκυ;
Αν χρειάζεται να προσποιηθώ κι εγώ κάποιον που ζει στο κονέκτικατ και βλέπει msnbc για να συμμετέχω άστο, δεν πειράζει. Εξάλλου θα έχουμε πάντα την σελίδα της wikipedia με την λίστα των καμιά 20αριά επίσημων κατηγορητηρίων, καταδικών και αποδοχών ενοχής που προέκυψαν από τον κύκλο του τραμπ στην σχετική ομοσπονδιακή έρευνα, να μπαίνει κάθε φορά που γράφει κάποιος ότι τάχα δεν υπήρχε η παραμικρή απόδειξη, και να βγάζει όποιος θέλει τα δικά του συμπεράσματα
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Βλέπεις την απογοήτευση της εποχής μας; Φυσικά έχω διαβάσει και έχω ξεχάσει περισσότερα απ' όσα πρόκειται η μάζα να μάθει, σημαντικότερο, να αισθανθεί. Μα δε χρειάζεται να έχω διαβάσει για να σου πω τι συμβαίνει.Stalker έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 14:37Παίζεις κάποιον χαρακτήρα εδώ ή κάνεις πάλι αυτό που έλεγες ότι έκανες «σε άλλο» φόρουμ, ότι έκανες copy/paste έτοιμο σχολιασμό και επιχειρήματα σε «φιλοσοφικές συζητήσεις» για να σου λένε τι διαβασμένος είσαι και να χαίρεσαι που τους δούλεψες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 09:21Σε καταλαβαίνω. Για να μην αναρωτιέσαι λοιπόν θα σου εξηγήσω τι μας κρύβουν. Επί ένα χρόνο msnbc και όλα τα "liberal" media κατηγορούσαν τον τραμπ ως μαριονέτα του πούτιν. Βίντεο που τον κατουρούν και σχέσεις με τη ρωσία. Επί ένα χρόνο, χωρίς την παραμικρή απόδειξη, έλεγαν οι μάχιμοι δημοσιογράφοι για την σχέση του τραμπ με τον πούτιν. Ποτέ κανείς βέβαια δεν έφερε αποδείξεις ούτε περί σχέσεων τραμπ με ρωσία ούτε για την σίγουρη εμπλοκή της ρωσίας στις αμερικάνικες εκλογές. Τώρα φίλε στόκερ, έχει πλέον αποδειχθεί ότι αυτοί που είχαν σχέδια και σχέσεις με την Ουκρανία είναι οι Μπάιντεν. Το άκουσες ποτέ αυτό στο msnbc? όχι. Αυτά και άλλα πολλά σου κρύβουν φίλε στόκερ κι επειδή φαίνεσαι έξυπνο παιδί θα έπρεπε μόνος σου να το καταλάβεις.
Αν χρειάζεται να προσποιηθώ κι εγώ κάποιον που ζει στο κονέκτικατ και βλέπει msnbc για να συμμετέχω άστο, δεν πειράζει. Εξάλλου θα έχουμε πάντα την σελίδα της wikipedia με την λίστα των καμιά 20αριά επίσημων κατηγορητηρίων, καταδικών και αποδοχών ενοχής που προέκυψαν από τον κύκλο του τραμπ στην σχετική ομοσπονδιακή έρευνα, να μπαίνει κάθε φορά που γράφει κάποιος ότι τάχα δεν υπήρχε η παραμικρή απόδειξη, και να βγάζει όποιος θέλει τα δικά του συμπεράσματα
Θα το έβλεπες σίγουρα κι εσύ στον Κολμπέρ. Δεν απαιτούσε ιδιαίτερη νοημοσύνη. Σε 5 λεπτά μονολόγου ο Κολμπέρ επιτίθετο αδυσώπητα στον Τραμπ με ψευδείς κατηγορίες.
Τα υπόλοιπα που γράφεις ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω.
- Dwarven Blacksmith
- Dwarven Blacksmith
muh hemisphereΛεγεών έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:10αρχίζεις να βλέπεις γιαογκάι παντούDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:59Παραμύθια για αφελείς. Ο Τάκερ δεν είναι pro-Kremlin, ούτε anti-Ukrainian, ούτε anti-war. Είναι γέννημα θρέμμα της αμερικανικής ελιτ, με τη φραξιά που θέλει το 100% των Αμερικανικών δυνάμεων για την περικύκλωση της Κίνας.

05-20-2023
O Tucker Carlson προτάθηκε για…πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η επιτροπή πολιτικής δράσης για να προτείνει τον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Τάκερ Κάρλσον για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών,
ξεκινώντας μάλιστα και διαφημιστική εκστρατεία, γράφει η εφημερίδα Hill.
https://thehill.com/homenews/campaign/4 ... -launches/
Σημειώνεται ότι η επιτροπή Tucker PAC, που χρηματοδοτείται από έναν από τους χορηγούς του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ και πρώην υποψήφιο για το Κογκρέσο των ΗΠΑ Κρις Έκστρομ, κατέθεσε έγγραφα στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή στα τέλη Απριλίου.
«Οι Ρεπουμπλικάνοι χρειάζονται έναν νέο ηγέτη και ο Τάκερ Κάρλσον είναι έτοιμος να τον ηγηθεί… Κανείς στην Αμερική δεν μπορεί να πει τη γνώμη του και να πιέσει την αριστερά και στα δύο κόμματα καλύτερα από τον Τάκερ.
Ο Τάκερ Κάρλσον είναι πνευματώδης, γρήγορος και κοροϊδεύει κάθε είδους ανοησία… Ο Τάκερ θα συντρίψει τον Μπάιντεν στο ντιμπέιτ», αναφέρει η εφημερίδα τα λόγια από τη διαφήμιση.
https://www.el.gr/diethni/kosmos/o-tuck ... s-ton-ipa/
O Tucker Carlson προτάθηκε για…πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η επιτροπή πολιτικής δράσης για να προτείνει τον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Τάκερ Κάρλσον για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών,
ξεκινώντας μάλιστα και διαφημιστική εκστρατεία, γράφει η εφημερίδα Hill.
https://thehill.com/homenews/campaign/4 ... -launches/
Σημειώνεται ότι η επιτροπή Tucker PAC, που χρηματοδοτείται από έναν από τους χορηγούς του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ και πρώην υποψήφιο για το Κογκρέσο των ΗΠΑ Κρις Έκστρομ, κατέθεσε έγγραφα στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή στα τέλη Απριλίου.
«Οι Ρεπουμπλικάνοι χρειάζονται έναν νέο ηγέτη και ο Τάκερ Κάρλσον είναι έτοιμος να τον ηγηθεί… Κανείς στην Αμερική δεν μπορεί να πει τη γνώμη του και να πιέσει την αριστερά και στα δύο κόμματα καλύτερα από τον Τάκερ.
Ο Τάκερ Κάρλσον είναι πνευματώδης, γρήγορος και κοροϊδεύει κάθε είδους ανοησία… Ο Τάκερ θα συντρίψει τον Μπάιντεν στο ντιμπέιτ», αναφέρει η εφημερίδα τα λόγια από τη διαφήμιση.
https://www.el.gr/diethni/kosmos/o-tuck ... s-ton-ipa/
Χοντρό πακέτο έφαγε ο τάκερ που πλέον κάνει την εκπομπή από το twitter. Η πρεμιέρα του χθες δεν έχει φτάσει καν τα 60εκ views στο 12ωρο.
Από όσο θυμάμαι τα views το twitter τα μετράει και αν απλά το βίντεο αρχίσει να παίζει ενώ σκρολάρεις στο timeline σου.
Συνωμοσιολογικό και ουφοκεντρικό επεισόδιο λένε, ασχολήθηκε κανείς;
Δεν το δες? 10 λεπτά είναι
Όχι, ήλπιζα να το αποφύγω.