Τεχνολογική δυστοπία 1984 ή entitled μαλάκας που έπεσε στα μαλακά; Εσύ αποφασίζεις

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
talaipwros

Re: Τεχνολογική δυστοπία 1984 ή entitled μαλάκας που έπεσε στα μαλακά; Εσύ αποφασίζεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 08 Ιουν 2023, 23:03

Dwarven Blacksmith έγραψε:
08 Ιουν 2023, 17:44
...
Φαντασου ξαφνικα εκει που κατεβαζεις πειρατικες ταινιες ξαφνικά ολοι στη γειτονια να βλεπουν την φωτογραφία σου και το ιστορικό του τι κατεβασες.
Την επόμενη μερα το αφεντικο σου λεει οτι πρεπει να πληρωσεις αμέσως ετήσιες συνδρομες σε νετφλιξ-αμαζον-ντισνευ και αν επαναληφθει θα απολυθείς.

Τεχνολογική δυστοπία 1984 ή entitled μαλάκας που έπεσε στα μαλακά; Εσύ αποφασίζεις

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Τεχνολογική δυστοπία 1984 ή entitled μαλάκας που έπεσε στα μαλακά; Εσύ αποφασίζεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 08 Ιουν 2023, 23:04

nowhere έγραψε:
08 Ιουν 2023, 23:01
08 Ιουν 2023, 22:41
Να αλλά ποιους. Γιατί δεν είναι ότι απλά υπάρχουν κάπου, λες ότι τους υπερασπίστηκα κιόλας, στη βάση των προσωπικών δεδομένων.
οπότε λες πως είναι λάθος ανάμνηση και δεν σε ενοχλεί να ξηγηθούμε και εδώ στα προσωπικά δεδομένα όπως οι κινέζοι.αυτό?
Δεν μιλάω με γρίφους, λέω αυτό που είπα, ότι δεν πάει κάπου το μυαλό μου και ναι, σε παρακαλώ να μου θυμίσεις αν μπορείς.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 08 Ιουν 2023, 23:12

άνθρωπε μου δεν έχω κάποιο οργανωμένο αρχείο να κάνω ένα τσακ και να βρίσκω τι έχει πει ο καθένας τα τελευταία 10 χρόνια.είπα κάτι βασισμένος σε μια εντύπωση που μου έχει μείνει,ίσως κάνω λάθος,ίσως όχι.η ερώτηση ισχύει

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 08 Ιουν 2023, 23:15

talaipwros έγραψε:
08 Ιουν 2023, 23:03
08 Ιουν 2023, 17:44
...
Φαντασου ξαφνικα εκει που κατεβαζεις πειρατικες ταινιες ξαφνικά ολοι στη γειτονια να βλεπουν την φωτογραφία σου και το ιστορικό του τι κατεβασες.
Την επόμενη μερα το αφεντικο σου λεει οτι πρεπει να πληρωσεις αμέσως ετήσιες συνδρομες σε νετφλιξ-αμαζον-ντισνευ και αν επαναληφθει θα απολυθείς.

Ας δούμε την ειδοποιό διαφορά λοιπόν. Η πειρατεία θεωρείται ήδη παράνομη και τιμωρείται, στην Ελλάδα θεωρητικά μόνο αλλά σε αρκετές χώρες όντως τιμωρείται. Η καταστολή της γίνεται ήδη με ηλεκτρονικά μέσα.

Οπότε η διαφορά εδώ είναι ότι αντί να μου στείλουν απλά το πρόστιμο, μου χαρίζουν το πρόστιμο αλλά με εκθέτουν στην κρίση των συμπολιτών μου. Οκ, προσωπικά θα προτιμούσα να μην θεωρείται καν κατακριτέο, αλλά αφού φτάσαμε ως εδώ, sure, δώστε μου αυτά τα επικριτικά βλέμματα.
Την απειλή απόλυσης την αγνοώ όμως γιατί είναι ασύμμετρη τιμωρία που ξεφεύγει από την αναλογία που κάνουμε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 08 Ιουν 2023, 23:19

nowhere έγραψε:
08 Ιουν 2023, 23:12
άνθρωπε μου δεν έχω κάποιο οργανωμένο αρχείο να κάνω ένα τσακ και να βρίσκω τι έχει πει ο καθένας τα τελευταία 10 χρόνια.είπα κάτι βασισμένος σε μια εντύπωση που μου έχει μείνει,ίσως κάνω λάθος,ίσως όχι.η ερώτηση ισχύει
Ούτε εγώ έχω αλλά θα στην απαντήσω με μια τοποθέτηση μου σε ένα θέμα που βρήκα, προ ετών.
12 Ιουν 2019, 23:27
Εκεί που οι άλλοι έχουν υπόληψη, οι μαλάκες έχουν προσωπικά δεδομένα.
Γνωστό αυτό.
Αν αναρωτιέσαι τι θέμα είναι αυτό και αν σχετίζεται με την πετριά, πήγαινε στην πρώτη σελίδα, θα δεις πως δεν σχετίζεται.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών