εγώ το έχω σκεφθεί πάντως αν και δεν αυτοκαταγγέλθηκα ακόμα
Μαυροβασίλης @ Μαύρος ο Μπετόβεν
Εσένα σε παίρνει να το παίξεις poc λόγω καταγωγήςΜαυροβασίλης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 15:03εγώ το έχω σκεφθεί πάντως αν και δεν αυτοκαταγγέλθηκα ακόμα
Μαυροβασίλης @ Μαύρος ο Μπετόβεν
Ναι αλλά δεν σπρώχνει το αφήγημα ότι είναι για το καλό της και έτσι είναι το σωστό. Το αντίθετο.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:28Racist.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:16Babe! It's time for your 2 minutes of hate.
-Yes honeyTo δίλεπτο μίσους προέρχεται από το βιβλιο του Οργουελ "1984" που είναι ρατσιστικό επειδή 1) όλοι οι πρωταγωνιστές είναι λευκοί 2) χωρίζει τον κόσμο σε τρεις υπερδυνάμεις από τις οποίες οι δύο είναι λευκές (Ωκεανία,Ευρασία) και μία κίτρινη (Ανατολασία) ενώ η Αφρική δεν είναι παρά πεδίο μάχης.
Δεν βλέπω ορατό τέλος.Εκτός εάν βρεθεί άλλο κόλπο για να το παίζουν λεφτάδες προοδευτικοί χωρίς να δίνουν λεφτά στους φτωχούς.
Η απλά αυτή η παράνοια κάνει κακό στους ανθρώπους που υποτίθεται ότι υπερασπίζεταιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 15:20Γενικω συνηθιζεται αυτου του τυπου η κριτικη απο πολιτικες φραξιες . πχ και οι αντιφα προβαλουν και οι οποιοι διεθνιστες τις εθνικιστικες υπερβολες, τις σφαγες, τις καφριλες, για να πεισουν πως η λεγομενη "πατριδα" δεν αξιζει υπερασπισης, πως ειναι ενα βδελυγμα, κατι που ειναι εντελως προβληματικο. το θεμα ειναι πως αν θελεις εσυ να προβαλεις τις οποις υπερβολες ως κανονικοτητα, γινεται εσυ ενα τα απο προβληματα, που πιθανοτα να δικαιωνει στα μυαλα των αλλων κι αλλες υπερβολες, κι ετσι συνεχιζεται ενα φαυλος κυκλος που μας οδηγει στον πατο.
Το θέμα δεν είναι τα ηλίθια άρθρα με τα οποία σπάμε πλάκα, αλλά το ότι άνθρωποι με αυτήν την ατζέντα επηρεάζουν την πολιτική ή έχουν ήδη εισχωρήσει σε αυτήν και την χαράζουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 15:20Γενικως συνηθιζεται αυτου του τυπου η κριτικη απο πολιτικες φραξιες . πχ και οι αντιφα προβαλουν και οι οποιοι διεθνιστες, τις εθνικιστικες υπερβολες, τις σφαγες, τις καφριλες, για να πεισουν πως η λεγομενη "πατριδα" δεν αξιζει υπερασπισης, πως ειναι ενα βδελυγμα, κατι που ειναι εντελως προβληματικο. το θεμα ειναι πως αν θελεις εσυ να προβαλεις τις οποις υπερβολες ως κανονικοτητα, γινεται εσυ ενα τα απο προβληματα, που πιθανοτατα να δικαιωνει στα μυαλα των αλλων κι αλλες υπερβολες, κι ετσι συνεχιζεται ενα φαυλος κυκλος που μας οδηγει στον πατο.
Αρκετοί ζοημερς έχουν ήδη θέμα με τις παπαριες των μιλενιαλς όμωςπατησιωτης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 15:18Δεν βλέπω ορατό τέλος.Εκτός εάν βρεθεί άλλο κόλπο για να το παίζουν λεφτάδες προοδευτικοί χωρίς να δίνουν λεφτά στους φτωχούς.
το δίλλημα δηλαδή είναι οι μεν ή οι δε άρρωστοι;
Γενικα τα οποια κινηματα που ξεκινουν με δικαια αιτηματα απο τα κατω, χτυπιουνται απο τις δικες τους υπερβολες, αλλα και η αλλη πλευρα, απλα βαζει καποιου τιτλους, για να εκμεταλλευτει τις υπερβολες, χωρις να αναδεικνυει την κριτικη που υπαρχει εντος του κινηματος, και ουτε θελει βεβαια να κανει εποικοδομητική κριτικη, αλλα για να προβαλει τις δικες της ακραιες θεσεις ως κατι το αναγκαιο.elchav έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 15:22Η απλά αυτή η παράνοια κάνει κακό στους ανθρώπους που υποτίθεται ότι υπερασπίζεταιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 15:20Γενικω συνηθιζεται αυτου του τυπου η κριτικη απο πολιτικες φραξιες . πχ και οι αντιφα προβαλουν και οι οποιοι διεθνιστες τις εθνικιστικες υπερβολες, τις σφαγες, τις καφριλες, για να πεισουν πως η λεγομενη "πατριδα" δεν αξιζει υπερασπισης, πως ειναι ενα βδελυγμα, κατι που ειναι εντελως προβληματικο. το θεμα ειναι πως αν θελεις εσυ να προβαλεις τις οποις υπερβολες ως κανονικοτητα, γινεται εσυ ενα τα απο προβληματα, που πιθανοτα να δικαιωνει στα μυαλα των αλλων κι αλλες υπερβολες, κι ετσι συνεχιζεται ενα φαυλος κυκλος που μας οδηγει στον πατο.
Μπορώ να σε πληρώνω λιγότερα γιατί είσαι ένας σκυλαραπας, αλλά ας συζητήσουμε αν το γάλα είναι ρατσιστικό κι αν σε θίγει το γεγονός ότι πίνω γάλα
Υποθέτω, χωρίς να έχω διαβάσει το άρθρο, ότι το γάλα είναι ρατσιστικό όχι λόγω χρώματος αλλά επειδή οι λευκοί και οι ασιάτες μπορούν να το μεταβολήσουν σε μεγάλη ηλικία σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους μαύρους.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 15:12Προτιμώ εδώ και χρόνια σοκολατούχο γάλα.Ετσι είμαι αντιρατσιστική πρωτοπορία.