Έχει φαντασιώσεις μεγαλείουπεραστικος έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:51Και γιατι ρε μαγκα μου να γινεις εσυ εμιρης; Επειδη εχεις ωραια φατσα; Στην πλεμπα θα ανηκεις και παλι, απλα ν εμφανιστει καμια νεα δυναμη στην Ευρωπη (πχ ινδουισμος) αν πας ν την ασπαστεις θα σου κοψουν το κεφαλι...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:36Που λέτε παλουκαρια και κουριες εμένα προσωπικά τον ΑΙΝΕΙΑΝ , δεν με απασχολεί το εάν θα γίνει η Ελλάδα η Ευρώπη η ολόκληρη η Υφήλιος ισλαμιστική , παγανιστική η οτιδήποτε άλλο , φτάνει εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι Άρχοντας και όχι κακομοίρης σε αυτον τον νέο κόσμο
Ας γίνει η Αθήνα .. Ισλαμαμπάντ φτάνει εγώ να είναι Εμίρης και όχι κακομοίρης σε αυτή την Ισλαμική κοινωνία του Ελλαδισταν
Η νεα Ισλαμικη Ευρωπη
Re: Η νεα Ισλαμικη Ευρωπη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Otto Weininger
Αυτό ακριβώς. Νομίζεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Philip Mortimer
Για λόγους ευγενείας το έβαλα.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:54Αυτό ακριβώς. Νομίζεις.

Προσωπικα δεν νομιζω να ειμαι. Το Ισλαμ θα αποδειχθει κολαφος για την Ευρωπη.
Γύφτοι με την γενικότερη έννοια εννοούσα. Μουσουλμάνοι κλπ. κατσαπλιάδες που θέλουν να καταλάβουν ολόκληρη την Γη και έχουν θεματάκι με τον ελληνισμό γιατί είναι το φωτεινό αντίθετο του σκοταδισμού τους.
Χριστιανοί λίγοι και ξεχωρίζουν ότι χρώμα και να έχουν. Έχουν άλλη παιδεία.
- Otto Weininger
Μα και γω για λόγους ευγενείας απάντησα έτσι.Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:56Για λόγους ευγενείας το έβαλα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Philip Mortimer
Το ισλάμ είναι μια ακόμα θρησκεια, δεν πρόκειται για κάποιου είδους δαιμονικό κατασκευασμα.axilmar έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:56Προσωπικα δεν νομιζω να ειμαι. Το Ισλαμ θα αποδειχθει κολαφος για την Ευρωπη.
Εξ αυτού του σημείου, όλα είναι ζήτημα ενσωμάτωσης και εκσυγχρονισμού, ειτε μιλάνε για χριστιανούς είτε για μουσουλμάνους, είτε για ινδουιστές.

Νομίζω ότι έχεις υπερβολική εμπιστοσύνη στις διάφορες μορφές ψέμματος και υπεκφυγών (θεσμοί, ωραιοποιήσεις, άρθρα Καθημερινής, δελτίο σκάι, άλλες πατσαβούρες ... )
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τα αριστερά παιντιά εδώ:
μπούληδες με μαγουλάκι προδέρμ, που δεν έχουν δουλέψει/γυμναστεί μία μέρα στη ζωή τους, με περιφέρειες και κώλους μεγαλύτερες σε άνοιγμα από το άνοιγμα των ώμων τους, μαζί και τις χαζοβιόλες πατσαβούρες τους, νομίζουν ότι σιγοντάροντας τους Ισλαμιστές τρομοκρατές, θα πάρουν πόντους για τη νίκη ενάντια στον καπιταλισμό και θα είναι σε θέση να διαχειριστούν αυτό:

SpoilerShow

SpoilerShow

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maejima την 24 Αύγ 2020, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η είσαι ικανός να ανήκεις στους Άρχοντες σε οποιαδήποτε κοινωνία ασχέτως ιδεολογικού και θρησκευτικού χρώματος η θα ανήκεις στην πλεμπα τηςπεραστικος έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:51Και γιατι ρε μαγκα μου να γινεις εσυ εμιρης; Επειδη εχεις ωραια φατσα; Στην πλεμπα θα ανηκεις και παλι, απλα ν εμφανιστει καμια νεα δυναμη στην Ευρωπη (πχ ινδουισμος) αν πας ν την ασπαστεις θα σου κοψουν το κεφαλι...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:36Που λέτε παλουκαρια και κουριες εμένα προσωπικά τον ΑΙΝΕΙΑΝ , δεν με απασχολεί το εάν θα γίνει η Ελλάδα η Ευρώπη η ολόκληρη η Υφήλιος ισλαμιστική , παγανιστική η οτιδήποτε άλλο , φτάνει εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι Άρχοντας και όχι κακομοίρης σε αυτον τον νέο κόσμο
Ας γίνει η Αθήνα .. Ισλαμαμπάντ φτάνει εγώ να είναι Εμίρης και όχι κακομοίρης σε αυτή την Ισλαμική κοινωνία του Ελλαδισταν
Πόσο άμπαλλος είσαι ρε, φύγε από το νήμα, σοκάρεις τον κόσμο, δεν μπορούμε να έχουμε την έννοια του κάθε κακομοίρη, πως να σε βοηθήσουμε !Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:59Το ισλάμ είναι μια ακόμα θρησκεια, δεν πρόκειται για κάποιου είδους δαιμονικό κατασκευασμα.
Εξ αυτού του σημείου, όλα είναι ζήτημα ενσωμάτωσης και εκσυγχρονισμού, ειτε μιλάνε για χριστιανούς είτε για μουσουλμάνους, είτε για ινδουιστές.
- Dwarven Blacksmith
Πότε είναι αυτό, πότε είναι τεμπέληδες καλοπερασακηδες με iPhone. Αναλόγως του τι βολεύει κάθε φορά.Maejima έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 14:02Τα αριστερά παιντιά εδώ:μπούληδες με μαγουλάκι προδέρμ, που δεν έχουν δουλέψει/γυμναστεί μία μέρα στη ζωή τους, με περιφέρειες και κώλους μεγαλύτερες σε άνοιγμα από το άνοιγμα των ώμων τους, μαζί και τις χαζοβιόλες πατσαβούρες τους, νομίζουν ότι σιγοντάροντας τους Ισλαμιστές τρομοκρατές, θα πάρουν πόντους για τη νίκη ενάντια στον καπιταλισμό και θα είναι σε θέση να διαχειριστούν αυτό:SpoilerShowSpoilerShow

Η ασυλία και συμπάθεια που απολαμβάνει το σκληροπυρηνικό Ισλάμ από τη μεταμοντέρνα αριστερά και το φτύσιμο που τρώνε από τα ίδια άτομα οι εκκοσμικευμένοι ή αποστάτες μουσουλμάνοι είναι από τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύγχρονου κόσμου.
Από εκεί και πέρα κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν ότι εκτός από τους γουαχαμπίμπηδες με τα γιαταγάνια υπάρχουν και άλλες εκδοχές μουσουλμάνων, μερικές πολύ λιγότερο ταλιμπανοειδείς και με πολύ περισσότερους αιώνες στην Ευρώπη από το μέσο χριστιανό ορθόδοξο (για τον οποίο μη νομίζετε ούτε δευτερόλεπτο ότι έχει καλύτερη γνώμη ή μπορεί να τον ξεχωρίσει η βλαμμένη πουτανάρα του Britain First).
Θα θυμίσω για μια ακόμη φορά ότι στην Ευρώπη οι τελευταίοι που έκαναν εθνοκαθάρσεις, ομαδικούς βιασμούς, βασανισμούς αρρώστων και στρατόπεδα εξόντωσης προσπαθώντας να κατακτήσουν τεράστιες εκτάσεις κι όλα αυτά υπό τις ευλογίες των ιερέων τους και με μαζική στήριξη από όλους τους ομοθρήσκους τους ήταν οι ελληνορθόδοξοι όχι οι μουσουλμάνοι.
Από εκεί και πέρα κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν ότι εκτός από τους γουαχαμπίμπηδες με τα γιαταγάνια υπάρχουν και άλλες εκδοχές μουσουλμάνων, μερικές πολύ λιγότερο ταλιμπανοειδείς και με πολύ περισσότερους αιώνες στην Ευρώπη από το μέσο χριστιανό ορθόδοξο (για τον οποίο μη νομίζετε ούτε δευτερόλεπτο ότι έχει καλύτερη γνώμη ή μπορεί να τον ξεχωρίσει η βλαμμένη πουτανάρα του Britain First).
Θα θυμίσω για μια ακόμη φορά ότι στην Ευρώπη οι τελευταίοι που έκαναν εθνοκαθάρσεις, ομαδικούς βιασμούς, βασανισμούς αρρώστων και στρατόπεδα εξόντωσης προσπαθώντας να κατακτήσουν τεράστιες εκτάσεις κι όλα αυτά υπό τις ευλογίες των ιερέων τους και με μαζική στήριξη από όλους τους ομοθρήσκους τους ήταν οι ελληνορθόδοξοι όχι οι μουσουλμάνοι.
Και ο εθνικοσοσιαλισμός ακόμα μια πολιτική ιδεολογία είναι, ας μην τον δαιμονοποιούμε. Όλα είναι θέμα ενσωμάτωσης και εκσυγχρονισμού των ναζί. Φαντάζομαι βλέπεις θετικά την περίπτωση Κασιδιάρη.Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:59Το ισλάμ είναι μια ακόμα θρησκεια, δεν πρόκειται για κάποιου είδους δαιμονικό κατασκευασμα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance