Δηλαδή γκουκγλαρες τι είναι το deny defend depose και γιατί το μισούν όλοι σε όλο το πολιτικό φάσμα και βρήκες αυτά;foscilis έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 11:20Στο μεταξύ βλέπω τα παράπονα των αμερικανών συριζαίων gbqt+ για το μισάνθρωπο κτήνος της ασφαλιστικής και είναι στις γενικές γραμμές του "δεν ενέκριναν να πάρει ο πατέρας μου τον ρομποτικό εξωσκελετό που πετάει, μόνο τον σκέτο ρομποτικό εξωσκελετό" ή "ο γιος μου έχει μια εκ γενετής αρρώστια που θα τον σκοτώσει όταν γίνει 4 χρονών αλλά αρνούνται να εγκρίνουν το πειραματικό φάρμακο των 7.5 εκατομμυρίων που ίσως τον κάνει να ζήσει μέχρι τα 4.5". Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει πόσο γαμάτη γίνεται η υγεία αν εφαρμόσεις τον πολύ απλό κανόνα ότι ο ασθενής πρέπει να πληρώνει.
Εν ψυχρω δολοφονια του CEO (ΤΣΕΟ) της United Healthcare, της μεγαλύτερης ιδιωτικής ασφαλιστικής στις ΗΠΑ.
- Dwarven Blacksmith
Re: Εν ψυχρω δολοφονια του CEO (ΤΣΕΟ) της United Healthcare, της μεγαλύτερης ιδιωτικής ασφαλιστικής στις ΗΠΑ.

- Dwarven Blacksmith
Re: Εν ψυχρω δολοφονια του CEO (ΤΣΕΟ) της United Healthcare, της μεγαλύτερης ιδιωτικής ασφαλιστικής στις ΗΠΑ.
αυτή στο μεταξύ πιθανότατα αν της πεις καλημέρα βιώνει microaggresion και θέλει έξτρα δόση χάπια για να μπορέσει να συρθεί μέχρι την τουαλέτα όπου θα ξεράσει από το άγχος.
- Ληστοσυμμορίτης
και η ψυχική υγεία εμπίπτει στη αγοραία εκμετάλλευση
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Dwarven Blacksmith
And why is that? *Starts analyzing society*
Uh oh. No no no.

- hellegennes
Ναι, ακριβώς έτσι είναι. Αν βγάζεις πράγματα από το μυαλό σου.foscilis έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 11:20Στο μεταξύ βλέπω τα παράπονα των αμερικανών συριζαίων gbqt+ για το μισάνθρωπο κτήνος της ασφαλιστικής και είναι στις γενικές γραμμές του "δεν ενέκριναν να πάρει ο πατέρας μου τον ρομποτικό εξωσκελετό που πετάει, μόνο τον σκέτο ρομποτικό εξωσκελετό" ή "ο γιος μου έχει μια εκ γενετής αρρώστια που θα τον σκοτώσει όταν γίνει 4 χρονών αλλά αρνούνται να εγκρίνουν το πειραματικό φάρμακο των 7.5 εκατομμυρίων που ίσως τον κάνει να ζήσει μέχρι τα 4.5". Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει πόσο γαμάτη γίνεται η υγεία αν εφαρμόσεις τον πολύ απλό κανόνα ότι ο ασθενής πρέπει να πληρώνει.
Στην πραγματικότητα, το να καλέσεις ασθενοφόρο στις ΗΠΑ, επειδή έγινε τροχαίο, μπορεί να σου στοιχίσει και 3 χιλιάρικα.
Η υγεία στις ΗΠΑ είναι η χειρότερη στον δυτικό κόσμο και όχι μόνο. Ταυτόχρονα και το κράτος και οι πολίτες ξοδεύουν περισσότερα από ό,τι ξοδεύει οποιοδήποτε άλλο δυτικό κράτος για την δωρεάν υγεία, δίνοντας 100 φορές καλύτερα αποτελέσματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ποια 100 φορές καλύτερα αποτελέσματα; Το ασθενοφόρο έρχεται σε 5 ώρες ή μπορεί και να μην έρθει καθόλου και στη θέση του να έρθει αγροτικό με καρότσα. Δεν είναι "100 φορές καλύτερο" αυτό.hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:35
Στην πραγματικότητα, το να καλέσεις ασθενοφόρο στις ΗΠΑ, επειδή έγινε τροχαίο, μπορεί να σου στοιχίσει και 3 χιλιάρικα.
Η υγεία στις ΗΠΑ είναι η χειρότερη στον δυτικό κόσμο και όχι μόνο. Ταυτόχρονα και το κράτος και οι πολίτες ξοδεύουν περισσότερα από ό,τι ξοδεύει οποιοδήποτε άλλο δυτικό κράτος για την δωρεάν υγεία, δίνοντας 100 φορές καλύτερα αποτελέσματα.
Αν ήταν όντως 100 φορές καλύτερη η υγεία στην Ευρώπη δε θα στέλναμε τις δύσκολες περιπτώσεις Αμερική, θα έστελναν αυτοί τις δικές τους εδώ.
Έχω λοιπόν την εντύπωση ότι όλες εσείς του ευρύτερου ζαιϊσμού gbqt+ όταν υπολογίζετε το "καλύτερα" διαιρείτε με τον παρανομαστή (κόστος) και ξεχνάτε τελείως να πολλαπλασιάσετε με τον αριθμητή (παρεχόμενη υπηρεσία).
Δεν υπάρχει σχολή Ivy League ρεΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 12:12Μετά το Gilman, ο Mangione εισήλθε στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, όπου σπούδασε μηχανικός υπολογιστών στη σχολή Ivy League

Ivy League λένε στην Αμέρικα τα 8 μεγάλα Πανεπιστήμια της Ανατολικής ακτής (Harvard, Yale, Columbia κλπ)
- Ληστοσυμμορίτης
Έχεις δίκιοBeria έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:56Δεν υπάρχει σχολή Ivy League ρεΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Δεκ 2024, 12:12Μετά το Gilman, ο Mangione εισήλθε στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, όπου σπούδασε μηχανικός υπολογιστών στη σχολή Ivy League
Ivy League λένε στην Αμέρικα τα 8 μεγάλα Πανεπιστήμια της Ανατολικής ακτής (Harvard, Yale, Columbia κλπ)
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- hellegennes
Καταρχήν το ασθενοφόρο κοστίζει 0 λεφτά για να το καλέσεις στην Ελλάδα και ακόμη και στο κατεστραμμένο ΕΣΥ δεν έρχεται σε 5 ώρες.foscilis έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:53Ποια 100 φορές καλύτερα αποτελέσματα; Το ασθενοφόρο έρχεται σε 5 ώρες ή μπορεί και να μην έρθει καθόλου και στη θέση του να έρθει αγροτικό με καρότσα. Δεν είναι "100 φορές καλύτερο" αυτό.hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:35
Δεύτερον, όλα αυτά τα πειραματικά που λες είναι υψηλού κόστους θεραπείες που έχουν προκύψει από ερευνητικά κονδύλια, κυρίως κρατικά και κάποια ιδιωτικά. Απολύτως καμμιά σχέση με αυτό που συζητάμε. Πειραματικές θεραπείες υπάρχουν παντού στην Ευρώπη.
100 φορές καλύτερα αποτελέσματα είναι το προσδόκιμο, η βρεφική θνησιμότητα, η παιδική θνησιμότητα, οι θάνατοι από κάθε είδους αιτία και οτιδήποτε έχει σχέση με μέτρηση υγείας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οταν πεθανε ο πατέρας μου ειχαμε καλεσει ασθενοφορο επειγοντως στις 2:15 και μας ειπε οτι καταφθανει αμεσα καθως στις περιπτωσεις καρδιακης προσβολης ειναι απαραιτητη η διακομιδη εντος μισης ωρας και τελικα ηρθε στις 3:20 οπου απλα διαπιστωσε οτι ειχε πεθανει.hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 13:23Καταρχήν το ασθενοφόρο κοστίζει 0 λεφτά για να το καλέσεις στην Ελλάδα και ακόμη και στο κατεστραμμένο ΕΣΥ δεν έρχεται σε 5 ώρες.foscilis έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:53Ποια 100 φορές καλύτερα αποτελέσματα; Το ασθενοφόρο έρχεται σε 5 ώρες ή μπορεί και να μην έρθει καθόλου και στη θέση του να έρθει αγροτικό με καρότσα. Δεν είναι "100 φορές καλύτερο" αυτό.hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:35
Δεύτερον, όλα αυτά τα πειραματικά που λες είναι υψηλού κόστους θεραπείες που έχουν προκύψει από ερευνητικά κονδύλια, κυρίως κρατικά και κάποια ιδιωτικά. Απολύτως καμμιά σχέση με αυτό που συζητάμε. Πειραματικές θεραπείες υπάρχουν παντού στην Ευρώπη.
100 φορές καλύτερα αποτελέσματα είναι το προσδόκιμο, η βρεφική θνησιμότητα, η παιδική θνησιμότητα, οι θάνατοι από κάθε είδους αιτία και οτιδήποτε έχει σχέση με μέτρηση υγείας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν είναι 100 φορές καλύτερα. Κατ' αρχάς η σύγκριση ΗΠΑ με υπόλοιπες ανεπτυγμένες χώρες δε στέκει γιατί οι ΗΠΑ έχουν μέγεθος ηπείρου και πολύ μεγάλες ετερογένειες και συγκεκριμένα κοινωνικά δεδομένα. Για παράδειγμα οι Ινδιάνοι έχουν 15 χρόνια χαμηλότερο προσδόκιμο από τους λευκούς και τους Ισπανούς λόγω οξύτατου προβλήματος αλκοολισμού και οι μαύροι έχουν 6 χρόνια χαμηλότερο προσδόκιμο λόγω ανθρωποκτονιών, παχυσαρκίας και φυλάκας. Αντίστοιχα κι εδώ ας πούμε άλλο να είσαι τουρκόγυφτος και άλλο να είσαι Βιεννέζος middle class. Όπως και άλλο να είσαι χοντρός (που στην Αμερική είναι σαφώς περισσότεροι) άλλο λεπτός. Ή ξερωγω η στάση των αμερικανών απέναντι στις εκτρώσεις για γενετικές ασθένειες είναι πολύ πιο εχθρική απ' ό,τι των Ευρωπαίων, με αποτέλεσμα να έχουν υπερδιπλάσιες τέτοιες γεννήσεις (με αντίστοιχα μειωμένη επιβίωση).hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 13:23100 φορές καλύτερα αποτελέσματα είναι το προσδόκιμο, η βρεφική θνησιμότητα, η παιδική θνησιμότητα, οι θάνατοι από κάθε είδους αιτία και οτιδήποτε έχει σχέση με μέτρηση υγείας.
Αλλά ακόμα κι αν τα αγνοήσουμε όλα αυτά, η διαφορά δεν είναι "100 φορές". Έχουν ξερωγω 79 χρόνια αντί για 84 της Ιαπωνίας που είναι η καλύτερη, διαφορά που αντιστοιχεί σε 0.06 φορές. Με την Ελλάδα φυσικά ακόμα μικρότερη η διαφορά.
- Dwarven Blacksmith
- Frappezitis
Ουπς !!!
Η πρόσφατα ανακαλυφθείσα σύνδεση μεταξύ της Nancy Pelosi & του Luigi Mangione εγείρει ερωτήματα στην έρευνα για τη δολοφονία του διευθύνοντος συμβούλου της UnitedHealth
Η πρόσφατα ανακαλυφθείσα σύνδεση μεταξύ της Nancy Pelosi & του Luigi Mangione εγείρει ερωτήματα στην έρευνα για τη δολοφονία του διευθύνοντος συμβούλου της UnitedHealth

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- hellegennes
Δεν αντιστοιχεί σε 0,06 φορές. Δεν στέκει αυτός ο υπολογισμός. Θα πρέπει να βρεις την ποσοστιαία απόκλιση από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων κρατών.foscilis έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 14:49Δεν είναι 100 φορές καλύτερα. Κατ' αρχάς η σύγκριση ΗΠΑ με υπόλοιπες ανεπτυγμένες χώρες δε στέκει γιατί οι ΗΠΑ έχουν μέγεθος ηπείρου και πολύ μεγάλες ετερογένειες και συγκεκριμένα κοινωνικά δεδομένα. Για παράδειγμα οι Ινδιάνοι έχουν 15 χρόνια χαμηλότερο προσδόκιμο από τους λευκούς και τους Ισπανούς λόγω οξύτατου προβλήματος αλκοολισμού και οι μαύροι έχουν 6 χρόνια χαμηλότερο προσδόκιμο λόγω ανθρωποκτονιών, παχυσαρκίας και φυλάκας. Αντίστοιχα κι εδώ ας πούμε άλλο να είσαι τουρκόγυφτος και άλλο να είσαι Βιεννέζος middle class. Όπως και άλλο να είσαι χοντρός (που στην Αμερική είναι σαφώς περισσότεροι) άλλο λεπτός. Ή ξερωγω η στάση των αμερικανών απέναντι στις εκτρώσεις για γενετικές ασθένειες είναι πολύ πιο εχθρική απ' ό,τι των Ευρωπαίων, με αποτέλεσμα να έχουν υπερδιπλάσιες τέτοιες γεννήσεις (με αντίστοιχα μειωμένη επιβίωση).hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 13:23100 φορές καλύτερα αποτελέσματα είναι το προσδόκιμο, η βρεφική θνησιμότητα, η παιδική θνησιμότητα, οι θάνατοι από κάθε είδους αιτία και οτιδήποτε έχει σχέση με μέτρηση υγείας.
Αλλά ακόμα κι αν τα αγνοήσουμε όλα αυτά, η διαφορά δεν είναι "100 φορές". Έχουν ξερωγω 79 χρόνια αντί για 84 της Ιαπωνίας που είναι η καλύτερη, διαφορά που αντιστοιχεί σε 0.06 φορές. Με την Ελλάδα φυσικά ακόμα μικρότερη η διαφορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,