το αντιθετο θα ηταν δυστυχες, σιχαμενιο.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:26Σε αντιπαθεί και αυτός, οπως όλοιJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:09και γιατι δεν απανταει ο ιδιος και πεταγεσαι σαν την πορδη εσυ;
Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
- John Brown Gun Club
Re: Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Re: Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
Αν το κουρασμένο μου μυαλό σε κάνει να αντιδράς σαν πρωτότυπη τσιρλιντιζού, αναρωτιέμαι τι θα έκανες αν έβαζα τρίτη, τζόνι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:20Το μονο που προσπαθει -για νιοστη φορα αλλα παντα ανεπιτυχως- ειναι να θολωσει τα νερα και να περασει την ιδεα πως θα επαιρνα το μερος του βιαστη εαν αυτος ηταν μεταναστης.sys3x έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:13Ρε μλκ, αυτή το σκέφτεται με ρατσιστικούς όρους πάλι; όχι εσύ;John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:05
Εφοσον σκεφτεσαι με ρατσιστικους ορους, σου φαινεται λογικο πως η φεμινιστικη θεση ειναι πως οι λευκοι αντρες εχουν την πατριαρχια και τον σεξισμο στο ΔΝΑ τους, ωστοσο αυτο απεχει παρασσαγγας απο την πραγματικη φεμινιστικη θεση που ισχυριζεται πως αυτο ειναι αποτελεσμα ενος ιδεολογικου πλεγματος με το οποιο ανατρεφονται οι αντρες σε καθε κοινωνια.
Οι βιαστες δεν ειναι ρατσα ειδικη, ειναι αντρες καθημερινοι.
Αυτό προσπαθεί να σου δείξει με αυτά που σου γράφει γαμώ το κεφάλι μου γαμώ μέσα.
Μην περιμενεις καμια πρωτοτυπια απο κουρασμενα μπουμερ ρατσιστικα μυαλα.
Φιλάκια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
Οποτε το δοκιμασες παντως, το αποτελεσμα ηταν ντοκουμεντο σπουδαιας ερευνητικης αξιας για την κλινικη μελετη ενος εγκεφαλικου σε εξελιξη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:31Αν το κουρασμένο μου μυαλό σε κάνει να αντιδράς σαν πρωτότυπη τσιρλιντιζού, αναρωτιέμαι τι θα έκανες αν έβαζα τρίτη, τζόνι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:20Το μονο που προσπαθει -για νιοστη φορα αλλα παντα ανεπιτυχως- ειναι να θολωσει τα νερα και να περασει την ιδεα πως θα επαιρνα το μερος του βιαστη εαν αυτος ηταν μεταναστης.
Φιλάκια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Οι περισσότεροι που σχολίασαν ότι θα του έριχναν ξύλο κλπ δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την ασφάλεια των γυναικών. Ενδιαφέρονται μόνο αν είναι η κόρη τους/γυναίκα τους.
Οι ίδιοι μια χαρά κάνουν τα ίδια και μαθαίνουν και τους γιούς τους να κάνουν αυτά. Αρκεί να τα κάνουν σε γυναίκες που δεν είναι της οικογένειας.
Οι ίδιοι μια χαρά κάνουν τα ίδια και μαθαίνουν και τους γιούς τους να κάνουν αυτά. Αρκεί να τα κάνουν σε γυναίκες που δεν είναι της οικογένειας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος έργο_μακέτο την 09 Ιαν 2022, 15:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- έργο_μακέτο
Κάνεις δεν είπε "αν ήταν ο γιός μου θα του έριχνα ξύλο".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος έργο_μακέτο την 09 Ιαν 2022, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Yes I have!
- Yes I have!
Όποτε το δοκίμασα, κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα. Ότι μόνον με λοβοτομή οι νευρώνες σας θα παρουσίαζαν μεγαλύτερη κινητικότητα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:36Οποτε το δοκιμασες παντως, το αποτελεσμα ηταν ντοκουμεντο σπουδαιας ερευνητικης αξιας για την κλινικη μελετη ενος εγκεφαλικου σε εξελιξη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:31Αν το κουρασμένο μου μυαλό σε κάνει να αντιδράς σαν πρωτότυπη τσιρλιντιζού, αναρωτιέμαι τι θα έκανες αν έβαζα τρίτη, τζόνι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:20
Το μονο που προσπαθει -για νιοστη φορα αλλα παντα ανεπιτυχως- ειναι να θολωσει τα νερα και να περασει την ιδεα πως θα επαιρνα το μερος του βιαστη εαν αυτος ηταν μεταναστης.
Φιλάκια.
Όπερ σημαίνει ότι ακόμη και με εγκεφαλικό σε εξέλιξη, θα παραμείνετε πισοφκέικ.

Από τα χεράκια μου. Πήγαινε για μαγειρική αλλά χαλάλι σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μην είσαι και τόσο σίγουρος.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 13:10Σαφώς το δεύτερο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 12:21
Και μία ακόμη απορία (ως υπόθεση εργασίας αν κι έχει γίνει πραγματικα ένα τετοιο γεγονός)
Εάν τον έφηβο γιο σου μαθητή του γυμνασίου τον χτυπήσει πολύ σοβαρά μία συμμαθήτρια συμμαθήτρια του γιατί αυτός την χουφτωσε στο στήθος, εσύ πως θα αντιδράσεις;
Θα κάνεις μυνηση στους γονείς του κοριτσιού (ανήλικο) ή όχι ;
Θα πεις ότι καλά έπαθε ο γιος σου και έφαγε ξύλο έως τραυματισμου ;
Και στην περίπτωση που δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός, μπορεί να έτρωγε και μια σφαλιάρα από τη μανούλα ή τον πατερούλη του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ατυχης η πρωτη παραγραφοςέργο_μακέτο έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:45Οι περισσότεροι που σχολίασαν ότι θα του έρηχναν ξύλο κλπ δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την ασφάλεια των γυναικών. Ενδιαφέρονται μόνο αν είναι η κόρη τους/γυναίκα τους.
απαραδεκτη η δευτερη κ εκτος πραγματικοτητας
για το ''ερηχναν'' υπαρχει ο Μπερια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
To αφηνω ετσι ως ενδειξη του οτι κανεις δεν ειναι τελειος.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:07Το μηνυμα μου ηταν 35 λεπτα πριν. Γιατι δεν το εχεις αλλαξει ακομα;George_V έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 14:36Νοbody is perfect...John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 14:31
Εχεις κανει ενα λαθος στη συνταξη του τιτλου.
Γραφεις
Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος του πειραξε την κορη?
αντι για το σωστο
Συμφωνειτε με την αντιδραση αυτου του πατέρα οταν καποιος πειραξε την κορη του?
Και στο φιναλε 4 μερες μετα το ΟΡ μονο ο συντονισμος μπορει να το αλλαξει.
Αλλα δεν θα το αλλαξει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- έργο_μακέτο
Κάτσε να το διορθώσω και θα τα πιάσουμε απ'την αρχή τα ατυχή.Αγις έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:54ατυχης η πρωτη παραγραφοςέργο_μακέτο έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 15:45Οι περισσότεροι που σχολίασαν ότι θα του έρηχναν ξύλο κλπ δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την ασφάλεια των γυναικών. Ενδιαφέρονται μόνο αν είναι η κόρη τους/γυναίκα τους.
απαραδεκτη η δευτερη κ εκτος πραγματικοτητας
για το ''ερηχναν'' υπαρχει ο Μπερια
- Yes I have!
- Yes I have!
Από τύπο που τραβιέται με εξηντάρες περίμενα αλλα στανταρ για την ωριμοτητα ως γυναικας ενος δεκαπενταχρονου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Νομίζω πάντως ότι αυτές οι αντιδράσεις "αυτοδικίας" αφορούν σε ένα ευρύτερο πεδίο από αυτό της σεξουαλικής επίθεσης ή παρενόχλησης σε γυναίκες.
Δηλαδή σε αυτό της άσκησης βίας ή άμεσης αντίδρασης σε αυτόν που χρησιμοποιεί απρόκλητη βία σε κάποιον αδύναμο.
Ο αδύναμος μπορεί να είναι ένα κορίτσι στο ασσανσέρ, μια γριά που τη ρίχνουν κάτω για να της αρπάξουν την τσάντα και ο δυνατός η παρέα από τα μαγκιόρικα κωλόπαιδα που έχουν βάλει στη μέση τον μικροκαμωμένο μαθητή για να σπάσουν πλάκα, ο πελάτης που βάζει τις φωνές σε κάποιον υπάλληλο επειδή την είδε κάπως κλπ κλπ κλπ
Δηλαδή σε αυτό της άσκησης βίας ή άμεσης αντίδρασης σε αυτόν που χρησιμοποιεί απρόκλητη βία σε κάποιον αδύναμο.
Ο αδύναμος μπορεί να είναι ένα κορίτσι στο ασσανσέρ, μια γριά που τη ρίχνουν κάτω για να της αρπάξουν την τσάντα και ο δυνατός η παρέα από τα μαγκιόρικα κωλόπαιδα που έχουν βάλει στη μέση τον μικροκαμωμένο μαθητή για να σπάσουν πλάκα, ο πελάτης που βάζει τις φωνές σε κάποιον υπάλληλο επειδή την είδε κάπως κλπ κλπ κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
Όλοι αυτοί οι βαρύμαγκες της φυλακής που μισούν τόσο πολύ τους βιαστές και τους παιδέρες δεν είναι απαραίτητα προστάτες των αδυνάτων. Πολλοί από αυτούς έχουν στο ενεργητικό τους ληστείες σε γέρους, ληστείες σε 15χρονα, τραμπουκισμούς σε 15χρονα, εκβιασμούς σε πρεζόνια, επιθέσεις με πολεμοφόδια πολλών ατόμων σε ένα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 16:04Νομίζω πάντως ότι αυτές οι αντιδράσεις "αυτοδικίας" αφορούν σε ένα ευρύτερο πεδίο από αυτό της σεξουαλικής επίθεσης ή παρενόχλησης σε γυναίκες.
Ο αδύναμος μπορεί να είναι ένα κορίτσι στο ασσανσέρ, μια γριά που τη ρίχνουν κάτω για να της αρπάξουν την τσάντα, η παρέα από τα μαγκιόρικα κωλόπαιδα που έχουν βάλει στη μέση τον μικροκαμωμένο μαθητή για να σπάσουν πλάκα, ο πελάτης που βάζει τις φωνές σε κάποιον υπάλληλο επειδή την είδε κάπως κλπ κλπ κλπ
Τα ίδια σκατά είναι. Καμιά ηθική, κανένας αλτρουισμός, μονό μοχθηρία και τάσεις κτητικότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος έργο_μακέτο την 09 Ιαν 2022, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Yes I have!
- Yes I have!
- taxalata xalasa
μη φας..... εχουμε γλαροσουπα.....ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 21:40Εχω ξεκαθαρίσει το ότι όποιος άνδρας ΦΛΕΡΤΆΡΕΙ την κόρη μου θα τον δειρω , ακόμη και να τον σκοτώσω
Ας είναι ακόμη και συνομήλικος συμμαθητής της στο σχολείο
Το τι σχέσεις ή ποιον θα παντρευτεί η κόρη μου θα υπ ελέγχω ΜΌΝΟΝ ΕΓΩ (όχι ή μητέρα της ..δεν της έχω εμπιστοσύνη)
Θέλεις την κόρη μου ;
Θα έρθει να μιλήσει πρώτα με εμένα ..

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
ναιΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2022, 16:04Νομίζω πάντως ότι αυτές οι αντιδράσεις "αυτοδικίας" αφορούν σε ένα ευρύτερο πεδίο από αυτό της σεξουαλικής επίθεσης ή παρενόχλησης σε γυναίκες.
ειναι χαρακτηριστικο της Ελληνικης νοοτροπιας - παραδοσης να συμπαρατασσεται με τον αδυναμο
καμια σχεση δεν εχει η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνικων οικογενειων με γιουφτοτσαντιρα κ ισλαμομαχαλαδες οπως διακαως κ επιμονα προσπαθουν να προπαγανδισουν τα παπαγαλακια εκτροφης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 09 Ιαν 2022, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ