Πάει κι ο Uncle Benn
-
Re: Πάει κι ο Uncle Benn
Για την Νιγριτα Σερρων ξέρουμε αν κινδυνεύει;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Το Μαυρο χρήμα πως θα το λεμε;
-
Το μαυροπίνακα;
- hellegennes
Τουλάχιστον έχουμε λύσει το πρόβλημα με τις μαύρες τρύπες. Επισήμως ονομάζονται μελανές οπές. Στα αγγλικά θα πρέπει να κάνουν τον κόπο να το αλλάξουν σε dark holes ή spacetime holes.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται ο κόσμος με κάτι τέτοια θέματα. Είναι μαλακία; Φυσικά και είναι. Αλλά γιατί πρέπει να το πάρει κάνεις προσωπικά που μια εταιρία αλλάζει το brand της για ένα μαλακισμένο λόγο, ο,τι μαλακισμένο λόγο βρήκε το board ή το τμήμα μάρκετιγκ.
Στ'αρχίδια μας. Μια ιδιωτική εταιρία που πουλάει ρύζι είναι. Τώρα για τις κλινικές περιπτώσεις που το παίρνουν αυτό ως εφαλτήριο για να κάνουν τις πολιτικές τους επιλογές, τι μπορεί να πει κανείς, είναι άλλο θέμα...
Στ'αρχίδια μας. Μια ιδιωτική εταιρία που πουλάει ρύζι είναι. Τώρα για τις κλινικές περιπτώσεις που το παίρνουν αυτό ως εφαλτήριο για να κάνουν τις πολιτικές τους επιλογές, τι μπορεί να πει κανείς, είναι άλλο θέμα...
- Dwarven Blacksmith
Νομίζω έχει εξηγηθεί πολλάκις. Είναι μια ολισθηρή πλαγιά. Πρώτα μετονομάζουν το ρύζι σου, μετά σε υποχρεώνουν να παντρευτείς τ@ Μητσάρ@.

on that, βγαίνει τις προάλλες η κυρία από τον ΟΗΕπατησιωτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:13Βασικά οι Αραβες είχαν σκλάβους τους μαύρους και ...μερικούς άλλους.Αλλά αυτά είναι δυσδιάκριτα για την ελληνική παράδοση.
The UN’s human rights chief has urged countries to confront the legacy of slavery and colonialism and to make amends for “centuries of violence and discrimination” through reparations.

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μα το θέμα είναι ότι δεν είναι καν το ρυζι σου. Όχι το ρύζι του μπαρμπα ΜπενDwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:39Νομίζω έχει εξηγηθεί πολλάκις. Είναι μια ολισθηρή πλαγιά. Πρώτα μετονομάζουν το ρύζι σου, μετά σε υποχρεώνουν να παντρευτείς τ@ Μητσάρ@.

και για να μην παρεξηγηθώ, αυτό δουλεύει και απο την ανάποδη: είναι παντελώς ηλίθιο, εκτός απο ανούσιο να απαιτείς πχ να αλλάξει logo o Μπαρμπα Μπεν γιατί είναι offensive ξερω γω, και ακόμα χειρότερα να νιώθεις ηθικά δικαιωμένος έχοντας βάλει το λιθαράκι σου για να γίνει καλύτερος αυτός ο κόσμος αν πετύχει η καμπάνια σου στο τουιτερ που ζητούσε να αλλάξει το offensive logo o Μπαρμπα Μπεν, ενώ ο Μπαρμπα Μπεν, με ρατσιστικό logo ή χωρίς ρατσιστικό logo, θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την αποψίλωση των δασών στην Ν.Α Ασία που εξοντώνει τους Ουραγκοτάγκους πχ

- Dwarven Blacksmith
Αυτά τα θέματα δεν σχετίζονται το ένα με το άλλο επομένως δεν υπάρχει λογική στη σύγκριση.Σενέκας έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:48Μα το θέμα είναι ότι δεν είναι καν το ρυζι σου. Όχι το ρύζι του μπαρμπα ΜπενDwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:39Νομίζω έχει εξηγηθεί πολλάκις. Είναι μια ολισθηρή πλαγιά. Πρώτα μετονομάζουν το ρύζι σου, μετά σε υποχρεώνουν να παντρευτείς τ@ Μητσάρ@.
και για να μην παρεξηγηθώ, αυτό δουλεύει και απο την ανάποδη: είναι παντελώς ηλίθιο, εκτός απο ανούσιο να απαιτείς πχ να αλλάξει logo o Μπαρμπα Μπεν γιατί είναι offensive ξερω γω, και ακόμα χειρότερα να νιώθεις ηθικά δικαιωμένος έχοντας βάλει το λιθαράκι σου για να γίνει καλύτερος αυτός ο κόσμος αν πετύχει η καμπάνια σου στο τουιτερ που ζητούσε να αλλάξει το offensive logo o Μπαρμπα Μπεν, ενώ ο Μπαρμπα Μπεν, με ρατσιστικό logo ή χωρίς ρατσιστικό logo, θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την αποψίλωση των δασών στην Ν.Α Ασία που εξοντώνει τους Ουραγκοτάγκους πχ
Άν κάποιος μια ωραία Πέμπτη έπεισε το Χίτλερ να μην διπλοπαρκάρει, έβαλε όντως το λιθαράκι του στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Orion22 έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:41on that, βγαίνει τις προάλλες η κυρία από τον ΟΗΕπατησιωτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:13Βασικά οι Αραβες είχαν σκλάβους τους μαύρους και ...μερικούς άλλους.Αλλά αυτά είναι δυσδιάκριτα για την ελληνική παράδοση.
The UN’s human rights chief has urged countries to confront the legacy of slavery and colonialism and to make amends for “centuries of violence and discrimination” through reparations.
Εμείς έχουμε λαμβάνειν.
- hellegennes
Ασχολούμαστε στο πλαίσιο του καφενείου. Στην ουσία στ' αρχίδια μας αν μετονομάζουν το brand, ακόμη κι αν το αγοράζαμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:39Νομίζω έχει εξηγηθεί πολλάκις. Είναι μια ολισθηρή πλαγιά. Πρώτα μετονομάζουν το ρύζι σου, μετά σε υποχρεώνουν να παντρευτείς τ@ Μητσάρ@.
Αυτό που στηλιτεύεται σε τέτοιες συζητήσεις είναι α) η πολιτική εκμετάλλευση από εταιρείες και β) η επιδερμική αντιμετώπιση ενός σημαντικού ζητήματος και που στην τελική προσβάλλει όλους αυτούς που ενδιαφέρονται αληθινά για αυτά τα ζητήματα και κάνουν βήματα προς την αντιμετώπισή τους χωρίς ηλίθια μαρκετίστικα τρικ, τα οποία μετά οι ίδιες εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν για να σου κουνήσουν το δάχτυλο.
Αν η Mars, που της ανήκει το brand, στ' αλήθεια θέλει να εξαλείψει τον ρατσισμό και πρακτικές ανισότητας, ας κοιτάξει να συμμαζέψει τις πολιτικές της που αφορούν πρώτες ύλες, την αντιμετώπιση των υπαλλήλων τους και τις μισθολογικές τους ανισότητες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
hellegennes έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:56την αντιμετώπιση των υπαλλήλων τους και τις μισθολογικές τους ανισότητες.
Ολο το κόλπο των identity politics είναι να ποζάρεις για προοδευτικός χωρίς να ασχολείσαι με class politics.
Νομίζω το εξηγώ στο ίδιο το ποστ πως σχετίζονται. Είναι ζήτημα focus πρώτα απ'όλα, αλλά νομίζω ότι η ηθική ικανοποίηση του να αλλάξει το σήμα του ο Μπαρμπα Μπεν είναι εφησυχαστική ως προς τα πιο ουσιώδη ζητήματα, γι'αυτό και οι εταιρίες δέχονται να παίξουν το παιχνιδάκι ούτως ή άλλως. Όταν μια εταιρία συμφωνεί με politically correct αιτήματα, περνάει, ή τουλάχιστον θέλει να περάσει το μήνυμα ότι είναι μια εταιρία που ακούει τον κόσμο και σέβεται τις ηθικές επιταγές. Δείχνει καλό προσωπείο και στις περισσότερες των περιπτώσεων, το προσωπείο αρκεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:53Αυτά τα θέματα δεν σχετίζονται το ένα με το άλλο επομένως δεν υπάρχει λογική στη σύγκριση.Σενέκας έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:48Μα το θέμα είναι ότι δεν είναι καν το ρυζι σου. Όχι το ρύζι του μπαρμπα ΜπενDwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 15:39Νομίζω έχει εξηγηθεί πολλάκις. Είναι μια ολισθηρή πλαγιά. Πρώτα μετονομάζουν το ρύζι σου, μετά σε υποχρεώνουν να παντρευτείς τ@ Μητσάρ@.
Άν κάποιος μια ωραία Πέμπτη έπεισε το Χίτλερ να μην διπλοπαρκάρει, έβαλε όντως το λιθαράκι του στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος.
Για 'μενα αυτό είναι και το κύριο ζήτημα μ'αυτούς τους τουιτερικούς πολέμους ηθικής, ότι κατα κάποιο τρόπο τους βολεύει όλους: βοηθάει την ανάγκη μια πλευρά να ικανοποιήσει την θεωρούμενη ηθική της ανωτερότητα, βοηθάει μια άλλη πλευρά να σκούζει να συσπειρώνεται μέσω της αντίδρασης στον ηθικό πόλεμο που θεωρεί επιζήμιο για την κοινωνία, βοηθάει την επιχείρηση να δίνει το καλό προσωπείο που θα της επιτρέψει να νομιμοποιήσει τις υπόλοιπες δραστηριότητές της μεγιστοποιώντας την πελατεία της, και όλοι είναι χαρούμενοι, ενώ ο Μπαρμπα Μπεν θα συνεχίζει να αφανίζει τους Ουραγκοτάγκους και η apple θα συνεχίσει να διατηρεί εργοστάσια με παιδιά-δούλους στην Ανατολική Ασία.
Υπερβολικά μαρξιστικό; Μπορεί αλλά νομίζω είναι και ρεαλιστικό