σουηδια βασανισαν κι εθαψαν ζωντανα δυο αγορια
Re: σουηδια βασανισαν κι εθαψαν ζωντανα δυο αγορια
Βρωμιές του Ισλαμ και άλλων παρόμοιων θρησκειών στην Ευρώπη. Από αυτά έλεγα στον ΑΙΝΕΙΑΝ στο νήμα για τις μαζορέτες να φυλάει την κόρη του. Αποδεικνύεται πόσο δύσκολο είναι.
-
Λευκοί δυτικοί δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Αφήστε τα παιδιά σας να πάνε σε αυτούς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ναι πρέπει να διαλέξουμε βιαστές. Λες και δεν υπάρχει νόμος και μπορεί οποιαδήποτε ράτσα να αλωνίζει και να κάνει τα δικά της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 10:22Λευκοί δυτικοί δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Αφήστε τα παιδιά σας να πάνε σε αυτούς.
Διαφθορά στην κορυφή. Εγώ το λέω μασονία. Άλλος μπορεί να είχε άλλη γνώμη. Αυτοί "καθοδηγούν". Γιατί είναι "τέχνη" η τρομοκρατία και το έγκλημα.
Τώρα βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι τόσο η Aftonbladet όσο και η Daily Mail παίζουν στα ίδια επίπεδα εγκυρότητας, κοινώς πατσαβουροφυλλάδες. Το ίδιο και η Sun, η μόνη άλλη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας που δημοσίευσε την είδηση. Από τα σοβαρά ΜΜΕ κανένα δεν έχει ασχοληθεί ακόμα. Ίσως επειδή είναι νωρίς ακόμα, θα δούμε.
- hellegennes
Αυτήν την πληροφορία την βάζουμε στην αρχή της είδησης. Μας μαύρισες την ψυχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μαλακιες. Η Aftonbladet δεν είναι και η εγκυροτερη εφημερίδα του κοσμου αλλα ειναι κλασεις ανωτερη απο την mail.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 29 Αύγ 2020, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
True, είναι για τα σκουπίδια, αλλά... δεν συνέβησαν αυτά;Γιάννης έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 11:02Τώρα βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι τόσο η Aftonbladet όσο και η Daily Mail παίζουν στα ίδια επίπεδα εγκυρότητας, κοινώς πατσαβουροφυλλάδες. Το ίδιο και η Sun, η μόνη άλλη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας που δημοσίευσε την είδηση. Από τα σοβαρά ΜΜΕ κανένα δεν έχει ασχοληθεί ακόμα. Ίσως επειδή είναι νωρίς ακόμα, θα δούμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πιθανότατα ναι, αλλά για σιγουριά και για λεπτομέρειες θα προτιμούσα πρώτα να δω και κάτι από πιο έγκυρο μέσο, με διασταυρώσιμες πηγές. Υπομονή λοιπόν.hellegennes έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 11:09True, είναι για τα σκουπίδια, αλλά... δεν συνέβησαν αυτά;Γιάννης έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 11:02Τώρα βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι τόσο η Aftonbladet όσο και η Daily Mail παίζουν στα ίδια επίπεδα εγκυρότητας, κοινώς πατσαβουροφυλλάδες. Το ίδιο και η Sun, η μόνη άλλη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας που δημοσίευσε την είδηση. Από τα σοβαρά ΜΜΕ κανένα δεν έχει ασχοληθεί ακόμα. Ίσως επειδή είναι νωρίς ακόμα, θα δούμε.
Πως γίνεται κανείς πρόσφυγας από το Ιράν και από την Τυνησία 

υγ.

υγ.

Συνέβησαν αλλά δεν πρέπει να δημοσιεύονται ονόματα και εθνικότητα για να μη δημιουργούν κλίμα μισαλλοδοξίας και προκατάληψης για ανθρώπους που προέρχονται από τραυματισμένες χώρες.hellegennes έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 11:09True, είναι για τα σκουπίδια, αλλά... δεν συνέβησαν αυτά;Γιάννης έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 11:02Τώρα βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι τόσο η Aftonbladet όσο και η Daily Mail παίζουν στα ίδια επίπεδα εγκυρότητας, κοινώς πατσαβουροφυλλάδες. Το ίδιο και η Sun, η μόνη άλλη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας που δημοσίευσε την είδηση. Από τα σοβαρά ΜΜΕ κανένα δεν έχει ασχοληθεί ακόμα. Ίσως επειδή είναι νωρίς ακόμα, θα δούμε.
Και ειδικώς στην Σουηδία, αυτό είναι κανών που φυσικά δεν ισχύει για τους γηγενείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το πιο περίεργο απ' όλα είναι πως τα βρήκε κάποιος που περνούσε από κει, δεν διευκρινίζει πως περνούσε, και τα ξέθαψε μετά από ώρες. Από τα κάτι λίγα που ξέρω από βιολογία, θα έπρεπε ή να είχαν πάθει ασφυξία ή να είχαν κοιμηθεί από την έλλειψη οξυγόνου. Τα πασπάλισαν με λίγο χώμα κι έφυγαν; Επίσης δεν αναφέρει πουθενά γονείς. Φύτρωσαν τα παιδιά, δεν είχαν οικογένεια να τα ψάξουν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
εν τω μεταξύ γιατί είστε όλοι σίγουροι πως τα θύματα των λαθραίων είναι λευκά 

- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
είναι σφάλμα πάντως να βγαίνουν οι ναζί και οι φασιστες και να ισχυρίζονται ότι οι μετανάστες δεν ενσωματώνονται. Αυτός εδώ έγινε Ρομά σε χρόνο μηδέν