Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, δεν επιβάλλει κανείς δια του νόμου καμία ενδυμασία. Εκτός από τη προσβολή δημοσίας αιδού που είναι αφηρημένη, μη μετρήσιμη έννοια και αφορά το γυμνό.
o "απαραδεκτος" υπερδεξιος Ben Shapiro θελει να απαγορευσει στους αντρες να φορανε γυναικεια ρουχα!!
Re: o "απαραδεκτος" υπερδεξιος Ben Shapiro θελει να απαγορευσει στους αντρες να φορανε γυναικεια ρουχα!!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Dwarven Blacksmith
Re: o "απαραδεκτος" υπερδεξιος Ben Shapiro θελει να απαγορευσει στους αντρες να φορανε γυναικεια ρουχα!!
Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι τι είναι οι άντρες, τι είναι τα γυναικεία ρούχα.

Το σουτιέν είναι ένα καθαρά γυναικείο ρούχο. Στους άνδρες δεν έχει καμία χρηστική αξία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:39Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι τι είναι οι άντρες, τι είναι τα γυναικεία ρούχα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Green Dragon
Πάγκαλος doesn't approve this postzteo έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:41Το σουτιέν είναι ένα καθαρά γυναικείο ρούχο. Στους άνδρες δεν έχει καμία χρηστική αξία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:39Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι τι είναι οι άντρες, τι είναι τα γυναικεία ρούχα.

- Green Dragon
Σωστά. Εσύ είσαι.Allah έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:05Αν ο λόγος που αποφασίσεις να μην προσλάβεις κάποιον στην εταιρεία σου είναι ότι ήρθε με φούστα στη συνέντευξη, δεν είναι αυτός το σούργελο.Green Dragon έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:00Το πρόβλημα είναι το να διαφημίζεται αυτό, να επιβάλλεται και να σε κυνηγούν επειδή δεν προσέλαβες κάποιο σούργελο στην εταιρεία σου κάνοντας 'διάκριση'.
Στο 1984 του Οργουελ, οι πάντες φορούσανε φόρμα εργασίας. Αντρες-γυναίκες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το προβλημα ειναι αν ο τυπος με την φουστα δεν κανει για την εταιρεια σου και σε "αναγκάζει" να τον προσλάβεις γιατι αλλιως θα θεωρηθει οτι κανεις διακρισεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Με την έννοια που το θέτεις; Τίποτα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:39Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι τι είναι οι άντρες, τι είναι τα γυναικεία ρούχα.
Άσε που οι όποιες διευκρινήσεις για το τι είναι άντρας ή γυναίκα μπορεί να προκαλέσει θύελλα διαμαρτυρίας από το κάθε σαλταρισμένο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό ναι. Να μη τα μπερδεύουμε όμως.Green Dragon έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:42
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να φοράει και στην συνέντευξη, αρκεί να μην γκρινιάζει μετά που δεν τον προσλαμβάνει κανένας.
Ολοι αυτοί οι "ελευθεριακοί καπιταλιστές" είναι στη πραγματικότητα συντηρητικοί, από αυτούς που στα 50s καταπίεσαν μια ολόκληρη γενιά με το να επιβάλλουν στάση προσοχής στο άκουσμα του εθνικού ύμνου, υποχρεωτικό εκκλησιασμό και νοσταλγία της δουλοκτησίας.
Η ελευθερία του λόγου που επικαλούνται, είναι η ελευθερία να επιβάλλουν το καθεστώς τους.
Δεν έχει να κάνει με την πραγματική ελευθερία του λόγου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εξαρτάται τι εταιρεία έχεις και για τι θέση έχει έρθει να πάρει αυτός με την φούστα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
Παίζει και η δράση-αντίδραση, επειδή έχει φτάσει σε ακραία χωράφια ο δικαιωματισμός, έχει αρχίσει να φλερτάρει με αυτά και η άλλη πλευρά. Και το έχω προβλέψει εδώ και καιρό ότι υπάρχει κίνδυνος να γίνει αυτό αν δεν μαζευτούν. Στο τέλος θα γίνουν πραγματικά θύματα από φανταστικά που είναι τώρα.AlienWay έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:47Αυτό ναι. Να μη τα μπερδεύουμε όμως.
Ολοι αυτοί οι "ελευθεριακοί καπιταλιστές" είναι στη πραγματικότητα συντηρητικοί, από αυτούς που στα 50s καταπίεσαν μια ολόκληρη γενιά με το να επιβάλλουν στάση προσοχής στο άκουσμα του εθνικού ύμνου, υποχρεωτικό εκκλησιασμό και νοσταλγία της δουλοκτησίας.
Η ελευθερία του λόγου που επικαλούνται, είναι η ελευθερία να επιβάλλουν το καθεστώς τους.
Δεν έχει να κάνει με την πραγματική ελευθερία του λόγου.
Εγώ πάντως δεν παρασύρομαι, ξέρω τι θέλω και δεν ακολουθώ τα ρεύματα για να την πω στους απέναντι. Οι ατομικές ελευθερίες που δεν εμπλέκουν τρίτους πρέπει να είναι απόλυτες.
- Green Dragon
Εγώ προτείνω σε όσους βρίσκουν απολύτως φυσικό το να φοράει ένας άντρας γυναικεία ρούχα, να το επιχειρήσει μία ή δύο φορές στο δικό του επαγγελματικό και κοινωνικό περίγυρο.
Και αν δεν θέλει να το κάνει, απλώς να εξηγήσει το λόγο.
Γιατί κάπου πήξαμε στις αεράτες θεωρίες.
Και αν δεν θέλει να το κάνει, απλώς να εξηγήσει το λόγο.
Γιατί κάπου πήξαμε στις αεράτες θεωρίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Να το θεσω αλλιως.zteo έγραψε: ↑26 Απρ 2023, 19:51Εξαρτάται τι εταιρεία έχεις και για τι θέση έχει έρθει να πάρει αυτός με την φούστα.
Εστω οτι ψάχνεις εναν οικονομικο διευθυντη για την εταιρεια σου.
Εχεις δυο υποψηφιους. Εναν με φουστα που εχει πτυχιο ΤΕΙ Λογιστικης με μεταπτυχιακο Διεθνεις συναλλαγες π.χ. και εναν με παντελονια που εχει πτυχιο στα ΟικονομικαΧρηματοοικονομικα και μεταπτυχιακο Bysiness Management ξερω γω με προυπηρεσια οικονομικου διευθυντη.
Προφανως θα προτιμησεις τον τυπο με τα παντελονια γιατι εχει το Μαστερ και ξερει και το Bysiness Management.
Υπαρχει ομως εδω η περιπτωση αυτος με τη φουστα να βγει και να λεει "ειχαμε και οι δυο πτυχια και μεταπτυχιακο αλλά πηρε αυτον με τα παντελονια γιατι κανει διακρισεις"
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.