Οταν ο Ροκφέλερ φαγώθηκε από κανιβάλους.
Re: Οταν ο Ροκφέλερ φαγώθηκε από κανιβάλους.
Να σημειωθεί ότι το National Geographic δεν έχει τη ρετσινιά του ρατσισμού.
Αν η ίδια είδηση μεταδιδόταν από κανα ακροδεξιό έντυπο , τότε μάλλον δεν θα ήταν ό,τι πιο αξιόπιστο.
Αν η ίδια είδηση μεταδιδόταν από κανα ακροδεξιό έντυπο , τότε μάλλον δεν θα ήταν ό,τι πιο αξιόπιστο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγώ θα σου πρότεινα, να ρίξεις και μια άποψη για τις ανθρωποθυσίες (με ή άνευ βούλησης) και σε πιο οικεία ιστορικά πεδία για τα οποία υπάρχουν επαρκέστατες λεπτομέρειες.AlienWay έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 14:54Ανέφερα παραπάνω, σε κατοπινό ποστ, πώς το ερμηνεύω εγώ.
Για τη σημειολογία της πόσης αίματος, για τους δαφνοστεφανωμένους ταύρους στις επίσημες τελετές πολλών πολιτισμών κλπ κλπ
Για ποιο λόγο θεωρείς ότι έσφαζαν ταύρους και όχι κουνέλια;

Το αν τον Ροκφέλερ τον είδαν οι εν λόγω ως ταύρο ή κάτι ως οικόσιτο της φυλής, ειλικρινά δεν το ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, στην κορυφή του Ταυγετου θυσίαζαν και άλογα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 15:04Εγώ θα σου πρότεινα, να ρίξεις και μια άποψη για τις ανθρωποθυσίες (με ή άνευ βούλησης) και σε πιο οικεία ιστορικά πεδία για τα οποία υπάρχουν επαρκέστατες λεπτομέρειες.
Για τη σημειολογία της πόσης αίματος, για τους δαφνοστεφανωμένους ταύρους στις επίσημες τελετές πολλών πολιτισμών κλπ κλπ
Το αν τον Ροκφέλερ τον είδαν οι εν λόγω ως ταύρο ή κάτι ως οικόσιτο της φυλής, ειλικρινά δεν το ξέρω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι, και;AlienWay έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 15:06Καλά, στην κορυφή του Ταυγετου θυσίαζαν και άλογα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 15:04Εγώ θα σου πρότεινα, να ρίξεις και μια άποψη για τις ανθρωποθυσίες (με ή άνευ βούλησης) και σε πιο οικεία ιστορικά πεδία για τα οποία υπάρχουν επαρκέστατες λεπτομέρειες.
Γιατί θυσίαζαν άλογα και όχι κατσίκες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
I don t know.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 15:07Ναι, και;AlienWay έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 15:06Καλά, στην κορυφή του Ταυγετου θυσίαζαν και άλογα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 15:04
Εγώ θα σου πρότεινα, να ρίξεις και μια άποψη για τις ανθρωποθυσίες (με ή άνευ βούλησης) και σε πιο οικεία ιστορικά πεδία για τα οποία υπάρχουν επαρκέστατες λεπτομέρειες.
Γιατί θυσίαζαν άλογα και όχι κατσίκες;
Ζούμε σε ένα σύστημα.