Ε δε θα μπορούσαν άτομα σαν τον Φειδία και τη Μελέτη ή σαν την Καιλη να κάνουν κατι χρησιμοhellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 23:05Γενικά ξοδεύουν σε χρήσιμα πράγματα τους φόρους μας.
Απαγορεύονται οι σόμπες εξωτερικού χώρου σε Γαλλία και Βαρκελώνη λόγω υψηλών ρυπων
Re: Απαγορεύονται οι σόμπες εξωτερικού χώρου σε Γαλλία και Βαρκελώνη λόγω υψηλών ρυπων
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- NoMoreLice
Re: Απαγορεύονται οι σόμπες εξωτερικού χώρου σε Γαλλία και Βαρκελώνη λόγω υψηλών ρυπων
Εύγε ΕΕ! Σόμπα υγραερίου σε εξωτερικό χώρο είναι καραμπαμπισμος ούλτρα και τρομερή σπατάλη.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

- hellegennes
Τρομερή σπατάλη είναι που δίνουμε εκατομμύρια ευρώ σε επιτροπές της ΕΕ για να βγάζουν οδηγίες ότι δεν πρέπει να λέμε foreigners αλλά international people, equity deserving groups αντί minorities και enslaved person αντί slave (όχι, δεν είναι αστείο, υπάρχουν όντως).NoMoreLice έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 22:04Εύγε ΕΕ! Σόμπα υγραερίου σε εξωτερικό χώρο είναι καραμπαμπισμος ούλτρα και τρομερή σπατάλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάνε όμως, δεν πάνε; Υπάρχουν και κάτι trendy μπαράκια ή καφέ που έχουν τους θαμώνες εντελώς έξω, όρθιους, χωρίς σόμπες και τέτοιες πολυτέλειες, και πάλι πάει ο κόσμος. Και σε κάποια απ'αυτά γίνεται και της πουτάνας.Feindflug έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 11:50Έχει παραγίνει το κακό, δικέ μου. Όλα τα καφέ μπαρ έχουν πιάσει διπλάσιο δημόσιο χώρο έξω από το κανονικό μαγαζί, για τους καπνίζοντες.
Πέρα από το τραγικό που δεν χωράει άνθρωπος να περάσει απ' έξω (για βρεφικό καρότσι και άτομο με αναπηρία δεν το συζητώ), είναι και το θέμα αισθητικής. Τσαντιροκατασκευές με νάιλον και σίδερα, που προσπαθούν να τηρούν τα μέτρα για να θεωρούνται ανοιχτός χώρος για καπνίζοντες. Πάνε και κάθονται εκεί πέρα με κάτι συστήματα θέρμανσης που από την μια μεριά σε ψήνουν και από την άλλη παγώνεις. Με το μπουφάν και τον σκούφο. Λες και είναι σε κανένα μπουγατσατζίδικο.
Βασικά και να καταργήσουν εντελώς τις σόμπες, πάλι θα πηγαίνουν. Και μαγαζί να μην υπάρχει καν, παρά μόνο ένας τύπος σε ένα πάγκο να δίνει ποτά και καφέδες στο χέρι, πάλι θα πηγαίνουν.
Βασικά οτιδήποτε και να κάνει το κράτος, πάλι θα πηγαίνει ο κόσμος. Και όχι απλά θα πηγαίνει, αλλά θα είναι και ο ένας πάνω στον άλλον.
Το ίδιο ισχύει και για τους ιδιοκτήτες. Απλά δεν πρέπει να είναι (πολύ) χειρότεροι από τον ανταγωνισμό. Αν όλοι είναι σε χάλια επίπεδο, πάλι γεμάτοι θα είναι. Έτσι πχ σε πολλά νησιά έχουν αποφασίσει εδώ και χρόνια να καταργήσουν τις κρατήσεις στα εστιατόρια. Πιο γεμάτοι από πριν είναι όλοι. Μαγκιά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Απορώ με αυτούς που κάθονται και τρώνε ή πίνουν καφέ μέσα στο κρύο επειδή μια κωλοσόμπα ζεσταίνει το 1/4 του σώματος τους. Από τις πιο άβολες καταστάσεις. Κάτσε σπίτι σου αν δεν έχει χώρο μέσα το μαγαζί.
+1. Απλά θα τύχει να επισκεφτείς τουριστικό προορισμό σε μέρα που δεν υπάρχει τίποτα σε εσωτερικό χώρο και δεν είναι επιλογή το να γυρίσεις σπίτι.
- hellegennes
Ε, ναι. Γι' αυτό βγαίνει ο κόσμος. Για να ζεσταθεί. Αλλιώς θα κάθονταν σπίτια τους.
Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι ο κόσμος βγαίνει για να συναντηθεί με φίλους και συγγενείς. Αγνόησέ τον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εν τω μεταξύ, το να κάθεσαι έξω να πίνεις καφέ ή να τρως φορώντας μπουφάν και με αγκαλιά τη σόμπα είναι τουλάχιστον γελοίο.
.
Μερικά μαγαζιά πχ Ακρόπολη εχουν βγάλει και κουβέρτες.....μάλλον συνήθεια των βορειότερων λαών.....
Κουβέρτα Φλάφυ σε στυλ Πόντσο πρέπει να βάλουν οι βλάχοι.....
Για να λές "κάτσε σπίτι" πρέπει νάχεις γεννηθεί μετά το 85 .

γιατί το 90 ήταν η χρονιά που μπήκαν οι Αλβανοί και οι Ελληνόβλαχοι κλείστηκαν στα σπίτια τους.....
Η Ζωή είναι ΕΞΩ.....το σπίτι είναι μόνο για τον ύπνο.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Συγκεκαλυμμένος τρόπος αντιμετώπισης του υπερτουρισμού.