Ο Παύλος το είπε αυτό για τις γυναίκες οταν βρίσκονται μέσα στην Εκκλησία. Τεραστια διαφορά.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:50Μαλακία είπε ο Παύλος.Leporello έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:24Και ο απόστολος Παύλος λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν καλυμμένο το κεφάλι τους. Προφανώς δεν επρόκειτο γιά τόσο αυστηρή εντολή.foscilis έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:22
https://quran.com/33/59?locale=fr
Προφήτη, πες στις γυναίκες, τις κόρες και τις υπόλοιπες πιστές γυναίκες να τυλίγουν ολόκληρο τον εαυτό τους με το πανωφόρι τους. Έτσι είναι το πλέον πρέπον ώστε να αναγνωρίζονται ως έντιμες και να μην υφίστανται (σεξουαλική) κακομεταχείριση.
Σούρα αλ-Αζάμπ (Κοράνι - 33:59)
Τώρα βρείτε με μερικούς μουσλιμς που θα πουν "μαλακία είπε ο Μωάμεθ"
''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Καραμελίτσα
Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Θα έχει πλάκα να δούμε τι ντρίπλες θα κάνουν οι Γάλλοι για να λένε ότι όλα αυτά είναι για την κοσμικότητα και όχι εκπεφρασμένα ενάντια στο Ισλάμ.
Κατά τα άλλα καλά κάνουν, αν και το ξεφτιλίζουν όταν πάνε να πουν ότι είναι ίσο για όλες τις θρησκείες.
Κατά τα άλλα καλά κάνουν, αν και το ξεφτιλίζουν όταν πάνε να πουν ότι είναι ίσο για όλες τις θρησκείες.
Z
- Sid Vicious
Εγώ πάλι θεωρώ ότι είπε μαλακια, εκτός και αν για κάποιο λόγο όλοι, άντρες και γυναίκες, δεν πρέπει να είναι ακαλυπτοι στην Εκκλησία. Αλλά το ζήτημα είναι πως μπορώ να θεωρήσω ότι διαφωνώ με κάτι χωρίς τον κίνδυνο λιθοβολισμου ή αποκεφαλισμου.Scouser έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:23Ο Παύλος το είπε αυτό για τις γυναίκες οταν βρίσκονται μέσα στην Εκκλησία. Τεραστια διαφορά.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:50Μαλακία είπε ο Παύλος.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Καραμελίτσα
Και επίσης το απεύθυνε συγκεκριμένα στους Κορινθίους το 50μΧ.Scouser έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:23Ο Παύλος το είπε αυτό για τις γυναίκες οταν βρίσκονται μέσα στην Εκκλησία. Τεραστια διαφορά.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:50Μαλακία είπε ο Παύλος.
Z
Βασικά όλα αυτά είναι λεπτομερειες. Η ουσία ειναι στο πώς συμπληρώνεται κατά περίπτωση η φράση "κάλυψε το κεφάλι σου, or else....".Καραμελίτσα έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:30Και επίσης το απεύθυνε συγκεκριμένα στους Κορινθίους το 50μΧ.Scouser έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:23Ο Παύλος το είπε αυτό για τις γυναίκες οταν βρίσκονται μέσα στην Εκκλησία. Τεραστια διαφορά.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:50
Μαλακία είπε ο Παύλος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Από τη στιγμή που δεν κρύβει κάποια και το προσωπο και μπορεί να αναγνωριστεί και να ταυτοποιηθει, δεν το θεωρώ πρόβλημα να φοράει μαντηλα .
Επίσης, η αντίληψη ότι ειναι σωστό το κράτος να μπορει να επεμβαίνει και αυτο που αποφασίζει για την διαπαιδαγωγηση ενος παιδιού, να εχει περισσότερη νομικά βαρύτητα από την απόφαση ενός γονιού, θεωρείται έγκλημα στην μετα τα ΗJ του Χίτλερ εποχη
Επίσης, η αντίληψη ότι ειναι σωστό το κράτος να μπορει να επεμβαίνει και αυτο που αποφασίζει για την διαπαιδαγωγηση ενος παιδιού, να εχει περισσότερη νομικά βαρύτητα από την απόφαση ενός γονιού, θεωρείται έγκλημα στην μετα τα ΗJ του Χίτλερ εποχη
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δηλαδή είσαι υπέρ πχ της αφεσης των γυφτων να διαπαιδαγωγουν τα παιδιά τους ανενόχλητοι με τους γνωστούς τρόπους; Είναι λάθος να παρεμβαίνει το κράτος ας πούμε για να τους αναγκάζει να τα στέλνουν σχολείο ή να σταματήσουν να τα στέλνουν να ζητιανεύουν στα φανάρια;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:40Από τη στιγμή που δεν κρύβει κάποια και το προσωπο και μπορεί να αναγνωριστεί και να ταυτοποιηθει, δεν το θεωρώ πρόβλημα να φοράει μαντηλα .
JD Vance
JD Vance
- Sid Vicious
Αυτή η άποψη είναι και ήταν βαθιά ανήθικη και όχι ανώτερη ηθικά.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:32Την ιδια αποψη που εχουν και οι παραδοσιακοι χριστιανοι. Και αυτη η αποψη απο ανεκαθεν θεωρουνταν ανωτερη ηθικα. Μην κοιτας που τα πραγματα εχουν αλλαξει τις τελευταιες δεκαετιεςfoscilis έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:25Δε νομίζω ότι μπορεί να το κάνει πιο σαφές. Οι γυναίκες χωρίζονται σε έντιμες και στις άλλες που έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς και αυτό καθορίζεται από το σεμνό ντύσιμο.
Δεν ξέρω από πού έχεις αποκομίσει την εντύπωση ότι μια θρησκεία καμηλιέρηδων κατακτητών από την Αραβία του 600μ.Χ. θα έπρεπε να έχει καλή γνώμη για όσες ντύνονται προκλητικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Καραμελίτσα
Αυτό που λες είναι σωστό. Αλλά τίθεται το θέμα των θεμελιωδών αρχών της κοινωνίας.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:40
Υπό μία έννοια, αν βγάλεις τις ευγένειες απέξω, είναι πόλεμος. Τουλάχιστον στις χώρες που μπορεί να γίνει κάτι, ή το Ισλάμ θα αποδεχτεί την ισότητα των φύλων, ή θα το κυνηγήσεις όπως τους ναζί.
Z
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υπάρχουν κάποια βασικά δικαιώματα. Οπως σίτιση, στεγαση, μη κακοποίηση. Στο τελευταίο συνηθως ψαχνει να τρυπώσει οποιος θελει τον απόλυτο παρεμβατισμό. Για αυτο και στο θέμα του χιντζαπ γίνεται η μάχη το υψηλο διαλεκτικο επίπεδο του κατα ποσο κακοποιεις ένα κοριτσάκι με το να του επιβάλλεις να κρύβει τα μαλλιά του. Λολ. Οσο για το άλλο. Οπως εσύ θέλεις το παιδί σου να μορφωθεί και να γίνει στήλοβατης της κοινωνίας στέλνοντας το σε 10 διαφορετικά φροντιστήρια απο το δημοτικό ακόμα, ετσι και ο Γύφτος θελει να το κανει καρπουζά.Scouser έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:44Δηλαδή είσαι υπέρ πχ της αφεσης των γυφτων να διαπαιδαγωγουν τα παιδιά τους ανενόχλητοι με τους γνωστούς τρόπους; Είναι λάθος να παρεμβαίνει το κράτος ας πούμε για να τους αναγκάζει να τα στέλνουν σχολείο ή να σταματήσουν να τα στέλνουν να ζητιανεύουν στα φανάρια;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:40Από τη στιγμή που δεν κρύβει κάποια και το προσωπο και μπορεί να αναγνωριστεί και να ταυτοποιηθει, δεν το θεωρώ πρόβλημα να φοράει μαντηλα .
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
στηριζουμε διαβολο.

μοιαζει πιο λογικος απο τους υπολοιπους θεους.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι, εμενα με ενοχλει.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:10Και ειναι δικαιωμα τους στον βαθμο που δεν ενοχλουνε. Η μηπως σε ενοχλει?foscilis έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:08άμα φοράγανε όλοι φουστανέλα (ή οτιδήποτε άλλο) γιατί να αισθανθείς άσχημα; Αν πας σε πάρτι μασκέ που όλοι είναι ντυμένοι και βαμμένοι με τον πιο εξωφρενικό τρόπο κι εσύ είσαι ο μόνος κανονικός τότε ειναι που αισθάνεσαι άσχημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 22:51Δεν είναι άσπρο μαύρο τα πράγματα. Σαφώς υπάρχει και το πολιτισμικό στοιχείο πέρα από το καθαρά θρησκευτικό. Δηλαδή σε ποιον δε θα κακοφαινόταν αν πήγαινε σε μια χώρα και του λέγανε εδώ το παντελόνι απαγορεύεται, μόνο φουστανέλα θα φοράς;
Δεν υπάρχει κανένα πολιτισμικό στοιχείο, υπάρχει μόνο θρησκευτική επιταγή. Δεν πρέπει οι άντρες να βλέπουν το κεφάλι σου ακάλυπτο γιατί τότε είσαι μια πουτάνα στα μάτια Θεού και ανθρώπων. Μόνο ο άντρας σου έχει το δικαίωμα να σε βλέπει έτσι, άντε και ο πατέρας σου.
οπως θα με ενοχλουσε αν καποια σεχτα ειχε τις γυναικες (η τους αντρες) δεμενους με λουρι σκυλου και να περπατανε στα 4. ειναι ο ιδιος συμβολισμος.
αλλα οπως ξαναειπα, αδιαφορο αν ενοχλει εμενα η οχι. ενοχλει τους γαλλους νομοθετες, που εκφραζουν τον γαλλικο λαο. και εφοσον ειναι νομος, πρεπει να εφαρμοστει.
αμ δε θελει να το κανει καρπουζα, θελει να το κανει εγκληματια.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 02:28Υπάρχουν κάποια βασικά δικαιώματα. Οπως σίτιση, στεγαση, μη κακοποίηση. Στο τελευταίο συνηθως ψαχνει να τρυπώσει οποιος θελει τον απόλυτο παρεμβατισμό. Για αυτο και στο θέμα του χιντζαπ γίνεται η μάχη το υψηλο διαλεκτικο επίπεδο του κατα ποσο κακοποιεις ένα κοριτσάκι με το να του επιβάλλεις να κρύβει τα μαλλιά του. Λολ. Οσο για το άλλο. Οπως εσύ θέλεις το παιδί σου να μορφωθεί και να γίνει στήλοβατης της κοινωνίας στέλνοντας το σε 10 διαφορετικά φροντιστήρια απο το δημοτικό ακόμα, ετσι και ο Γύφτος θελει να το κανει καρπουζά.Scouser έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:44Δηλαδή είσαι υπέρ πχ της αφεσης των γυφτων να διαπαιδαγωγουν τα παιδιά τους ανενόχλητοι με τους γνωστούς τρόπους; Είναι λάθος να παρεμβαίνει το κράτος ας πούμε για να τους αναγκάζει να τα στέλνουν σχολείο ή να σταματήσουν να τα στέλνουν να ζητιανεύουν στα φανάρια;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:40Από τη στιγμή που δεν κρύβει κάποια και το προσωπο και μπορεί να αναγνωριστεί και να ταυτοποιηθει, δεν το θεωρώ πρόβλημα να φοράει μαντηλα .
και αυτο ειναι υποχρεωση της κοινωνιας να το σταματησει.
Όχι χαρά μου, το θέμα δεν είναι ότι το 9χρονο κακοποιείται επειδή κρύβει τα μαλλιά του. Το θέμα είναι ότι από τα 9 και μετά κάθε γυναίκα πρέπει να κρύβει τα μαλλιά της γιατί αν δεν το κάνει ο κάθε φανατικός παπάρας θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να τη βιάσει, θεωρώντας την πράξη όχι βιασμό αλλά έναν τρόπο θρησκευτικής λατρείας.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 02:28Υπάρχουν κάποια βασικά δικαιώματα. Οπως σίτιση, στεγαση, μη κακοποίηση. Στο τελευταίο συνηθως ψαχνει να τρυπώσει οποιος θελει τον απόλυτο παρεμβατισμό. Για αυτο και στο θέμα του χιντζαπ γίνεται η μάχη το υψηλο διαλεκτικο επίπεδο του κατα ποσο κακοποιεις ένα κοριτσάκι με το να του επιβάλλεις να κρύβει τα μαλλιά του. Λολ. Οσο για το άλλο. Οπως εσύ θέλεις το παιδί σου να μορφωθεί και να γίνει στήλοβατης της κοινωνίας στέλνοντας το σε 10 διαφορετικά φροντιστήρια απο το δημοτικό ακόμα, ετσι και ο Γύφτος θελει να το κανει καρπουζά.Scouser έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:44Δηλαδή είσαι υπέρ πχ της αφεσης των γυφτων να διαπαιδαγωγουν τα παιδιά τους ανενόχλητοι με τους γνωστούς τρόπους; Είναι λάθος να παρεμβαίνει το κράτος ας πούμε για να τους αναγκάζει να τα στέλνουν σχολείο ή να σταματήσουν να τα στέλνουν να ζητιανεύουν στα φανάρια;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 01:40Από τη στιγμή που δεν κρύβει κάποια και το προσωπο και μπορεί να αναγνωριστεί και να ταυτοποιηθει, δεν το θεωρώ πρόβλημα να φοράει μαντηλα .
Και αυτή ακριβώς είναι η διαφορά με τους άλλους βιαστές.
Αυτοί τουλάχιστον αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουν δεν είναι νομικώς και ηθικώς επιτρεπτό.
Κατά τα άλλα, έχω την αμυδρά υποψία ότι σ' αυτό το θέμα, οι περισσότεροι φιλοχιτζαμπήδες κάπου χάνετε τη μπάλα αναφορικά με τον γονεϊκό και κρατικό παρεμβατισμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
Ναι, αλλα μονο με μια οδοντογλυφιδα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.