δεν ειμαι απο αθηνα, ο γκουγκλης δε βρισκει κατι
Το κάπνισμα γίνεται πιο ακριβό- και πιο δύσκολο- στη Γαλλία
Re: Το κάπνισμα γίνεται πιο ακριβό- και πιο δύσκολο- στη Γαλλία
Το davidoff slim στην Γερμανία έκανε 8 ευρώ το πακέτο τα 20 τσιγάρα από το 2002. Κάπνιζα το μισό τότε ή λιγότερο την ημέρα, γιατί το θεωρούσα φοβερό να πληρώνω ολόκληρο γεύμα για τσιγάρα. Οπότε η αύξηση της τιμής βοηθάει.
Αλλά αυτή είναι άλλη χώρα με άλλες δυνατότητες και ευκολίες για τον μέσο πολίτη.
Να σημειώσω ότι η αμισουλπρίδη άρχιζε να μην μου χρειάζεται σιγά σιγά.
Αλλά αυτή είναι άλλη χώρα με άλλες δυνατότητες και ευκολίες για τον μέσο πολίτη.
Να σημειώσω ότι η αμισουλπρίδη άρχιζε να μην μου χρειάζεται σιγά σιγά.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εμείς καπνίζουμε ID ρε. Δεν έχει πίσσα αυτό.

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Για όσο υπάρχει ανθρωπότητα, θα υπάρχει ανάγκη και ζήτηση για εθισμους.
Αλκοολ, νικοτινη, ναρκωτικά δεν θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν επειδή πολύ απλά δεν θα σταματήσει ο άνθρωπος να τα αναζητά.
Όσο απαγορεύεις, τόσο ανεβαίνει το λαθρεμπόριο.
Αλκοολ, νικοτινη, ναρκωτικά δεν θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν επειδή πολύ απλά δεν θα σταματήσει ο άνθρωπος να τα αναζητά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Σωστά. Ένα από τα καλά που έχει στο ΗΒ είναι ότι τα τρόφιμα δεν έχουν ΦΠΑ ενώ τα γλυκά και οτιδήποτε έχει πάνω από ένα όριο ζάχαρης είναι στο 20%. Για τσιγάρα και αλκοόλ έχει ΦΠΑ + ένα έξτρα χαράτσι. Εδώ ενα πακέτο τσιγάρα κοστίζει ήδη £12+. Τα ποτά το ίδιο. Μου έχει τύχει να βρω σκοτσέζικα ουίσκι φθηνότερα στην Ελλάδα.dna replication έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 15:51και το πάχος, και η υπερβολική κρεατοφαγία, και η έλλειψη σωματικής άσκησης έχουν γονατίσει τα συστήματα υγείας...
Από την άλλη, βλέπω κάτι κουράδες να παίρνουν επίδομα επειδή είναι κουράδες και δεν μπορούν να δουλέψουν και έχει χάνω την πίστη μου στην ανθρωπότητα.
Από τις σειρές του Netflix φαίνεται η τάση. Το τσιγάρο αντιμετωπίζεται σαν ένας βρώμικος εθισμός για την μπλέμπα, ενώ προωθείται το αλκοόλ και τα ναρκωτικά σαν κάτι που είναι cool, περισσότερο τα χαπάκια από το αλκοόλ.
Προωθείται κάτι άλλο δηλαδή που είναι εξίσου επιβλαβές. Έχει αρχίσει να επανέρχεται το τσιγάρο αλλά ο ηθοποιός το σβήνει αηδιασμένος και πίνει ή παίρνει χαπάκια.
Σε λίγο θα γίνουν μόδα και τα ηλεκτρονικά εμφυτεύματα.
Επίσης μόδα είναι να προκαλείς στον άλλο προβλήματα (που δεν θα τα είχε) για να υπάρχουν χειρότερα και να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και τα δικά σου προβλήματα. Σε χώρες που δεν σε βάζουν στην φυλακή. Αυτό το άκουσα από ενήλικο άτομο.
Προωθείται κάτι άλλο δηλαδή που είναι εξίσου επιβλαβές. Έχει αρχίσει να επανέρχεται το τσιγάρο αλλά ο ηθοποιός το σβήνει αηδιασμένος και πίνει ή παίρνει χαπάκια.
Επίσης μόδα είναι να προκαλείς στον άλλο προβλήματα (που δεν θα τα είχε) για να υπάρχουν χειρότερα και να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και τα δικά σου προβλήματα. Σε χώρες που δεν σε βάζουν στην φυλακή. Αυτό το άκουσα από ενήλικο άτομο.
dna replication έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 15:51και το πάχος, και η υπερβολική κρεατοφαγία, και η έλλειψη σωματικής άσκησης έχουν γονατίσει τα συστήματα υγείας...

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ναι κάτι πρέπει να γίνει και με τους χοντρους και όσους τρώνε μόνο μαλακιεςdna replication έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 15:51και το πάχος, και η υπερβολική κρεατοφαγία, και η έλλειψη σωματικής άσκησης έχουν γονατίσει τα συστήματα υγείας...
Αλλά ας αρχίσουμε με τους μπιχληδες πρώτα
Η τιμη καλα κανει και ανεβαινει,3 τσιγαρα τη μερα φτανουν.Οι περιορισμοι γενικα ειναι για γελια,ακομα και σε κλειστο χωρο αν εχει καλο εξαερισμο δεν ενοχλεισαι σοβαρα απο τον καπνο που εγω θα ελεγα οτι αφηνει και μια ευχαριστη μυρωδια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Ναι, στα ρούχα, στα μαλλιά, την αφήνει παντού.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και φυσικά είσαι 0% αντικειμενικός γιατί είναι κάτι που συναντάς πάαααααααααααρα πολύ σπάνια πλέον. Εγώ μια φορά έχω πετύχει π.χ. άτομο ν' ανάβει τσιγάρο σε ΜΜΜ και έφαγε τόσο κράξιμο από τους υπόλοιπους που αναγκάστηκε να το σβήσει με την ουρά στα σκέλια. Ούτε σε νοσοκομείο έχω συναντήσει, έστω μία φορά, ούτε σε τράπεζα κλπ. Αν εσύ όντως πιστεύεις ότι δεν είμαστε 99% καλύτερα (τουλάχιστον) σε σχέση με το παρελθόν είναι επειδή τα βλέπεις όλα με τα γυαλιά της μίρλας.foscilis έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 12:33Περιεργο τοτε που συνεχιζουν να καπνιζουν ενω ΟΝΤΩΣ ειναι απαγορευμενο εδω και 17 χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 09 Δεκ 2023, 09:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η πίπα ναι, όντως μυρίζει ωραία αλλά το τσιγάρο βρωμάει ρε μάστορα.
Παρε το 319 αμα θες να πετυχεις, καπνιζει ο οδηγος (εκτος απο οταν το οδηγάει η γυναικα).Green Dragon έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 09:17Και φυσικά είσαι 0% αντικειμενικός γιατί είναι κάτι που συναντάς πάαααααααααααρα πολύ σπάνια πλέον. Εγώ μια φορά έχω πετύχει π.χ. άτομο ν' ανάβει τσιγάρο σε ΜΜΜ
Ναι αλλα το λαθρεμποριο ποτε δεν ειναι στα ιδια επιπεδα με αμα μπορεις απλα να πας στο περίπτερο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 16:29Για όσο υπάρχει ανθρωπότητα, θα υπάρχει ανάγκη και ζήτηση για εθισμους.
Ποσο ευκολο ειναι να αποκτησεις δεκαπεντε αυτοματα στην Ελλαδα και ποσο στις ΗΠΑ πχ
-
Το αλκοόλ και τα λάιτ ναρκωτικά σου αλλάζουν τη χημεία του μυαλού, άρα εχουν κάποια χρησιμότητα, αρκεί να το κάνεις μετρο. Το κάπνισμα απλά είναι μια ηλίθια συνήθεια ,δεν προσφέρει τίποτα, και μόνο χαλάς την υγεία και την τσέπη σου.Antares έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 16:38Από τις σειρές του Netflix φαίνεται η τάση. Το τσιγάρο αντιμετωπίζεται σαν ένας βρώμικος εθισμός για την μπλέμπα, ενώ προωθείται το αλκοόλ και τα ναρκωτικά σαν κάτι που είναι cool, περισσότερο τα χαπάκια από το αλκοόλ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.