Pollaplasiastis έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 10:51Οι κανονες λενε οτι απαγορευεται η δημοσιοποιηση ΠΜ.
Αυτο δεν το εκανα εγω.
Το εκανε ο αλλος.
ο κλασικός ο μαλάκας ο έλληνας, πάντα μετά την μαλακία πρέπει να πετάξει και μία πίπα για επιδόρπιο
Pollaplasiastis έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 10:51Οι κανονες λενε οτι απαγορευεται η δημοσιοποιηση ΠΜ.
Αυτο δεν το εκανα εγω.
Το εκανε ο αλλος.
Τα εσωρουχα καποιου ειναι βρισια?? Αν σου πω να ερθεις να μαζεψεις τις καλτσες σου απ το μπαλκονι σε βριζω Ρουλη ???EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 10:44Δηλαδή τυπε τα κιλοτακια όλων των μαναδων μας βρήκες στο σαλόνι σου τελικά;
Ε... παλι δεν ξερω τι να πω.... οκ.....40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 10:57ο κλασικός ο μαλάκας ο έλληνας, πάντα μετά την μαλακία πρέπει να πετάξει και μία πίπα για επιδόρπιο
Τους κανόνες νόμιζα ότι τους ήξερα.Pollaplasiastis έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 10:51Τα γουστα σεβαστα. Οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 10:35Pollaplasiastis, έχω δηλώσει πολλές φορές ότι οι πιμάκηδες ποτέ δεν ήταν στην πρώτη λίστα εκτίμησης μου. Και σαφέστατα είμαι τελείως αρνητική σ' αυτό που έγραψες, ανεξαρτήτως του αν το έκανες ως "πείραμα".
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πείραμα πέτυχε αλλά ενεργοποίησε ένα ντόμινο με απρόβλεπτες εξελίξεις.
Ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Διορθωσε με αν κανω λαθος. Οι κανονες λενε οτι απαγορευεται η δημοσιοποιηση ΠΜ.
Αυτο δεν το εκανα εγω.
Το εκανε ο αλλος. Τον οποιο ομως εγω ουτε μπηκα στον κοπο να "φωναξω αστυνομια", ουτε τιποτα (τα βαριεμαι ολα αυτα).
Αυτο λεει σηκωνει μπαναρισμα.... Εγω δεν εχω ζητησει τιποτα.
Μετα οι κανονες λενε οτι η συνεχιζομενη παρενοχληση με ΠΜ σηκωνει κ αυτη μπαν.
Εγω εγραψα 2 φορες κ του ζητησα να μπει τερμα (μπορει να ειναι κουκλος αλλα ειμαι παντρεμενος).
Τι περνα απ το μυαλο σου οτι παιζει δλδ?
Ουτε ξεκινησα κατι. Κ τις δυο φορες αλλοι προσβαλαν εμενα.
Τους κανονες εδω σιγουρα εσυ τους ξερεις καλυτερα.
Ντομινο ??
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Αχ, Γατι μου, βαριεμαι.... Αστα. Δεν προκειται ποτε να "φωναξω αστυνομια". Ειλικρινα δεν βρισκω τον λογο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 11:14Τους κανόνες νόμιζα ότι τους ήξερα.
Κατά τα φαινόμενα όμως δεν τους ξέρει και κυρίως δεν τους εφαρμόζει κανένας.
Ό,τι θυμάται κι ό,τι χαίρεται ή συγχύζεται ο καθένας, είναι η φάση.
Κι εγώ βαριέμαι τις τσιρίδες αλλά το σίγουρο είναι ότι ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να φωνάζεις "αστυνομία" κάθε φορά που ενοχλείσαι από κάτι.
Μια, δυο, τρεις, εικοστρείς, στο τέλος θα σε βαρεθούν και θα σου κάνουν τη χάρη για να ησυχάσεις.
τωρα διαβαζω το νημα --αλλα απο τα δυο τρια μηνυματα που προλαβα βγαινει η αποριαPollaplasiastis έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 10:22Αν με μπαναρουν Γατακι θα μου λειψουν οι χρησμοι σου.
Φιλακια (σε περιπτωση που δεν προλαβω αλλη στιγμη).
Όχι βέβαια, σιγά μην είναι βρισιά τα ρούχα ή εσώρουχα κάποιου. Κι εμένα μού έγραψες αλλού να διαλέξω με ποιο τρόπο θέλω να με γαμήσεις. Από πότε είναι το να κάνεις σεξ βρισιά; Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα ότι δεν γουστάρω άντρες, αλλά δεν σού το έγραψα γιατί προτίμησα να μην συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο.Pollaplasiastis έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 10:59Τα εσωρουχα καποιου ειναι βρισια?? Αν σου πω να ερθεις να μαζεψεις τις καλτσες σου απ το μπαλκονι σε βριζω Ρουλη ???EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 10:44Δηλαδή τυπε τα κιλοτακια όλων των μαναδων μας βρήκες στο σαλόνι σου τελικά;
Αν προσεξεις το ΠΜ ποτε δεν βριζω την μαμα σου. Ολο το ΠΜ βασιζεται στο οτι το δικο σου μυαλο κανει αρρωστους συνειρμους.
Ετσι λειτουργει κ κατι περιεργοι με.... να_μην_πω μυαλα, τα παιρνουν στην κρανα...
Ξαναδιαβασε. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βριζω.
Το δημοσιοποιησες, αρα, μπορουν ολοι να το δουν.
λολ.... προσπαθω να εχω πλακα τουλαχιστον Ρουλη.
Νομιζω στο επομενο σου εχωσα κανα δυο μπινελικια για να κοψεις. Αλλα κ παλι καθαρη βρισια για την μαμακα σου Ρουλη δεν ειπα.
Γνωριζω καλυτερα απ οτι νομιζεις να εξαπτω μικροψυχες φαντασιες ανθρωπων που εκφραζονται οπως εσυ εκανες.
sharp έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 11:30Όχι βέβαια, σιγά μην είναι βρισιά τα ρούχα ή εσώρουχα κάποιου. Κι εμένα μού έγραψες αλλού να διαλέξω με ποιο τρόπο θέλεις να με γαμήσεις. Από πότε είναι το γαμήσι βρισιά; Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα ότι δεν γουστάρω άντρες, αλλά δεν σού το έγραψα γιατί προτίμησα να μην συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο.
Α και γιατί το έγραψες; Επειδή είπα ότι είναι ξενερωσιά να γράφεις κατεβατά για να αποφύγεις να πεις στα ίσα "είμαι με τον Πούτιν και έχει δίκιο που θέλει να καταλάβει όλη την Ουκρανία". Με συγχωρείς που σε έβρισα, ενώ εσύ πάλι απάντησες ως κύριος.
Κ αυτη ειναι η πιο απλη κ ηρεμη επεξηγηση.nemo έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 11:38οκ ειναι μερικοι που ευκνευριζονται και τα χανουν απο το υφος και οχι απο αυτα που διαβαζουν
εδω εχουμε δυο ξεχωριστες περιπτωσεις του ιδιου προσωπου
ο εκπληκτικος την πρωτη φορα παρεξηγηθηκε απο το υφος γιατι καταλαβε αδικως οτι εβριζε τους εβραιους
και την δευτερη φορα παρεξηγηθηκε για αυτα που διαβασε
και ενω ο ιδιος εχει παρει μερος και σε χειροτερα
μα για αυτο παρακολουθω το χωρο ..με κανει και ξεχνιεμαι απο τα εξωφρενικα που πιστεουν κατι τυποι
Μας ξαναφερνεις στην κανονικοτητα φιλε. Μπραβο.