ρε μάστορα ο μέσος ανθρωπάκος παίρνει ότι του λέει ο γιατρός. Πως νομίζεεις ότι πριν 3 χρόνια έτρεχαν τόσα ζόμπι να εμβολιάσουν 10χρονα για έναν ιό που δεν θα τους έκανε τίποτα;GoBack έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 19:03Ειμαι αρκετα αναισθητος ναι,διαβαζω φοσιλη πολλα χρονια.Imperium έγραψε: ↑28 Ιουν 2024, 18:56Ρε φίλε εντάξει, άμα είσαι πια τόσο προχώ, που είσαι υπεράνω όλων αυτών, σύμφωνοι, γούστο σου και καπέλο σου, και μπράβο σου μάλιστα θα έλεγα.
Αλλά να παριστάνεις οτι αυτή η άποψη έχει την παραμικρή σχέση με τον κονό άνθρωπο, που προσπαθεί να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα που θεωρεί σημαντικό, με την βοήθεια του γιατρού του (καλώς ή κακώς) είναι λίγο - πως να το πω - η κριτική σου; Σκατόψυχη μήπως;
Δεν λέω οτι είσαι κακοπροαίρετος, αλλά σίγουρα κομματακι αναίσθητος ως προς τα μέτρα του άλλου... σε βαθμό που πλησιάζει τον αυτισμό.
Άκου εκεί της καλάρεσε της κοπέλας, και λέει - "γιατί δεν γίνομαι τζάνκι; Μια χαρά είναι! Κι αν πεθάνω σε καναν υπόνομο στην Ομόνοια... σιγά το πρόβλημα". Έτσι το κόβεις εσύ, δηλαδή;
Τον λέει ο γιατρός πάρε 2-3 χ οξικότιν την μέρα, δεν έχει ιδέα τι έχει μέσα αυτό το πράγμα , σε 2 μήνες έιναι full time junky
έχω γνωστή που είχε θέμα με το αλκοόλ. Τι θέμα, φουλ αλκοολική και πήγε σε ψυχίατρο να την βοηθήσει να γίνει άνθρωπος. Η μαλακισμένη η ψυχίατρος της έγραψε λεξοτανιλ και κατι άλλες μαλακίες για να μη πεινει λέει και οκ ρε παιδι μου, αν εισαι σε μια παρεα και πιειες και ενα ποτηράκι δεν τρέχει κάτι.
Σε 5 μήνες ήταν εντελώς ζόμπι, εθισμένη και στο αλκοόλ και στα λεξοτανιλ, κόντεψε να πεθάνει, την βρήκε μια γειτόνισσα τέζα στο πάτωμα , την έτρεχαν τα παιδιά της σε κλινικές αποτοξίνωσης