Το ίδιο και ο Παρασκευάς Πρεκεζές στη Λακωνία που καθαρισε τον φονια και βιαστη του παιδιού του στις αρχές του 80panos291 έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 22:28Ενας καλος γνωστος μου ηταν στην ιδια φυλακη με τον Παπαδοσηφο. Μου ελεγε οτι ηταν το πιο σεβαστο προσωπο μεσα (οπως και εξω τον ειχαν ολοι σε εκτιμηση).
γερμανια 1981 μητερα σκοτωνει στο δικαστηριο τον δολοφονο της κορης της
Re: γερμανια 1981 μητερα σκοτωνει στο δικαστηριο τον δολοφονο της κορης της
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά με τρελλαίνει;
Φαντάσου να γίνει κάτι τέτοιο, να συγκρατηθείς και να έρχονται κάποια ψυχοπαθή δίποδα μετά από κάποια χρόνια και να σου κουνάνε το δάχτυλο επειδή χαρακτήρισες ως δολοφόνο τον δολοφόνο.
Ε, όχι. Όσο υπάρχουν αυτά τα δίποδα, θα υπάρχει και αυτοδικία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με κάποιο μέτρο όμως γιατί και στο άλλο νήμα για τους στρατιωτικόυς ούρλιαζαμε για θανάτους και αυτοδικιες και τελικά φάγαμε την πίπα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 11:39Ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά με τρελλαίνει;
Φαντάσου να γίνει κάτι τέτοιο, να συγκρατηθείς και να έρχονται κάποια ψυχοπαθή δίποδα μετά από κάποια χρόνια και να σου κουνάνε το δάχτυλο επειδή χαρακτήρισες ως δολοφόνο τον δολοφόνο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εύχομαι οσο τίποτα να μη μάθω ποτέ τι θα έκανα σε αντίστοιχη περίπτωση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Προφανώς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 11:39Ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά με τρελλαίνει;
Γιώργο δεν φάγαμε καμία πίπα. Διότι κάποιοι συζητούσαμε γενικευμένα μιας και υπάρχουν αρκετές παρεμφερείς περιπτώσεις. Ασχέτως με το πως εξελίχθηκε η είδηση.
- George_V
Μισό δεν φωνάζαμε για τους συγκεκριμένους ότι είναι ψυχακηδες και πρέπει να τιμωρηθούν κτλ. Και εγώ μαζί δεν εξαιρώ τον εαυτό μου ότι εξαπατηθηκα.
Είναι αποδεδειγμένο ότι φάγαμε την πίπα μιας και κάνεις δεν ακουμπά το νημα από χτες που αποδείχτηκε ότι όλο αυτό ήταν παπαντζα του προνιουζ
Είναι αποδεδειγμένο ότι φάγαμε την πίπα μιας και κάνεις δεν ακουμπά το νημα από χτες που αποδείχτηκε ότι όλο αυτό ήταν παπαντζα του προνιουζ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Στο συγκεκριμένο νήμα, δεν ούρλιαζα για αυτοδικία καλό μου γιατί δεν παρασύρθηκα από τις αόριστες περιγραφές του άρθρου. Σε κάθε περίπτωση, για τους παιδόφιλους γενικώς έχω εκφράσει δεκάδες φορές την άποψη μου. Απόλυτη απομόνωση από το κοινωνικό περιβάλλον.George_V έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 11:41Με κάποιο μέτρο όμως γιατί και στο άλλο νήμα για τους στρατιωτικόυς ούρλιαζαμε για θανάτους και αυτοδικιες και τελικά φάγαμε την πίπα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 11:39Ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά με τρελλαίνει;
Αλλά το πως θα εκτιμήσω τη ζωή των οικείων μου και τη δική μου, δεν θα το βάλω στο ζύγι του κάθε βλάκα. Είναι καθαρά δική μου υπόθεση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
Πάντως καλόν είναι να κρατάμε ένα μέτρο γιατί μπορεί εύκολα να εξαπατηθουμε.
Π. χ. Μια καταγγελία και μόνο δεν είναι αρκετή να μας οδηγήσει σε αυτοδικια. Και αν είναι πλεκτάνη?
Εκτιμώ ότι πρώτα θα πρέπει να περιμένουμε να επιληφθεί η Δικαιοσύνη πάρα να αναλωνομαστε σε επιθέσεις φυσικές και μη.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν π. χ. κάποιος μετά το δημοσίευμα παρασυρομενος από ζηλο έκανε επίθεση σε κάποιον από αυτούς και την επόμενη μέρα αποκαλυπτοταν ότι δεν είναι ένοχος. Την πρώτη μέρα θα τον αποθεωναμε για την πράξη του και τη δεύτερη θα το βουλωναμε. Και η θέση του επιτεθεμενου ποια θα ήταν? Θα έπρεπε να ζήσει με το στίγμα της επίθεσης σε έναν αθώο.
Π. χ. Μια καταγγελία και μόνο δεν είναι αρκετή να μας οδηγήσει σε αυτοδικια. Και αν είναι πλεκτάνη?
Εκτιμώ ότι πρώτα θα πρέπει να περιμένουμε να επιληφθεί η Δικαιοσύνη πάρα να αναλωνομαστε σε επιθέσεις φυσικές και μη.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν π. χ. κάποιος μετά το δημοσίευμα παρασυρομενος από ζηλο έκανε επίθεση σε κάποιον από αυτούς και την επόμενη μέρα αποκαλυπτοταν ότι δεν είναι ένοχος. Την πρώτη μέρα θα τον αποθεωναμε για την πράξη του και τη δεύτερη θα το βουλωναμε. Και η θέση του επιτεθεμενου ποια θα ήταν? Θα έπρεπε να ζήσει με το στίγμα της επίθεσης σε έναν αθώο.
Κάτσε ρε μαν. Κάναμε μια συζήτηση με τη Γαλή, που εξελίχθηκε και εκτός της συγκεκριμένης είδησης. Πού βλέπεις το παράλογο να υφίστανται οι απόψεις μας και σε μια περίπτωση, όντας αποδεδειγμένη;George_V έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 11:50Μισό δεν φωνάζαμε για τους συγκεκριμένους ότι είναι ψυχακηδες και πρέπει να τιμωρηθούν κτλ. Και εγώ μαζί δεν εξαιρώ τον εαυτό μου ότι εξαπατηθηκα.
- George_V
Αποδεδειγμένη? Σήμερα όλοι παίζουν δήλωση αναίρεσης. Μπες στο νήμα και διάβασε τι ποσταρα.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 11:58Κάτσε ρε μαν. Κάναμε μια συζήτηση με τη Γαλή, που εξελίχθηκε και εκτός της συγκεκριμένης είδησης. Πού βλέπεις το παράλογο να υφίστανται οι απόψεις μας και σε μια περίπτωση, όντας αποδεδειγμένη;George_V έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 11:50Μισό δεν φωνάζαμε για τους συγκεκριμένους ότι είναι ψυχακηδες και πρέπει να τιμωρηθούν κτλ. Και εγώ μαζί δεν εξαιρώ τον εαυτό μου ότι εξαπατηθηκα.
Η διαφωνία μου έγκειται στο ότι πρέπει να περιμένουμε την οριστική απόφαση της Δικαιοσύνης πριν ρίξουμε κάποιον στην πυρά για αλλιώς μπορεί να βρεθούμε και κατηγορούμενοι. Και εγώ παρασύρθηκα από τις απόψεις μου και όχι μόνο σε αυτό το νημα αλλά είναι πολύ λεπτή η γραμμή.
Το συγκεκριμένο θέμα αφορά σε αποδεδειγμένες δολοφονίες και όχι γενικώς και αορίστως στο θέμα της αυτοδικίας.George_V έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 12:04Η διαφωνία μου έγκειται στο ότι πρέπει να περιμένουμε την οριστική απόφαση της Δικαιοσύνης πριν ρίξουμε κάποιον στην πυρά για αλλιώς μπορεί να βρεθούμε και κατηγορούμενοι. Και εγώ παρασύρθηκα από τις απόψεις μου και όχι μόνο σε αυτό το νημα αλλά είναι πολύ λεπτή η γραμμή.
Κι εσύ κάπου μπλέκεις τα λαϊκά δικαστήρια με την αυτοδικία.
Δηλαδή τη θεωρητική της προσέγγιση από το σύνολο και όχι την ατομική της έκφραση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το αστείο σ' αυτά τα νήματα είναι ότι όσοι είναι κατά της αυτοδικίας γιατί μπλαμπλα, είναι υπέρ των κουφοντίνων.
Και αυτό το θεωρούν λογική απόρροια.

Και αυτό το θεωρούν λογική απόρροια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
Και το ένα και το άλλο κατά δικάζονται από τη δικαιοσύνη αλλιώς θα είχαμε γίνει ζούγκλα. Η έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη η δεν έχουμε. Αλλά ακόμα και αν δεν έχουμε δεν νομιμοποιουμαστε να δικαζουμε εμείς. Όσο και αν μας πονά το ζήτημα. Και η αυτόδικιά λαϊκό δικαστήριο είναι. Απλά είναι μονομελες και δικαστής εισαγγελέας και εκτελεστής είναι το ίδιο πρόσωπο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 12:10Το συγκεκριμένο θέμα αφορά σε αποδεδειγμένες δολοφονίες και όχι γενικώς και αορίστως στο θέμα της αυτοδικίας.George_V έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 12:04Η διαφωνία μου έγκειται στο ότι πρέπει να περιμένουμε την οριστική απόφαση της Δικαιοσύνης πριν ρίξουμε κάποιον στην πυρά για αλλιώς μπορεί να βρεθούμε και κατηγορούμενοι. Και εγώ παρασύρθηκα από τις απόψεις μου και όχι μόνο σε αυτό το νημα αλλά είναι πολύ λεπτή η γραμμή.
Κι εσύ κάπου μπλέκεις τα λαϊκά δικαστήρια με την αυτοδικία.
Δηλαδή τη θεωρητική της προσέγγιση από το σύνολο και όχι την ατομική της έκφραση.
Καλόν είναι και δεν αναφέρομαι σε αυτό το νημα πριν καταδικασουμε εμείς κάποιον να περιμένουμε να το κάνει αυτός που ορίστηκε για αυτόν το λόγο.