Imperium έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 02:32
marabou, τα βλέπεις τα αφηγήματα που "στήνω" , woke Ελληνογκαγκα Μεγαλοιδεάτη;
Κούβας το νήμα λέει ο δικός σου.
Αλλά αυτό δεν είναι έγκλημα μίσους.
Αϊσιχτιρ εμετικά άρρωστα υπανθρωπίδια.
Δεν είναι δικός μου. Δεν έχω ψηφίσει κάποιο αριστερό κόμμα μέχρι σήμερα. Έχω δηλώσει ότι η δεξιά με τη συμπεριφορά ορισμένων με σπρώχνει στην αριστερά. Το ίδιο όμως συμβαίνει και αντίστροφα. Βγαίνω λοιπόν από τις ταμπέλες και περιγραφικά δηλώνω τι πιστεύω για κάθε διαφορετικό ζήτημα. Με τραβούν οι προοδευτικές ιδέες περί ισότητας και δημοκρατίας.
Αποφεύγω να μπαίνω σε κόντρες με βάση του τι είναι ο άλλος. Αν δω ότι προκαλεί, αφορίζει, καταριέται, θα τον κοντράρω.
Ο Τζίμυ τώρα ή θέλει να κοντράρει το ρατσιστικό κομμάτι που βγαίνει από τοποθετήσεις κάποιων επειδή είναι αντιρατσιστής ή θέλει να προκαλέσει τους ακροδεξιούς γιατί έχει συσσωρεύσει οργή από αυτά που έχει δει από ακροδεξιοούς. Το καταλαβαίνω αλλά δεν το επικροτώ.
Κουβάς δεν είναι το νήμα. Είναι είδηση και χρήσιμη. Μας γίνεται πλέον συνείδηση ότι
κάποιοι μετανάστες ισλαμικών χωρών μαχαιρώνουν κόσμο γιατί κάτι ψυχοπαθητικό - όπως η ίδια η θρησκεία τους τέτοιο πράγμα είναι - τους υπαγορεύει να το κάνουν.
Είναι όλοι οι πολίτες αυτών των χωρών το ίδιο πράγμα; Όχι
Είναι ρατσιμός να μιλάς για όλους τους μετανάστες απαξιωτικά; Ναι.
Είναι ρατσισμος να είσαι καχύποπτος με οποιονδήποτε μουσουλμάνο μετανάστη που δεν ξέρεις; Όχι. Και καλά θα κάνεις να μην περνάς κι από κοντά. Αίσθημα ασφάλειας είναι από αυτά που έχεις δει και καλά κάνεις.
Εγώ θέλω να έχουμε καθαρό μυαλό χωρίς εμμονές και αγκυλώσεις. Κάθε τι μπορούμε να το απαντάμε ξεχωριστά. Αλλά όχι όλα ίσωμα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.