Αυτός δεν είπε πως έγινε μουσουλμάνος;
Andrew Tate
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Andrew Tate
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Ναι. Εγώ. Πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Χαζός όχι, τουλάχιστον με την κλασική έννοια. Μπορεί όμως κάποιος να είναι αμόρφωτος και γενικά να μην είναι έξυπνος* αλλά να γίνει εκατομμυριούχος. Δισεκατομμυριούχος είναι αρκετά δυσκολότερο να γίνεις, αλλά ο Τέιτ σίγουρα δεν είναι. Στην καλύτερη περίπτωση η περιουσία του ίσως φτάνει τα 50-100 εκατομμύρια, τα οποία φυσικά χαζός δεν το κατορθώνει αλλά δεν χρειάζεται να είσαι και έξυπνος*. Αρκεί να είσαι αδίστακτος απατεώνας ή στην σύγχρονη εποχή ινφλουένσερ, γιατί μπορείς σχετικά εύκολα να κάνεις πολύ κόσμο που είναι όντως χαζός να σου δώσει χρήματα τζάμπα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 11:59χαζός δεν είναιKeyser Soze έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 11:57Μιλάμε για τέρας IQ ο Tate .. έγινε μουσουλμάνος πρόσφατα ...
εκτός κι αν πιστεύεις ότι ένας χαζός μπορεί από το μηδέν να γίνει δισεκατομμυριούχος
πολλά μπορεί να είναι, χαζός σίγουρα όχι
* προσωπικά όταν λέω έξυπνος εννοώ κάτι πολύ συγκεκριμένο. Έξυπνος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αντιληφθεί και να αναλύσει κάτι. Δεν με αφορά ιδιαίτερα σ' αυτόν τον ορισμό η ικανότητα να χειρίζεται κάποιος τους άλλους, που μπορείς να χαρακτηρίσεις ως πονηράδα και είναι πολύ περισσότερο ενστικτώδης συναισθηματική αντίδραση. Αυτό είναι κυρίως αυτό που κάνουν οι πολιτικοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Dwarven Blacksmith

-
All hail Supreme Leader Tate!
Τί είδους κάγκουρας βγαίνει χωρίς μπλούζα σε πόντκάστ?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 15:10λοιπόν, κάθισα και το είδαklg έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 14:22Από την άλλη βέβαια, όταν σε κάνει ρεζίλι ο Χασαν, περαστικά.GoBack έγραψε: ↑31 Ιούλ 2022, 14:21Σαν να κλεβει εκκλησια
https://www.youtube.com/shorts/PRAIRO6nATI
επί της ουσίας ο Τέιτ λέει "γράφω στα παπάρια μου επιστημονικές έρευνες και στατιστικά, εμπιστεύομαι μόνο τις (αμέτρητες) προσωπικές μου εμπειρίες για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. ε οπότε εκμεταλλεύεται αυτό το claim αυτός ο χασάν και στο 10:13 ξεκινά το απόλυτο ξεβράκωμα
ο τύπος δεν έχει καμία σοβαρή μόρφωση οπότε και είναι τελείως γυμνός σε ένα ντιμπέιτ με κάποιον που είναι λίγο εξασκημένος και μπορεί να αναπτύξει λογικά επιχειρήματα χωρίς να χάνει τη ψυχραιμία του