σαν να βλεπεις νδουλικα να δικαιολογησοπυν τα αδικαιολογητα την συμφωνια των πρεσπων και την συζητησεις με την τουρκια απο κατω το 2022

δυο χρονια μετα σκουζουν,καλα θα παει και αυτο

σαν να βλεπεις νδουλικα να δικαιολογησοπυν τα αδικαιολογητα την συμφωνια των πρεσπων και την συζητησεις με την τουρκια απο κατω το 2022
ΛοιπόνΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 22:59πάλι εφευρίσκεις ιστοριούλες;zteo έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 22:44
Τα τοπ πανεπιστήμια για πληροφορική στις ΗΠΑ είναι λίγα και οι Αμερικάνοι φοιτητές μειοψηφία και πολλοί από αυτούς ανήκουν στην ελίτ και δεν θα εργαστούν ποτέ σαν υπάλληλοι.
Η μεγάλη πλειοψηφία σπουδάζει σε κάτι κολέγια χαμηλού επιπέδου που παίρνει πτυχία κατάρτισης και τίποτε παραπάνω.
τι θα γίνει με την πάρτη σου;
zteo έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 08:25ΛοιπόνΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 22:59πάλι εφευρίσκεις ιστοριούλες;zteo έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 22:44
Τα τοπ πανεπιστήμια για πληροφορική στις ΗΠΑ είναι λίγα και οι Αμερικάνοι φοιτητές μειοψηφία και πολλοί από αυτούς ανήκουν στην ελίτ και δεν θα εργαστούν ποτέ σαν υπάλληλοι.
Η μεγάλη πλειοψηφία σπουδάζει σε κάτι κολέγια χαμηλού επιπέδου που παίρνει πτυχία κατάρτισης και τίποτε παραπάνω.
Η ο Ντόναλντ κάνει κωλοδακτυλο στους οπαδούς του
Η όντως οι ΗΠΑ έχουν πρόβλημα.
Διαλέγεις και παίρνεις τι πιστεύεις ότι ισχύει.
Και εγώ σου έφερα Forbes και Glassdoor που καταρρίπτουν αυτό που λες. Θες και άλλα;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 23:54τι σχέση έχει το τι πιστεύω εγω; Άπλα σου έβαλα ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει. Στείλε μέιλ στην εταιρία και γράψε «δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό! Κυριολεκτικά τα requirements είναι!»
τι καταρρίπτουν τα αρθράκια γνώμης και κατευνασμού που μου βάζεις; την πραγματικότητα και τα γεγονότα; σοβαρέψουklg έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 09:51Και εγώ σου έφερα Forbes και Glassdoor που καταρρίπτουν αυτό που λες. Θες και άλλα;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 23:54τι σχέση έχει το τι πιστεύω εγω; Άπλα σου έβαλα ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει. Στείλε μέιλ στην εταιρία και γράψε «δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό! Κυριολεκτικά τα requirements είναι!»
https://www.bal.com/perspectives/fact-c ... to-obtain/
https://www.akulalaw.com/blog/2024/janu ... sa-progra/
Στα πόσα άρθρα θα πειστείς; Ή δεν έχει σημασία και είναι 100% η γνώμη σου ε;
θα μου απαντήσεις πρώτα στην προηγούμενη απάντηση καμμένε μυθομανήzteo έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 08:25ΛοιπόνΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 22:59πάλι εφευρίσκεις ιστοριούλες;zteo έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 22:44
Σε καταλαβαίνω φαντασιωνεσαι ότι όλα τα πανεπιστήμια στην Αμερική είναι Χάρβαρντ,Γεηλ,ΜΙΤ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 13:16θα μου απαντήσεις πρώτα στην προηγούμενη απάντηση καμμένε μυθομανήzteo έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 08:25ΛοιπόνΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 22:59
πάλι εφευρίσκεις ιστοριούλες;
Ε ναι, η πραγματικότητα είναι η μία μαλακία που μας σπαμμάρες λοιπόν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 13:14τι καταρρίπτουν τα αρθράκια γνώμης και κατευνασμού που μου βάζεις; την πραγματικότητα και τα γεγονότα; σοβαρέψουklg έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 09:51Και εγώ σου έφερα Forbes και Glassdoor που καταρρίπτουν αυτό που λες. Θες και άλλα;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 23:54τι σχέση έχει το τι πιστεύω εγω; Άπλα σου έβαλα ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει. Στείλε μέιλ στην εταιρία και γράψε «δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό! Κυριολεκτικά τα requirements είναι!»
https://www.bal.com/perspectives/fact-c ... to-obtain/
https://www.akulalaw.com/blog/2024/janu ... sa-progra/
Στα πόσα άρθρα θα πειστείς; Ή δεν έχει σημασία και είναι 100% η γνώμη σου ε;
Δεν υπάρχουν μειωμένες αποδοχές, ειδικά σε αυτό τον κλάδο. Σταματήστε να γράφετε μαλακίες. Άμα θες να μην πληρώνεις, κάνεις outsource σε remote workforce, δεν κουβαλάς κανέναν με H1B visa για δουλειά πληροφορικής.zteo έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 22:44Δεν έγραψα ότι δεν βγάζουν πληροφορικαριους έγραψα ότι δεν βγάζουν αρκετούς πληροφορικαριους.klg έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 22:20Οι "high tech εργάτες" αναλόγως το επίπεδο είναι και scarce resource, οπότε γενικά είναι παρόλογο να μην κάνεις tap χώρες όπως η Ινδία, που έχει τριπλάσιο πληθυσμό. Επίσης κυριολεκτικά τα πιο prestigious πανεπιστημιακά ιδρύματα για τεχνολογία στον κόσμο είναι στην Αμερική, μια χαρά βγάζουν αμερικάνους "πληροφορικάριους".zteo έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 09:26Το πρόβλημα ότι μια υπερδύναμη 330 μυρίων έχει έλλειψη από high tech εργάτες και χρειάζεται να εισάγει από την Ινδία το βλέπει κανείς.
Δεν μιλάμε για επιστήμονες κορυφαίους στο είδος τους που λογικό είναι να θέλει μια υπερδύναμη να έχει άλλα για πληροφορικαριους υπαλλήλους.
Που θα μπορούσε να τους έχει εάν είχε ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα παιδείας ίσων ευκαιριών
Αλλά όχι οι redneck προτιμούν να δίνουν φόρους για να έχουν αεροπλανοφορα πάρα μαύρους η Λατίνους αμερικανους πληροφορικαριους υπαλληλους.
Η μεγάλη πλειοψηφία σπουδάζει σε κάτι κολέγια χαμηλού επιπέδου που παίρνει πτυχία κατάρτισης και τίποτε παραπάνω. Πιθανότατα να κάλυπταν τις θεσεις και να ήταν οκ ως προς την δουλειά που θα κάναν. Ωστόσο οι εταιρείες θεωρούν ότι μπορούν να έχουν μεγαλύτερο κέρδος από τις μειωμένες μισθολογικες αποδοχές των Ινδών και τα μειωμένα εργασιακά δικαιώματα που θα εχουν.